Maybelline New York Tattoo Brow Micro Pen Tint - 120 Orta Ton

129 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Maybelline New York Tattoo Brow Micro Pen Tint - 120 Orta Ton

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENCERLER MAĞAZACILIK Satıcı Ünvanı: GENCERLER MAĞAZACILIK İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0391031139000011 Vergi Kimlik Numarası: 3910311390
    Bu ürün GENCERLER MAĞAZACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Microblading'ten ilham alınarak tasarlanmış Tattoo Brow Micro-Pen Tint ile uzun süre kalıcı ve belirgin kaşlara sahip ol. Ultra-kolay uygulama için tasarlanmış ergonomik, açılı uca sahip Tattoo Brow Micro-Pen Tint Kaş Kalemi, kalıcı dövme etkili formülüyle yoğun renk ve 24 saat kalıcılık sağlar. Her Yaş Grubuna Uygun Medium Brown

Ürün Özellikleri

  • Form Kalem
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Maybelline New York Tattoo Brow 120 Orta Ton Micro Pen Tint

Maybelline makyaj ve kişisel bakım ürünlerinde kalitesini ispatlamış ve kullanıcı onayını kazanmış kaliteli bir markadır. Markanın microblading işleminden esinlenerek tasarladığı tattoo brow micro pen, klasikleşen Maybelline kalitesini yansıtan bir üründür. Maybelline New York tattoo brow micro pen tint kaş kalemi sayesinde günlük makyajınıza farklı bir hava katabilirsiniz. Böylece doğal görünümlü gür kaşlara sahip olabilirsiniz. Maybelline New York tattoo brow micro pen tint kaş kalemi:

  • Ergonomik tasarım sahip açılı kalem ucu sayesinde ultra kolay ve pratik bir uygulama deneyimi sunar.
  • Özenle hazırlanmış yoğun renk pigmenti içeren formülü ile kalıcı dövme etkisi yaratır. Maybelline New York tattoo brow ile şekillendirdiğiniz kaşlarınız 24 saatbozulmaz.
  • Her yaşa uygun zengin bir formüle sahiptir. Alerjen etki yaratmaz ve kaşlarınızda dökülmeye neden olmaz.

Maybelline Tattoo Brow Micro Pen’in Genel Özellikleri Nedir?

Tattoo Brow Micro Pen Tint - 120 Orta Ton yorumları

Maybelline tattoo brow micro pen microblading işleminden ilham alınarak tasarlanmış bir makyaj ürünüdür. Ürünün amacı seyrek görünümlü kaşları doldurarak gür ve doğal bir görüntü elde etmektir. Dişli kalem ucu ile ince çizikler atarak dolgun ve gerçekçi bir kaş görünümü elde etmenizi sağlar. Maybelline tattoo brow micro pen sayesinde son zamanlarda trend olan kalın ve gür kaş görünümüne sahip olabilirsiniz. Maybelline tattoo brow micro pen ergonomik tasarımıile kaşlarınızı kolayca şekillendirmenizi sağlar. Ürün, eğimli kalem ucu sayesinde doğal görünümlü çizikler atmanızı sağlar. Ayrıca aynı anda 4 çizik atmanızı sağlayan ucu ile kaşlarınız arasındaki boşlukları kısa sürede kolayca doldurabilirsiniz. Siz de seyrek kaşlardan şikayetçiyseniz Maybelline tattoo brow micro pen ile kolaylıkla yüzünüze ve makyajınıza uygun dolgun bir görünüm elde edebilirsiniz.

Maybelline Tattoo Brow Micro Pen Kalıcı mıdır?

Tattoo Brow Micro Pen Tint - 120 Orta Ton yorumları

Maybelline tattoo brow micro pen tint kaş kalemi özel formülü sayesinde uzun süre kalıcılık sağlayan bir üründür. Güçlü formülü sayesinde uzun süre kalıcı ve belirgin kaşlara sahip olmanızı sağlar. Günlük makyajınızda yüz şeklinize uygun olacak şekilde kaşlarınızı şekillendirebilirsiniz. Maybelline tattoo brow micro pen tint kaş kalemi gün boyu kalıcıdır. Maybelline tattoo brow micro pen tint kaş kalemi microblading teknolojisinden ilham alınarak formüle edilmiştir. Bu sayede ürün kalıcı dövme etkisi yaratan bir formüle sahiptir. Profesyonel formülü ve yoğun renk pigmentiile kaşlarınızda doğal bir görünüm oluşturur. Ayrıca 24 saat boyunca kalıcılık sunar. Böylece gün içerisinde yenilemenize gerek kalmaz. Seyrek ya da eşit olmayan kaşlardan şikayetçi iseniz Maybelline tattoo brow sizin için ideal bir üründür.

Maybelline Tattoo Brow Micro Pen Kaliteli midir?

Tattoo Brow Micro Pen Tint - 120 Orta Ton yorumları

Maybelline, makyaj malzemeleri ve ürün çeşitliliği ile kalitesini ispatlamış ünlü bir markadır. Maybelline New York tattoo brow micro pen tint kaş kalemi de kaliteli ve kullanışlı bir üründür. Bu ürün ile kaşlarınızda doğal ve gür bir görünüm yakalayabilirsiniz. Ergonomik tasarımı ile kolay ve pratik bir kullanım sağlar. Ayrıca ürün oldukça dayanıklıdır ve 24 saat boyunca kalıcıdır. Maybelline New York tattoo brow micro pen tint kaş kalemini Trendyol’un hizmet güvencesi ile rahatlıkla satın alabilirsiniz. Trendyol tarafından sunulan kampanya ve indirim seçenekleri ile çok daha ekonomik bir alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca ürünü Trendyol’dan satın alan kullancıların deneyimlerini ve yorumlarını okuyarak çok daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Maybelline New York tattoo brow micro pen tint yorum bölümünden gerçek kullanıcıların objektif değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz.