Mecit Efendi Bitkisel Koruyucu Güneş Kremi (30 Spf) 50 Ml

136,30 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Mecit Efendi Bitkisel Koruyucu Güneş Kremi (30 Spf) 50 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ABUŞİFA BİTKİSEL İLAÇ GIDA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ABUŞİFA BİTKİSEL İLAÇ GIDA KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0002236601400001 Vergi Kimlik Numarası: 0022366014
    Bu ürün ABUŞİFA BİTKİSEL İLAÇ GIDA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Mağazamızı Ziyaret Edebilir Ayrıca Sosyal Medya'dan Takip Edebilirsiniz. Güneş'in kötü ışınları artık sizi korkutmasın ... "Doğal Yağlar ve Güneş Filtrelerinin Vitamin E ile Optimal Kombinasyonu" MECİTEFENDİ SPF 30+ BİTKİSEL KORUYUCU GÜNEŞ KREMİ FORMÜLASYONUN'DA
  • Susam Yağı ve Üzüm Çekirdeği Yağı kombinasyonuna cildi güneş sonrası bakımında destek olarak kullanılan doğal Kakao Yağı eklenmiştir.Bu mucize bileşim, UV Filtreleri ile desteklenmiş, Vitamin E ilavesi ile cildi güneşin zararlı etkilerinden korumak üzere tasarlanmıştır. İçindekiler:Deionized Water, Octyl Methoxycinnamate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dicaprylyl Carbonate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Cocoate (and) Cocos Nucifera Oil, Glycerine, Sesamum Indicum (Susam Yağı), Cocoa Butter(Kakao Yağı), Pentaerythrityl Distearate, Sodium Polyacrylate, Vitis Vinifera (Üzüm Çekirdeği Yağı) Phenoxyethanol, Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol (E vitamini)

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 20 - 40
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver