Maybelline New York Color Sensational Ruj - 630 Velvet Beige - Nude Pembe

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
22 saat 12 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
290,87 TL
8 saat 12 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8 saat 12 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Maybelline New York Color Sensational Ruj - 630 Velvet Beige - Nude Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: L'Oreal Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün L'Oreal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bal nektarı ile zenginleştirilmiş formülü ile dudakları nemlendiren Color Sensational ruj serisi, yoğun renk pigmentleri ile canlı ve çarpıcı bir görünüm sağlıyor. İster en cesur kırmızı, ister en çarpıcı pembe, ister en doğal nude renk seçenekleri ile Color Sensational ruj serisini sen de dene! Nude Tüm Cilt Tipleri İçin Her Yaş grubuna uygun Central Color

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Parlak
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Stick
  • Renk Pembe
  • RGB #AA5651
Geri Bildirim Ver

Maybelline New York Sensational 630 Velvet Beige

Kullanışlı Maybelline New York Ruj Özellikleri

Kullanışlı Maybelline New York Ruj Özellikleri

Kullanımı kolay ve kalıcı olan makyaj ürünleri her zaman öne çıkar. Maybelline 630 velvet beige ile dilediğiniz her yerde kolaylıkla rujunuzu sürebilirsiniz. Doğal içeriğe sahip olan kalıcı ürün sayesinde özgürce gününüze devam edebilirsiniz. Yemek yiyip bir şeyler içmek sizin için sorun olmaz. Ürün, kremsi yapıya sahip olduğundan rahatça uygulanabilir. Dudakta hafif bir ışıltılı bitişe sahip olduğu için bulunduğunuz her yere uyum sağlar. Velvet beige Maybelline gluten içermez. Ürün, hayvanlar üzerinde denenmemiştir ve hayvansal kaynaklı veya türevi bileşenler içermemektedir. Ürün vegandır ve stick formdadır. Ürün, kremsi ve esnek bir bitişe sahip olduğundan herhangi bir problem yaşanmaz. Çiçeksi ve tatlı bir kokuya sahiptir. Ürünün; oldukça şık, dikkat çeken ve ergonomik kullanım sağlayan bir ambalajı vardır. Bu sayede ürünü kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Maybelline 630 Velvet Beige Rujun Kullanım Avantajları

Maybelline 630 Velvet Beige Rujun Kullanım Avantajları

Gittiğiniz her yere, yapacağınız her makyaja uyum sağlayan bir ruja sahip olmak isteyebilirsiniz. 630 Velvet Beige ile makyajınızı kolayca tamamlama imkanına sahip olabilirsiniz. 630 velvet beige Maybelline kremsi yapıya sahip olduğu için dudaklarınızı kurutmadan nemlendirir. Hafif ışıltılı bitişi sayesinde dudaklarınızda doğal bir görünüm sağlar. Ürün, her yaş grubu ve cilt tipi için gönül rahatlığı ile kullanabilir. Sağladığı nemli, kremsi ruj formülü sayesinde yumuşak bir his bırakır. Ürün, kolayca çıkmadığı için gün içinde tekrar tekrar sürmenize gerek kalmaz. Formülündeki benzersiz yağların birleşimi ile dudakların hassas yapısını nemlendirirken, dudakları yatıştırır ve rahatlatır. Bitişindeki güçlü renk pigmentleri sayesinde kalıcı ve doğal bir görünüm sağlar. Maybelline New York Sensational 630 velvet beige yorumları sayesinde ürünü kullanan deneyimli müşterilerin görüşlerinden faydalanabilir, ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Maybelline New York 630 Velvet Beige Ruj

Bütçenize Uygun Maybelline New York 630 Velvet Beige Ruj

Maybelline New York Sensational 630 velvet beige fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurarak belirlenir. Bu ürün, dudakları kurutmayarak nemlendirirken de oldukça canlı ve sağlıklı bir görünüm sağlar. Ürünü, boyutu sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz. Ürün, dudakları belirginleştirir ve yumuşak bir his bırakır. Maybelline New york Sensational 630 velvet beige kullananlar ürünün ergonomik ambalajı ve kalıcılığı ile üründen oldukça memnun kalır. Her makyajınıza kolaylıkla uyum sağlayan bu ürün, her yaş grubu ve her cilt tipi rahatlıkla kullanabilir. Bulaşmaya karşı dayanıklı yapısı ile gün içerisinde rahatlık sağlar. Ürün, dudağınıza renk verirken kurutup kabuklanma ve dökülme yapmaz. Canlı ve sağlıklı bir görünüm sunar. Formülünde doğal yağlar içeren ve kullanım kolaylığına sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.