Mecit Efendi Bebe Seti Şampuan Ve Saç Bakım Maskesi 250 ml

181,61 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mecit Efendi Bebe Seti Şampuan Ve Saç Bakım Maskesi 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YEŞİLPAZAR Satıcı Ünvanı: YEŞİL PAZAR MAĞAZACILIK BİLİŞİM VE E-TİCARET HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0950097881400001 Vergi Kimlik Numarası: 9500978814
    Bu ürün YEŞİLPAZAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • O kadar doğal ki
  • sles, paraben, alkol, silikon, renklendirici, hayvansal ürün, jelatin ve eo içermez.Bebeklerimiz, en değerlilerimiz… onlar için herşeyin en iyisini en doğalını hedefleriz. Hedeflerinizin ötesinde doğal bir şampuan düşlüyorsanız, mecitefendi papatya özlü doğal bebe şampuanı tam size göre… unutamayacağınız banyo keyfi sonrası bebeğinizin rahat ve derin uykusunu izlemek de size ödülümüz… saç sıklığınıza göre yeterli miktarda mecitefendi doğal bebe şampuanı’nı , su ile ıslattığınız saçlarınıza ve saçlı deriye yumuşak hareketlerle tatbik ediniz. Banyoda 2 ya da 3 kez uygulama yapılabilir. Özellikle 2.Uygulamadan sonra 1-2 dakika bekleyerek saç ve saçlı deride zengin içeriğin bir süre kalmasını sağlayın. Saçlarınızı yıkadıktan sonra mutlaka bol su ile durulayın. Deiyonize su, chamomilla recutita juice (papatya suyu ekstraktı), lauryl glucoside, , decyl glucoside, coco-Glucoside (and) glyceryl oleate, disodium cocoamphodiacetate, cocamidopropyl betaine, cetrimonium chloride glycerine, ınulin, aloe barbadensis leaf juice (sarı sabır ekstraktı), betula alba leaf extract (kayın ağacı ekstraktı), chamomilla recutita flower extract(papatya ekstraktı), panicum miliaceum extract(sarı darı ekstraktı), equisetum arvense extract (at kuyruğu-Kırk kilit ekstraktı), salvia officinalis leaf extract (adaçayı ekstraktı), urtica dioica extract(ısırgan ekstraktı), camellia sinensis leaf extract (yeşil çay ekstraktı), arctium lappa root extract (dulavrat otu ekstraktı), lawsonia ınermis extract (kına ekstraktı), humulus lupulus extract (şerbetçi otu ekstraktı), calcium pantothenate (vitamin b5), niacin (vitamin b3), biotin (vitamin h),hydroxypropyl hydrolyzed wheat protein, parfum, panthenol, sodium benzoate(doğal koruyucu). Set içerisindeki şampuan 250 ml, doğal saç bakım maskesi de 150 ml dir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Boy 250 ML
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver