Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Fondöten

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
750 TL'ye 150 TL İndirim
Kargo Bedava
414,95 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
480,99 TL463,99 TL
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
549 TL463,99 TL
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
483,51 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Fondöten

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ali Özkan Tr Satıcı Ünvanı: ALİ ÖZKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2077330738000011 Vergi Kimlik Numarası: 6950010810
    Bu ürün Ali Özkan Tr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün özellikleri makyaj yaparken vazgeçilmez olan ürünlerden biri de fondöten. Kullandığımız fondöten terlemeye dayansın, gün içinde de çıkmasın isteriz. maybelline new york 30 saate kadar kalıcı superstay active wear fondöten'e şans verebilirsiniz. Ağırlık hissi bırakmaz. Yüksek kapatıcılık sağlar. Cilde nefes aldıran hafif dokuya sahiptir. Yağlı his bırakmaz. Kusursuz ten görünümü sağlar. Her cilt tipine uygundur. 30 saate kadar kalıcıdır. Suya, tere dayanıklıdır. Ürün kullanım şekli temiz olan cildinize ince bir kat parmaklarınızla, fırça ya da sünger yardımıyla uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Yüksek
  • Renk Bej
  • Cilt Tipi Yağlı
  • Görünüm Mat
  • SPF Korumasız
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Form Sıvı
  • RGB #E6B28D
Geri Bildirim Ver

Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Fondöten

Makyaj malzemelerinin ana ürünlerinden biri olan fondöten her yaştan müşteri tarafından tercih edilir. Kadınların ve bazı özel durumlarda erkeklerinde kullanmayı tercih ettiği fondötenin sahip olduğu özellikler önemlidir. Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h fondöten modeli sahip olduğu tüm özellik ve avantajlarla ön plana çıkar. Üst düzey kapatıcı özelliği ile fark yaratan model müşteriler tarafından büyük bir beğeniyle tercih edilir. Yağlıdan karmaya her cilt için uygundur. Bej renk özelliği ile teninize kolay bir şekilde uyum sağlar ve harika bir görünüm verir. Maybelline New York fondöten modeli marka tarafından özel çalışmalar sonucu üretilir. Sağlıklı ve kolay kullanım avantajına sahip olan ürün, müşterilere eşsiz bir kullanım deneyimi yaşatır.

  • Bej renk özelliği
  • Yağlı cilt ile uyumlu
  • Yüksek kapatıcı beceri

Super Stay Active Wear 30h Fondöten Özellikleri

Super Stay Active Wear 30h Fondöten Özellikleri

Model, makyaj malzemeleri üreticileri arasında lider markalardan biri olan Maybelline New York’un özel parçalarından biridir. Kaliteli özellikleri ile müşterileri büyüleyen ürün, eşsiz bir deneyim sunar. Maybelline New York Superstay Active Wear fondöten terlemeye dayanıklı ve gün içinde etkisini kaybetmeyen özelliğe sahiptir. 30 saate kadar dayanan ve kalıcılığını koruyan model büyük bir avantaj sunar. Ağırlık hissi bırakmayan ürün yüksek kapatıcılık sağlar ve müşteriler tarafından beğeni toplar. Cildiniz hafif dokusu ile rahatlıkla nefes alır. Yağlı bir görüntü ve his bırakmayan ürün, kusursuz bir ten görünümü oluşturur. Tüm cilt tiplerine uyum sağlayan model, su ve tere karşı dayanıklılık gösterir. Temiz cildinize ister parmak uçlarınızla ister sünger veya fırça yardımı ile uygulayabilirsiniz. Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h fondöten kullananlar ürünün performanstan memnun kalır.

Super Stay Active Wear 30h Fondöten Avantajları ve Yorumları

Super Stay Active Wear 30h Fondöten Avantajları ve Yorumları

Müşteriler tarafından yoğun bir ilgi gören model, içeriğinde bulunan tüm özellik ve avantajlar ile ön plana çıkar. Tüm yaş grupları tarafından kullanımı uygun olan model yüksek kapatıcılık özelliği ile harika bir performans gösterir. Ciltteki tüm kusurları kapatır ve pürüzsüz bir cilt görünümü verir. Maybelline New York Superstay Activewear fondöten 30h kolay kullanım özelliği ile müşterilere büyük bir avantaj sunar. İhtiyacınız olduğu her anda rahatlıkla ürünü cildinize kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz. Cilt çizgilerine dolmaz ve topaklanma gibi sorunlar oluşmaz. Model, terleme esnasında kalıcılığından ve performansından ödün vermez. Su ile temas ettikten sonra bozulmaz ve harika bir kullanım deneyimi yaşatır. Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h fondöten yorumları ürünü kullanarak deneyim kazanmış müşteriler tarafından yapılır. Olumlu özelliğe sahip yorumlar önemli bir avantaj yaratır.

Super Stay Active Wear 30h Fondöten Fiyatı

Super Stay Active Wear 30h Fondöten Fiyatı

Superstay Active Wear 30h fondöten tüm özelliklerinin yanı sıra içerdiği hesaplı fiyat özelliği ile beğeni kazanır. Maybelline New York tarafından üretilen ve markanın özel ürünlerinden biri olan model, makyajınızın kusursuz olmasını sağlar. Bünyesinde bulunan tüm etkin özellik ve avantajlar müşterilerin konforlu bir deneyim yaşamasını sağlar. Uygun fiyat seçeneği ile müşterilerin ilgisine çeken ürün, kolay bir şekilde uygulanır. Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h fondöten fiyatı geniş bir kitleye hitap eder. Bütçe dostu fiyat özelliği ile avantajlı bir şekilde alışveriş yapmanızı sağlar. Model, tüm özellik ve avantajları ile etkili bir performans gösterir. Bu performans ve yarattığı görünüm diğer müşterileri de etkiler. Bu kullanışlı ve kaliteli ürüne Trendyol’dan kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.