Mcdodo Ca-7651 Type C To Lightning 3a 36w Hızlı Şarj Ve Data Kablosu

264,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
348,74 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mcdodo Ca-7651 Type C To Lightning 3a 36w Hızlı Şarj Ve Data Kablosu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Voltronx Satıcı Ünvanı: VOLTRONX ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925068631400001 Vergi Kimlik Numarası: 9250686314
    Bu ürün Voltronx tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mcdodo Type C to Lightning 3A 36W Hızlı Şarj ve Data Kablosu için satıcı açıklaması (#572442004) Belirtilen tüm özellikler bilgilendirme amaçlı olup, farklı nitelikte özellikler olabilir. Ürünü satın almadan evvel ürünü satan satıcı ile teyit etmenizi öneririz. Durum Sıfır Garanti Var, Başlamamış Mcdodo Type C to Lightning 3A 36W Hızlı Şarj ve Data Kablosu Özellikler
  • Kablo boyutu 1.8 metredir. Dünyaca ünlü telefon ve tablet aksesuarı üreticisi Mcdodo markasının ORİJİNAL ürünüdür. Sağlam örgü teknolojisi sayesinde dayanıklı ve kopmaz bir yapıdadır. Karanlık ortamlarda kolaylık sağlaması için ürünün uç kısımları ışıklı bir yapıdadır. LED ışıklandırmalar kullanım durumuna göre renk değiştiren bir tasarıma sahiptir. Ürünün giriş ve çıkış uçları özel olarak sağlamlaştırılmıştır. Maximum 36W hızlı şarj sunar. Şarj ve veri aktaramı için kullanıma uygun. 3A gücünde çıkışa sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 6 Ay
Geri Bildirim Ver

Mcdodo CA-7651 Type C To Lightning 3a 36w Hızlı Şarj ve Data Kablosu

Ttec 10.000 mAh kırmızı powerbank, hayatı kolaylaştıran ürünler arasında yer alır. Bu cihaz; akıllı telefon, tablet ya da bluetooth kulaklık gibi pek çok elektronik eşyayı şarj etmeyi sağlar. Son derece fonksiyonel olan ürünün paketinde kullanım kılavuzu mevcuttur. Bu belgeden yararlanarak marka tarafından belirtilen talimatları okuyabilirsiniz. Taşınabilir özellikli cihazı; iş yerinde, evde, okulda veya elektrik prizine erişiminizin olmadığı herhangi bir alanda tercih edebilirsiniz. Ttec 10.000 mAh kırmızı powerbankin üzerindeki LCD ışıklandırmalar üründe ne kadar enerji kaldığını gösterir. Cihaz 2 yıl resmî distribütör garantisiyle satışa sunulur. Bu süre içerisinde üründe yaşayabileceğiniz herhangi bir sorun hakkında yetkili servisten yararlanabilir ve profesyonel destek alabilirsiniz.

  • Renk: Kırmızı
  • Pil Kapasitesi: 10.000 mAh
  • Hızlı şarj Özelliği: Var

Powerbank 10.000 mAh Kırmızı Powerbank Hangi Özelliklere Sahiptir?

Powerbank 10.000 mAh Kırmızı Powerbank Hangi Özelliklere Sahiptir?

Ttec 10.000 mAh powerbank, pek çok farklı özellikle donatılır. Bu ürünün temel ayırt edici yanı geniş kapasitesidir. Tam 10.000 mAh gücünde olan cihaz, bu geniş kapasitesi ile kullanıcılardan beğeni toplar. Bu sayede tek şarjıyla cep telefonu, tablet ve bluetooth kulaklık gibi farklı aletleri doldurabilirsiniz. Ürünün toplam 3 farklı soketi mevcuttur. Bunlardan biri ürünün enerjisini yenilemek için geliştirilen Micro USB portu olur. Bahsedilen soketin altında ise LCD ışıklandırmalar mevcuttur. Bunlar sayesinde ürünün enerjisinin ne kadar dolduğu kolaylıkla anlaşılır. Diğerleri ise normal ve hızlı şarj sağlayan iki adet USB girişidir. Söz konusu soketler yardımıyla Ttec 10.000 mAh kırmızı powerbank modeline aynı anda birden fazla cihaz bağlayabilirsiniz.

Powerbank 10.000 mAh Kırmızı Powerbank Kullanışlı mıdır?

Ttec 10.000 mAh kırmızı powerbank, bağlantı girişleri ve kapasitesi ile oldukça kullanışlı bir üründür. Cihaz geniş kapasitesi sayesinde ortalama bir cep telefonu bataryasını birden fazla yenileyebilir. Böylelikle cihaz sıklıkla yeniden şarj gerektirmeden kullanılabilir. Ttec 10.000 mAh kırmızı powerbank herhangi bir yazılımsal kurulum gerektirmez. Ürünü kullanabilmek için yalnızca enerjisinin tam dolu olması yeterlidir. Ek olarak cihazı şarj edebilmek için fazladan bir USB kablosu edinmenize gerek yoktur. Cihazın paket içeriğine micro USB aparatı dâhildir. Ayrıca Ttec 10.000 mAh kırmızı powerbank modelini cep telefonu ya da tabletinizin sahip olduğu kablolardan yararlanarak da kullanabilirsiniz. Bunun için aparatları doğru soketlere yerleştirmeniz yeterlidir. Bu özellikleri ile birlikte kompakt tasarımı sayesinde de oldukça kullanışlı bulunur.

Powerbank 10.000 mAh Kırmızı Powerbank Kimler içindir?

Ttec 10.000 mAh kırmızı powerbank işlevsel oluşu sayesinde geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeyi başarır. Cihaz, sıklıkla seyahat eden kişilerin favorisidir. Geniş kapasiteli bu powerbank kamp yapmaktan keyif alanların doğada enerji sıkıntısı çekmeden elektronik aletlerini kullanabilmesine olanak tanır. Ayrıca sahip olduğu hızlı şarj fonksiyonu ile evlerde de verimli bir şekilde kullanılabilir. Ttec 10.000 mAh kırmızı powerbank nitelikleri sayesinde her alanda faydalanılan bir üründür. Cihazı şarj etmek için ürünün uygun soketini prize takılabilen bir adaptöre ya da bilgisayara bağlayabilirsiniz. İş yerinde, okulda veya priz olmayan alanlarda şarj sıkıntısı çekmek istemeyenler için idealdir. Oldukça kolay bir kullanım sunan taşınabilir bataryanın nemli ya da ıslak alanlardan uzak tutulması gerekir. Dilerseniz Ttec 10.000 mAh kırmızı powerbank yorumlarına ve kullanıcı değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Yorumlar sayesinde ürünü daha önce satın alan kişilerin tecrübelerinden yararlanabilir, ardından cihazı Trendyol üzerinden pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.