Medilix Ovmalı Masaj Yastığı Ayak Bel Boyun Sırt Vücut Omuz Aleti

269 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Medilix Ovmalı Masaj Yastığı Ayak Bel Boyun Sırt Vücut Omuz Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UmsoTrade Satıcı Ünvanı: MEHMET BALKIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 1390157852
    Bu ürün UmsoTrade tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Omuzlar, ense, sırt ve ayaklar için çok yönlü kullanılabilen rahatlama masajı, ekstra yumuşak yüzey, aydınlatma , - Çift olarak tek yöne döner, mikrofiber yüzey, çıkartılabilen ve makinede yıkanabilen kılıf, üniversal yastık şekli sayesinde çok yönlü kullanılabilir, sabitleme için kenetlenen elastik bant Renk: Kahverengi Hem aracınızda (araç girişi ile) hem de ofis ve evinizde kullanabileceğiniz kızılötesi ısıtma teknolojili harika bir boyun masaj aleti. Titreşim değil gerçek yoğurmalı masaj etkisi. Ister ısıtmalı ister ısıtmasız human touch teknolojisine sahip esnek ve kullanışlı masaj yastığı. Human touch teknolojisi insan parmakları ile yapılan mesajı taklit eder. Kızılötesi ısıtma ile rahatlama sağar ultra sessiz masaj aleti Paket içeriği 1x masaj aleti 1x ev elektrik adaptörü Boyutları Genişlik 30cm x uzunluk 16cm x kalınlık 10cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Fonksiyon Cilt Sıkılaştırıcı
Geri Bildirim Ver