MediTech Arnica Jel 75 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
200 TL197,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

MediTech Arnica Jel 75 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: facedermo Satıcı Ünvanı: ZDK İLAÇ MEDİKAL KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0997068640700001 Vergi Kimlik Numarası: 9970686407
    Bu ürün facedermo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MediTech Arnica Jel 75 gr

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Jel
  • SPF Korumasız
  • Tip Tüp
  • Hacim 75 L
Geri Bildirim Ver

MediTech 8690498000273 Arnıca Jel

Meditech Arnica Jel, cilt üzerinde çeşitli faydalar sağlayan bir üründür. Onarıcı bakım sağlayan ürün, cilt üzerinde oluşan çeşitli problemlerin giderilmesi için tercih edilebilir. Özellikle cildinizdeki morlukların giderilmesi için bu jelin etkili içeriğinden yardım alabilirsiniz. Ürün, nemlendirici etki sağladığı için dış faktörlerden etkilenen cilt dokusunun onarılmasına da yardımcı olur. Böylece jelin işlevsel şekilde kullanılması sağlanır. Ürünün içeriği, cildin derinlemesine nemlendirilmesi için uygundur. Jeli düzenli şekilde kullandığınızda, cildinizde gözle görülür derecede farklılık oluşur. Cilt sorunlarının giderilmesi, güzel bir görünüme sahip olmanızı da sağlar. Arnica jelin, formülünde kullanılan özel içerikten faydalanarak cildinizde onarıcı etkiyi hissedebilirsiniz.

  • Ürün, jel forma sahiptir.
  • 75 gramlık içerikle ambalajlanır.
  • Cilde nem kazandırır ve morlukların azaltılmasına yardımcı olur.

Meditech Arnica Jelin Özellikleri Nelerdir?

Meditech Arnica Jelin Özellikleri Nelerdir?

Meditech Arnica Jel, 75 gr içeriğiyle paketlenir. Ürün, tüp formda gönderilir. Bu hâliyle kullanım sırasında kolaylık elde etmeniz sağlanır. Jel formda olması da içeriğin, pratik bir şekilde cilde dağıtılmasını destekler. Ürün hazırlanırken bitkisel kökenli içeriklerden destek alınır. Cilde zararlı maddeler, bu jelde yer almaz. Böylece alerjik bünyeler için de kullanım yapılması mümkün olur. Jel, cilde masaj yapılarak kısa sürede emilir. Bu durum, teninizde ağır ve yapışkan bir his kalmasını da önler. Ürün, günlük kullanım için uygun özelliklere sahiptir. Arnica jelin formülünde bulunan bitki özleri, vücudun farklı bölümlerinde yer alan morlukları giderici etkiye sahiptir. Ürün, nemlendiricilik açısından da zengindir. Bu jeli hem yüzünüzde hem de vücudunuzun diğer bölgelerinde güvenle kullanabilirsiniz.

Meditech Arnica Jelin İçeriği Nasıldır?

Nemlendirici etkisiyle birlikte çeşitli faydalar sağlayan ürün, kaliteli içeriğe sahiptir. Jelin formülünde Arnica Montana çiçeğinin özleri kullanılır. Temiz içerikli olan ürün, farklı cilt problemlerine karşı özel olarak hazırlanır. Bu formülün içinde, sağlığa zararlı maddeler bulunmaz. Aynı zamanda üründe paraben ve alkol gibi bileşenlere de yer verilmez. Bu sayede güvenli bir seçenek olmayı başarır. Jelin içerdiği maddeler, nemlendirici etkiye sahiptir. Formülünde; at kestanesi, sarı kantaron ve yeşil çay ekstresi gibi bitkisel kökenli özlere yer verilir. Bu maddeler, jel formülle bir araya getirilerek ürünün etki sağlaması hedeflenir. İçeriğindeki bileşenlerin özenle karıştırıldığı bu ürün, etkisini düzenli kullanımla birlikte hızlıca göstermeye başlar. Doğal içeriklerin yer aldığı bu jel, etkili içeriği sayesinde cilt onarımına yüksek oranda katkı sağlar.

Meditech Arnica Jeli Kimler Tercih Edebilir?

Meditech Arnica jeli, farklı amaçlarla tercih etmeniz mümkündür. Bu durum, ürünün kullanım aralığının oldukça geniş olmasını sağlar. Jel, vücudunda çeşitli sebeplerle morluk oluşan kişiler için ideal yapıya sahiptir. Yorgun geçen günlerin ardından göz altlarınızda oluşan morluğun azaltılması için bu üründen yardım alabilirsiniz. Arnica jel, cildinde nem eksikliği nedeniyle sorunlar görülen kişiler için de idealdir. Ürün, nem dengesinin bozukluğu sonucu oluşan kuruluk görünümünün düzeltilmesinde de aktif olarak rol oynar. İçeriğinde bulunan etken maddeler, cildin kolajen desteğine de katkı sağlayarak kırışık gibi sorunlar yaşayan kişiler için de ürünü uygun hâle getirir. Meditech Arnica Jel yorumlarında, ürünün farklı kişiler tarafından kullanılarak etki sağlandığını gözlemlemeniz mümkün olur. Bu değerlendirmeler, ürünün etkisini ne kadar hızlı gösterdiğini de gözler önüne serer. Pek çok kişi, jeli kullanarak üstün fayda sağladığından bahseder. Cildinizde oluşan çeşitli problemlere karşı, kaliteli içeriğiyle hazırlanan bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bunun için Trendyol’da sunulan avantajlı fiyatlardan yararlanarak bütçeniz üzerinde de avantaj elde edebilirsiniz.