Mcstorey Macbook Air Kılıf 13inç (ESKİ USB'Lİ MODEL 2010-2017) A1369 A1466 Ile Uyumlu Parlak Kristal

406 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mcstorey Macbook Air Kılıf 13inç (ESKİ USB'Lİ MODEL 2010-2017) A1369 A1466 Ile Uyumlu Parlak Kristal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Macstorey Satıcı Ünvanı: MACSTOREY BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609058879000001 Vergi Kimlik Numarası: 6090588790
    Bu ürün Macstorey tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DİKKAT BU ÜRÜN SADECE MACBOOKLARIN AŞAĞIDA YAZAN MODEL NUMARALARI İLE UYUMLUDUR.
  • BAŞKA HİÇBİR MACBOOK MODELİNE UYMAZ VE FARKLI BİR MARKAYA DA UYMAZ.
  • Model numaranızı öğrenmek için:
  • Cihazınızı ters çevirin ve alt kapağında Model No:AXXXX yazan kısmı inceleyiniz.
  • Macbook Air A1369 ve A1466 (2017 yılı ve öncesi içindir) modellerine uyar.
  • Kristal kılıflarımız:
  • Daha parlaktır, ancak daha ince yapıdadırlar.
  • Parmak izi bırakmaz, silinebilir, parlak pürüzsüz yüzeye sahiptirler.
  • Ürünlerimiz tescilli markamız olan McStorey logoludur.
  • Her Macbook modeline göre uyumlu kılıfı MacStorey mağazamızda bulabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Mcstorey Macbook Air A1369 A1466 ile Uyumlu Kılıf 2017 Yılı Öncesi HardCase Kristal

Uzun süreli kullanım gerektiren teknolojik ürünlerin korunması oldukça önemlidir. Mcstorey Macbook Air a1369 a1466 ile uyumlu kılıf bu amaca hizmet eden ürünlerden biridir. Cihazınız için koruma kalkanı oluşturmakla beraber çizilme, düşme, çarpma gibi darbelere karşı önlem oluşturmaktadır. Sağlıklı ve etkin koruma sunması bakımından önemlidir.

 
  • Sıvı geçirmez
  • Düşme, çarpma gibi durumlara karşı koruma
  • Macbook Air A1369 A1466 ile uyumlu

Mcstorey Macbook Air Uyumlu Kılıf Özellikleri

Mcstorey Macbook Air Uyumlu Kılıf Özellikleri

Macbook cihazında oluşabilecek bir durum cihazın çalışma aksanında olumsuz etkiler bırakabilir. Bu gibi durumların önüne geçebilmek adına cihazınızın modeli uygun seçenekler barındıran Macbook Air a1369 a1466 ile uyumlu kılıf hardcase kristal ürününü tercih edebilirsiniz. İşlevsel özellikleri ile öne çıkan bu ürün, cihazınızı çepeçevre saran yapısı ile olası kazalara karşı bir tedbir oluşturur. Bu sayede uzun süreli kullanımla beraber bir dayanıklılık da elde edilmiş olur. Sıvı malzemelerin dökülmesi ile cihazın çalışma performansı etkilenebilir. Ancak bu ürün su geçirmez yapısı ile dökülen sıvıyı yüzeyde tutarak cihazın içerisine geçmesini engellemektedir. Başarılı bir koruma performansı sergilemesi bakımından ürün tedariği son dönemlerde artış göstermiştir. Cihazların bakım ve hijyeni konusunda da fayda sunar. Bu sayede toz, kir gibi durumlara karşı da önlem alabilirsiniz. Hafif nemli bir bez ile yüzeyini silmek kullanıcılar için yeterli olacaktır.

 

Mcstorey Macbook Air Uyumlu Kılıf Kullanımı

Mcstorey Macbook Air Uyumlu Kılıf Özellikleri

Farklı doku ve renk çeşitliliğine sahip olması kullanıcıların kendi zevk ve beğenilerine uygun ürün tercih etmelerini sağlamaktadır. Ayrıca şeffaf renk seçeneklerine sahip olan bu ürün, cihazınızın orijinal renginin yansıtılmasını sağlar. Bu sayede kılıf yokmuşçasına ürününüzü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Macbook dostu olan bu ürün, kullanıcıların severek kullandığı ekipmanlardan biridir. Mcstorey Macbook Air a1369 a1466 ile uyumlu kılıf yorum içerikleri genellikle ürün hakkında bilgiler sunar. Kullanımı, özellikleri gibi pek çok detaya bu yorum ve değerlendirmelerde gözlemlemek mümkündür. Bu sayede ürünün nasıl kullanılacağı, montajı gibi pek çok detay ile beraber ürünün işlevsel özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Cihazınızın yüzeylerde tutunmasına da destek olması bakımından kayma ya da düşme gibi olumsuz durumların önüne geçilebilir.

 

Mcstorey Macbook Air Uyumlu Kılıf Fiyatı

Mcstorey Macbook Air Uyumlu Kılıf Fiyatı

Mcstorey Macbook Air a1369 a1466 ile uyumlu kılıf fiyat seçenekleri değişiklik gösterebilir. Buradaki temel unsur cihazın modeli ve boyutları olmaktadır. Her cihazın boyutları farklılık gösterdiğinden satın alım öncesinde cihazınız için uygunluğunu kontrol etmeniz gerekir. Bununla beraber cihazınızda yer alan giriş ve ses çıkış noktalarına özel alanlar sunduğundan kullanımda herhangi bir olumsuzluk meydana gelmez. Teknoloji ile dayanıklı işlevsel özellikleri bir araya getiren Apple, Macbook cihazı ile kullanıcıların memnuniyetini üst seviyelere taşımıştır. Dilerseniz ürünü Trendyol’dan hızlı bir şekilde sipariş edebilirsiniz.