6
Tuz kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Mayi Tuz Delice Iyotlu Ince Sofra Tuzu 600 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
110,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
117,90 TL
Kurumsal Fatura
118,90 TL
Kurumsal Fatura
118,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mayi Tuz Delice Iyotlu Ince Sofra Tuzu 600 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alternatif Pazar Satıcı Ünvanı: TOPUZ GIDA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0855005489700012 Vergi Kimlik Numarası: 8550054897
    Bu ürün Alternatif Pazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Sofrada öğütme iri taneli tuzumuzun değirmende öğütülmüş ince halidir. %100 Doğal,katkısızdır. Öğütme işlemi rafine edilmeden sadece değirmende yapılır. İnce taneli, sofra tuzu şeklindedir. Tuzluklar da kullanıma uygundur. Tüm tuzlarımızda bir çok mineral gibi iyot mineralide doğal olarak bulunmaktadır. Bu tuzumuzda ektra iyot ilavesi uygulanarak, iyottan zenginleştirilmiştir. Turşu ve salamura yapımı için bu tuzumuzu tavsiye etmiyoruz. Akışkandır, topaklanma olmaz. Bu tuzumuzun doğal özelliğidir. Topaklanma önleyici vb kimyasal maddeler BULUNMAZ. NOT: Minerallerin kaybolmaması için kaynayan yemeğe değil, kaynadıktan sonra yemeklere tuz eklemenizi öneriyoruz. Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur. Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler. Listelenen fiyat 11 Ekim 2021 tarihine kadar geçerlidir.
Geri Bildirim Ver

Mayi Tuz Delice İyotlu İnce Sofra Tuzu 600 gr

İnsan vücudu sağlıklı bir gelişim için ihtiyaç duyulan iyot elementini doğal yollarla üretemez. Bu nedenle iyot elementinin tüketilen besinler yardımı ile alınması gerekir. İyot açısından oldukça zengin olan besinlerin başında da tuzlar gelir. Türkiye’nin önde gelen ve doğal yer altı kaynaklarından biri olan Delice’den çıkarılan Mayi tuz delice iyotlu ince sofra tuzu 600 gr, sofralarda ve yemeklerde yer alması için özenle öğütülür. Özel olarak tasarlanan değirmenlerde yapılan öğütme işlemi, ürün rafine edilmeden yapılır. Rafine işlemlere maruz kalmadığı için ince tanelidir. Aynı zamanda güneş altında kendiliğinden kristalleşen tuzlar, bu doğal halleriyle saflıklarını koruduğu için herhangi bir beyazlatma uygulaması yapılmaz. Ürün, değirmenli tuzluklar içerisinde de kullanım imkanı tanır.

  • Kolay ve pratik kullanım
  • Yüksek besin değerleri
  • Yemeklere lezzet katan bir baharat türü

İyotlu İnce Sofra Tuzu Benzersiz Özellikleri

İyotlu İnce Sofra Tuzu Benzersiz Özellikleri

Tuzlar,mineral açısından oldukça zengin besinlerdir. İçerdiği mineral türlerinden biri de tuza tadını veren iyottur. İyot minerali, hormonal dengesizlikler ve hücre hasar onarımları başta olmak üzere pek çok sağlık sorununa etkili çözümler üretebilir. Bu rahatsızlıkların tedavilerine yardımcı olabileceği için de ürüne ekstra iyot eklemesi yapılarak besin değerleri zenginleştirilir. Ancak sofra tuzu bileşenlerinde yer alan minerallerin etkilerini kaybetmemeleri ve hızlıca buharlaşmamaları için ocakta kaynayan yemeğin içerisine direkt olarak atılmaları tavsiye edilmez. Bunun yerine yemekler kaynadıktan sonra üzerlerine atılmalıdır. Aynı zamanda iyot, vücudun belirli bölgelerinde görülen mantar ve bakteri mikroorganizmalarına bağlı olarak ortaya çıkan enfeksiyonların tedavisine de büyük ölçüde yardımcı olur. Mineraller, kan basıncının düzenlenmesini sağlayarak vücudun sıvı dengesini korur. Bu sayede de soğuk havalarda hissedilen aşırı üşüme hassasiyetinin azalmasını sağlar.

İyotlu İnce Sofra Tuzu Kullanım Şekilleri

İyotlu İnce Sofra Tuzu Kullanım Şekilleri

Günlük hayatta tüketilen besinlerin birçok dış faktörden etkilenerek çabuk bozulması kaçınılmaz bir durumdur. Bunun önüne geçilmesi için gıdaların tuzlanarak saklanması sıklıkla tercih edilen bir yöntemdir. Bu saklama yöntemi sayesinde gıdaların yararlı bakteriler tarafından fermente olması da sağlanır. Aynı zamanda sofra tuzunu, çorba ya da soslar gibi sıvı besinlerin yoğunluklarının artması için de kullanabilirsiniz. Ürünün bir pişirme yöntemi olarak da tercih edilmesi mümkündür. Özellikle balık ağırlıklı besinlerin alt ve üst yüzeylerinin tamamen tuz ile kaplanarak pişmeye bırakılması gurme bir lezzet ortaya çıkmasını sağlar. Her ne kadar yemeklere lezzetli bir tat katsa da kullanım miktarına sağlık açısından dikkat edilmesi gerekir. Mayi tuz delice iyotlu ince sofra tuzu 600 gr yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de yeni pişirme ve saklama yöntemleri keşfedebilirsiniz.

İyotlu İnce Sofra Tuzu Avantajlı Fiyatları

İyotlu İnce Sofra Tuzu Avantajlı Fiyatları

Mayi tuz delice iyotlu ince sofra tuzu 600 gr fiyatı ürün özelliklerine bağlı olarak belirlenir. Gramaj, paketleme, iyon oranı gibi etkenler fiyat üzerinde etkilidir. Paket içerisinde yaklaşık 600 gr ağırlığında ve ekstra iyot minerali eklenen sofrada kullanıma uygun tuz bulunur. Ürünü, tüm yemek çeşitlerinde ve sofralarda tüketme imkanınız vardır. Ancak turşu ve salamura yapımı için kullanılması tavsiye edilmez. İyot, dışarıdan hava aldığı zaman besin değerlerini kaybedebilir. Bu sebeple paketinin güneş almayan bir ortamda muhafaza edilmesi önem taşır. Diğer baharat çeşitleri ile aynı koşullarda muhafaza edilebilir. Ürün, her ne kadar topaklanma özelliği göstermese de herhangi bir sıvı ile temasından kaçınılması önemlidir. Yemeklerinizin daha lezzetli olmasına aracı olacak bu yüksek mineral değerlerine sahip iyotlu tuza Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.