Mcdodo Type C 90 Derece Qc 4.0 Hızlı Şarj Ve Data Kablosu 1.8 Mt

329,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mcdodo Type C 90 Derece Qc 4.0 Hızlı Şarj Ve Data Kablosu 1.8 Mt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYDIN ÇAVUŞ Satıcı Ünvanı: AYDINÇAVUŞ TURİZM İNŞAAT GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0115017588100018 Vergi Kimlik Numarası: 1150175881
    Bu ürün AYDIN ÇAVUŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mcdodo Type C Oyuncu 90 Derece Qc 4.0 Hızlı Şarj ve Data Kablosu 1.8 mt CA-7521Kablo boyutu 1.8 metredir. Dilediğiniz cihazda rahatlıkla kullanmanız için tasarlanmıştır. Samsung, Huawei, Xiaomi vb. üreticilerin hızlı şarj destekleyen cihazlarında güvenli bir şekilde kullanılabilir. Ürün QC 4.0 yüksek hızlı şarj ve hızlı veri aktarımını destekleyen bir üründür. Tüm Type C girişli cihazlarda kullanılabilir. Karanlık ortamlarda kolaylık sağlaması için ürün ışıklı bir yapıdadır. Şarj ederken oyun oynamaya devam edebilmeniz için uçlar 90 derece açı ile tasarlanmıştır. Sağlam örgü teknolojisi sayesinde dayanıklı ve kopmaz bir yapıdadır.Bağlantı TipiType-CKullanım TipiData ve Şarj KablosuMFIYokDiğerGaranti Süresi (Ay)3Yurt Dışı SatışYok

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Mcdodo CA-7521 Type-C L Tipi Oyuncu, Işıklı, Hızlı Data-Şarj Kablosu 1.8 m - Siyah

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, birçok yeni ürün hayatınıza girer. Günlük hayatta her çeşit iş için teknolojik cihazlar sıkça tercih edilir. Bu ürünler insan hayatını kolaylaştırırken birçok işin de oldukça hızlı gerçekleştirilmesini sağlar. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan Mcdodo CA-7521 Type-C L tipi oyuncu ışıklı hızlı data-şarj kablosu 1.8 m siyah büyük beğeni toplar. Teknolojiyi kullanarak hayatınızı büyük oranda kolaylaştıran bu ürün sizi her anlamda memnun eder. Ayrıca sahip olduğu kablolu yapı müşterilerin ürünü rahat ve konforlu bir şekilde kullanmasına yardımcı olur. Kablo, siyah rengiyle bütün cihazlarda şık bir kullanım sağlar. Mcdodo hızlı şarj cihazı 1.8 metre kablo uzunluğu ile büyük beğeni toplar. Ürünün öne çıkan özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Type-C
  • Hızlı şarj
  • Işıklı tasarım

Mcdodo Type-C L Tipi Hızlı Data-Şarj Kablosu Özellikleri

Mcdodo Type-C L Tipi Hızlı Data-Şarj Kablosu Özellikleri

Pratik ve kolay kullanım avantajı sağlayan teknolojik ürünler müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Mcdodo şarj kablosu 90 derece ışıklı tasarımı ile kullanım esnasında hem kolaylık sağlar hem de göze hitap eder. Cihaza taktığınızda şarj ederken ışık çıkarır. Ürün, bu avantajı sayesinde karanlık ortamlarda ışık saçarak ortamın kolay görünmesini sağlar. 90 derece dönebilmesi sayesinde de ürünü rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca şarj kablosunun uzun olması müşteri için büyük bir avantajdır. Ürünün bu avantajı sayesinde prize uzak noktalarda da cihazınızı kolayca şarj edebilirsiniz. Cep telefonu gibi kablosuz olarak kullanılan teknolojik ürünlerin kullanması için şarj üniteleri oldukça önemlidir. Kaliteli ve sağlam yapısıyla bu ürün kolay bozulmaz. Siz de bu modeli inceleyerek detaylı bilgi edinebilir, içiniz rahat bir şekilde satın alabilirsiniz.

Mcdodo CA-7521 L Tipi Işıklı Hızlı Şarj Kablosu İncelemesi

Mcdodo CA-7521 L Tipi Işıklı Hızlı Şarj Kablosu İncelemesi

Eviniz ve iş yeriniz başta olmak üzere hemen hemen her yerde teknolojik aletlerinizin bataryasını doldurmak için şarj aletlerine ihtiyaç duyarsınız. Bu cihazlarınızın kablo kısmının kopması, bozulması veya zarar görmesi cihazların şarj edilmesini engeller. Bu yüzden şarj kablolarının kaliteli bir yapıya sahip olması oldukça önemlidir. Mcdodo marka ışıklı data kablosu, Type-C uca sahiptir. Ürün tüm cihazlarınızın hızlı bir şekilde şarj olmasını sağlar. Bu sayede zamandan ve elektrik enerjisinden büyük tasarruf edebilirsiniz. Ürünü Type-C girişe sahip istediğiniz cihaza kolay ve rahat bir şekilde takabilirsiniz. Ürünü hızlı şarjı destekleyen birçok farklı telefon markasının modellerinde güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Mcdodo Ca-7521 Type-C L tipi oyuncu ışıklı hızlı data-şarj kablosu 1.8 m siyah fiyatı, sahip olduğu materyal yapısı ve ürün kalitesi gibi birçok özellik göz önüne alınarak belirlenir.

Mcdodo CA-7521 L Tipi Işıklı, Hızlı Şarj Kablosu Avantajları

Mcdodo CA-7521 L Tipi Işıklı, Hızlı Şarj Kablosu Avantajları

Mcdodo marka data kablosu, tüm Type-C girişli cihazlarda güvenli ve kolay bir şekilde kullanılabilir. Oldukça modern ve şık bir tasarım ve kolay kullanıma sahip olan hızlı şarj kablosu çeşitli avantajlara sahiptir. Ürün, QC 4.0 yüksek hem hızlı veri aktarımını hem de hızlı şarjı destekleyen bir üründür. Böylece telefonunuzdan bilgisayarınıza veriler hızlı bir şekilde aktarılır. Ürün, şarj ederken aynı zamanda telefonla oynayabilmenize olanak sağlayan L tipi yapıda ve 90 derece açı ile üretilir. Ayrıca, sağlam örgü teknolojisi dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu sayede kolay kopmaz. Ürünün hızlı şarj özelliğinin kullanılabilmesi için bu özelliğe sahip bir cihaza takılması gerekir. Mcdodo Ca-7521 type-C L tipi oyuncu ışıklı hızlı data-şarj kablosu 1.8 m siyah yorumları ve müşteri önerileri için Trendyol’dan incelemeler yapabilir, ürünü güvenle satın alabilirsiniz.