Mediwell Dudak Bakım Kremi 4 Adet X 5 ml

156 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mediwell Dudak Bakım Kremi 4 Adet X 5 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mediwell Satıcı Ünvanı: SMS TANITIM ORGANİZASYON İLAÇ ITRİYAT MEDİKAL ÜRÜNLER TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0798006933500011 Vergi Kimlik Numarası: 7980069335
    Bu ürün Mediwell tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mediwell Dudak Bakım Kremi Bitkisel İçeriklidir. Koruyucu ve Paraben içermez .Özel Bitkisel İçerikli Formülü ile Çatlamış ve Yıpranmış Dudaklarınıza Sağlıklı Bir Görünüm Kazandırır. Çilek, Muz, Kavun ve Tutti Frutti aromalı 4 adet 5 ml dudak kreminden oluşmaktadır.
  • İÇERİK:
  • Shea Butter:Shea (Karite) ağacının meyvesinden elde edilir. İçeriğindeki yüksek miktarda A ve E vitamini sayesinde ciltteki çatlak ve tahriş görünümünü iyileştirir, cildin ipeksi bir görünüme kavuşmasını sağlar.
  • Sweet Almond Oil:Prunus amygdalus var.dulcis (Badem) meyvesinden elde edilir. E vitamini açısından oldukça zengin ve yararlıdır. Hassas ve kuru ciltleri besler, cildin yumuşak kalmasını sağlar.
  • Vitamin E: Yağda çözünebilen bir vitamin türüdür. Kolajen üretimini artırarak bağ dokusunu güçlendirir, , daha canlı bir görünüm kazanmasını sağlar.
  • Beeswax White: Apidae familyasından bal arılarının peteklerinden elde edilir. Doğal yumuşatıcı ve kıvam artırıcı olarak kullanılır, cilt ve çevre arasında bariyer oluşturarak koruma sağlar.
  • Dermatolojik olarak cilt ile uyumluluğu test edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • SPF Korumasız
  • Tip Kavanoz
  • Form Balm
  • Hacim 15 - 30 ml
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • Görünüm Renksiz
Geri Bildirim Ver

Mediwell 8699550350179 4 Adet x 5 ml Dudak Bakım Kremi

Mediwell 4 adet x 5 ml dudak bakım kremi, meyve aromalı içeriğiyle deriye canlı bir görünüm kazandırır. Ürün, bitki özlerinden elde edilen bileşenler sayesinde son derece hoş bir kokuya sahiptir. Nemlendirici ve koruyucu özelliğe sahip kremle dudağınıza pürüzsüz bir görünüm kazandırabilirsiniz. Mediwell 4 adet x 5 ml dudak bakım kreminin yüksek hacmi sayesinde uzun süreli kullanım sağlamanız da mümkün kılınır. Bu ürünü tercih ederek kısa zaman içerisinde zarar görmüş deriyi onarırken yeni çatlakların da önüne geçebilirsiniz.

  • Nemlendirici etkilidir.
  • 4 adet kremden oluşur.
  • Her bir kutu 5 ml hacme sahiptir.

Mediwell 4 Adet Dudak Bakım Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Mediwell 4 Adet Dudak Bakım Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Mediwell dudak bakım kremi, 4 adet kavanozda birbirinden hoş kokular barındırır. Herhangi bir hayvansal katkı maddesi içermeyen ürün, tahriş görüntüsünü azaltmada da son derece etkilidir. Küçük kaplar içerisinde bulunan çilek, kavun, muz ve tutti frutti aromalı kremlerle dudaklarınızı nemlendirebilirsiniz. Renk vermeyen kıvamda bulunan balmumu, tahriş olan bölgeyi rahatlamada görev alır. Vitamin değeri açısından oldukça zengin tatlı badem yağı barındıran ürünün tamamı vegan içeriğe sahiptir. Dudak bakımında son derece etkili krem, yumuşatmada büyük rol alan shea butter ile daha verimli hâle getirilir. Bitkisel içeriklerin muhteşem kombinasyonlarıyla ortaya çıkan ürünü özenle tasarlanmış küçük kavanozları sayesinde çantanızda kolayca taşıyabilir, dilediğiniz yerde uygulama yapabilirsiniz. Tek dokunuşla açıp kapatabileceğiniz kutular, ihtiyaç duyduğunuz miktarı rahat bir şekilde alabilmeniz için de ideal özelliğe sahiptir.

Mediwell 4 Adet 5 ml Dudak Bakım Kremi Kimlere Hitap Eder?

Mediwell 4 Adet 5 ml Dudak Bakım Kremi Kimlere Hitap Eder?

Mediwell 4 adet x 5 ml dudak bakım kremi yorumları incelendiğinde tercih eden kullanıcıların memnuniyeti dikkat çeker. Ürün, çatlamış ve kurumuş bölgeyi yenilediğinden bu sorunu yaşayan herkes için uygun niteliğe sahiptir. Meyve kokularıyla zenginleştiren krem, tat vermeyen özelliğiyle hassas kişiler tarafından da gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Küçük kavanozların ideal boyutu itibarıyla üründen seyahat amaçlı yararlanmanız da mümkün kılınır. Bitkisel özler açısından oldukça zengin içeriğe sahip vegan Mediwell dudak kremi, hayvanlar üzerinde deneyler yapılmadan üretilir. Dolayısıyla ürün söz konusu durumda hassas kullanıcıların sıkça tercih ettiği bakım malzemeleri arasında önemli yere sahiptir. Bu kremle zarar görmüş dudaklarınızı doğal bileşenlerle tazeleyebilir, iyileşme sürecini hızlandırabilirsiniz. Ayrıca ürünün güçlü formülü sayesinde yeni oluşumları engelleyerek ilgili bölgeyi koruma altına almanız da mümkündür.

Mediwell Dudak Bakım Kreminin Kokusu Nasıldır?

Mediwell dudak bakım kremi; çilek, muz, kavun ve tutti frutti aroması ile onarıcı etkinin yanı sıra oldukça hoş bir kokuya da sahiptir. Meyvelerin enerji saçan tazeliğini barındıran ürün, az miktarda sürüldüğünde dâhil istenen etkiyi yaratır. Çileğin eşsiz yaz günlerini andıran kokusuyla hareketli günlerinizi canlandırabilirsiniz. Bu ürünle kalıcı ve ferahlatıcı etkiyi gün boyu dudaklarınızda taşıyarak rahatlamanız mümkündür. Uygulandığı yüzeyi kokusuyla kaplayan kavun aromasının büyüleyici niteliği sayesinde unutulmaz anılara imza atabilirsiniz. Muzun ve karışık meyvelerin paraben içermeyen özelliğinin yanı sıra masalları anımsatan baş döndürücü etkisi mevcuttur. Çeşitli çağrışımlar yaratan Mediwell 4 adet x 5 ml dudak bakım kremini dudağınıza eşit şekilde dağıtarak gün boyu tazeliğini hissedebilirsiniz. İşlem yapılan yüzeye nem kazandıran ve onaran ürünün muhteşem kokusuyla hareketli yaşamınıza gün boyu enerji katabilirsiniz. Güçlü formülü sayesinde yalnızca birkaç dokunuşla benzersiz etki bırakan Mediwell 4 adet x 5 ml dudak bakım kremini Trendyol üzerinden uygun fiyatlarla kolayca satın alabilirsiniz.