Medkaya 200 Adet Yetişkin Maske Mavi (3 Katlı - Sertifikalı - Full Ultrasonik - Telli)

125 TL
(0,63 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Medkaya 200 Adet Yetişkin Maske Mavi (3 Katlı - Sertifikalı - Full Ultrasonik - Telli)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEDKAYA MEDİKAL Satıcı Ünvanı: MEDKAYA MEDİKAL ÜRÜNLER İMALAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 6141340022
    Bu ürün MEDKAYA MEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Teknik Özellikler
  • Ürünlerimizi 50'lik, 100'lük ve 200 adet olarak sipariş edebilirsiniz. 100'lük ve 200'lük paketlerde indirimlerimiz mevcuttur. -İmalatımızda bulunan ürünlerimiz sağlık bakanlığı ürün takip sistemine kayıtlı ve barkotludur. -Iso13485:2016, Iso9001:2015, CE(tıbbi cihazlar direktifi), Ekoteks, Type Iır belgelidir. -Lastiklerimiz taç iplikten imal edilmiş olup likra oranı fazla olduğundan kulağı acıtmamaktadır. (iki elinizle kulak lastiklerini gergin hale getirdiğinizde maskenin iki ucunun mesafesi 55cm olmaktadır) -Full ultrasonic makinalarda stabil olarak el değmeden üretim sağlanmaktadır. -3 katlı spunbond kumaştan imal edilmiş olup %96 oranında filtre özelliğine sahiptir. -Ürünlerimizde burun teli vardır.(Alüminyum PP kaplama tel Eu standartlarına uygun) -Birden fazla renk seçeneği(beyaz, siyah yeşil, medikal mavi, turkuaz) -Tek kullanımlıktır. -17.5 cm 9.5 cm maske boyu Hastalıkların yayılmasını en aza indirebilmek amacı ile ağız ve burnunuzu kapatmanızı sağlayan maskelerimiz en uygun fiyatlarıyla mağazamızda mevcuttur. Maskelerin koruyuculuk derecesini belirleyen TYPE IIR belgesi, tıbbı alanda ameliyathanelerde doktor, sağlık personeli ve hastayı koruyabilmek adına maskenin güvenle kullanabilmesini sağlamaktadır. Ürünlerimiz kalite standartlarına ve temel güvenlik şartlarına uygun olarak üretilmiş olup gerekli belgelere sahiptir. Medkaya ailesi olarak siz değerli müşterilerimiz için üretmiş olduğumuz medikal cerrahi yüz maske, tek kullanımlık yüz maskesi, yetişkin maske, çocuk maskesi çeşitleri ve renk seçenekleri ile mağazamızda mevcuttur. Ürünlerimiz uzman kadromuz tarafından sağlığınıza dost malzemeler ve steril koşullarda üretilmektedir. Medikal tıbbi maske çeşitlerimiz
  • dayanıklı, yırtılmayan, filtrasyonu iyi ve tek kullanımlık üretilmektedir. Spunbond yetişkin maske rahatlıkla kullanabileceğiniz ağız ve burnunuzu kapatan ebatlara sahip ve esnek lastikleriyle kulaklarınızı acıtmayan özelliktedir. İnsan sağlığını ve emniyetini esas alan işletmemiz gerekli güvenlik belgeleriyle sizler için korunaklı bir yaşam sunmaktadır. İmalatçı olduğumuzdan stoklarımızda her daim milyonlarca ürün bulunmaktadır ve ürünlerimiz bir gün içerisinde kargoya verilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçi Maske Adedi 200
Geri Bildirim Ver