Maybelline New York Ruj - Color Sensational Made For All Lipstick 376 Pink For Me 3600531543327

407 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Maybelline New York Ruj - Color Sensational Made For All Lipstick 376 Pink For Me 3600531543327

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gold-Star Kozmetik ve avm Satıcı Ünvanı: MERVE KIRDUDU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3049686617000001 Vergi Kimlik Numarası: 5571090269
    Bu ürün Gold-Star Kozmetik ve avm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maybelline new york’un nefes kesici color sensational ailesi, yeni made for all ruj serisi ile büyüyor!
  • 100 cilt tonu üzerinde test edilen ve göz alıcı renkleriyle dikkat çeken color sensational made for all, her cilt tonuna uygun seçenekler sunuyor.
  • Ürün %100 orijinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Işıltılı
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Stick
  • Renk Pembe
  • RGB #9D444F
Geri Bildirim Ver

Maybelline New York Ruj - Color Sensational Made For All Lipstick 376 Pink For Me

Ruj seçimlerinde ideal ruju bulmak her zaman kolay olmayabilir. Maybelline New York ruj - Color Sensational Made, size yakışan bir ürün olup sıcak, soğuk ve nötr cilt alt tonlarına uyum sağlar. Bu nedenle farklı cilt alt tonlarına sahip müşteriler arasında beğeni ve ilgi toplar. Ürünün dudaktaki duruşu müşterilere doğal bir görünüm kazandırır ve dudaklara dolgunluk katar. Maybelline New York ruj - Color Sensational Made For All lipstick 376 sahip olduğu eşsiz renk seçeneği ile her mevsim rahatlıkla kullanılabilir. Mat dokusu ve parlak görüntüsü, ürünün dudağınızda yumuşak bir görünüme sahip olmasını sağlar. Gün boyu kalıcı olması müşteriler için çok büyük bir artı sağladığından dolayı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Gün boyu kalıcı
  • Her tene uyumlu
  • Yumuşak yapı

Şık Duruşu ile Maybelline New York Pink For Me

Şık Duruşu ile Maybelline New York Pink For Me

Benzersiz renk tonuyla birçok kıyafete uyum sağlayan Maybelline New York Color Sensational Made For All ruj, ideal bir tamamlayıcıdır. Dışarı çıkarken, işe giderken, resmi görüşmelerde, partilerde, kısacası hayatınızın her alanında rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir üründür. Maybelline ruj 376, doğal bir pembelik sunar. Dudaktaki doğal duruşu ve şıklığı ile beğeni toplar. Dudağınızda adeta ışıldayan görünümüyle bütün dikkatleri üzerine çeker. Maybelline New York Color Sensational Made For All lipstick 376 Pink For Me sürüldüğü andan itibaren dudaklara dolgun bir görünüm katar ve gün boyu kalıcılık sağlar. Böylece ışıltınız gün boyu sönmeden devam eder. Ürün çıkma, bulaşma derdini ortadan kaldırır. Ürünün kalıcılığı sayesinde gün içerisinde rujunuzu tazelemenize gerek kalmaz. Kalıcı bir pembelik ve parıldayan bir gülüş için Maybelline New York 376’yı tercih edebilirsiniz.

Her Tene Uygun Maybelline New York Pink For Me

Her Tene Uygun Maybelline New York Pink For Me

Ruj seçiminde rujun renginin kişinin ten rengine uyması en önemli kriterdir. Maybelline New York Made For All lipstick bu kriterini karşılayan nitelikte bir üründür. Her türlü cilt alt tonuna uyum sağlar. Bu nedenle esmer, kumral ya da beyaz tenli olmak fark etmeksizin her ten renginde müşteriye yakışacak bir rujdur. Dört mevsim rahatlıkla kullanılabilir. Yazın cıvıl cıvıl renkli kıyafetleri tamamladığı gibi kışın giyilen koyu renkli kıyafetlere de uyum sağlar. Her cilt tipine hitap eden, eşsiz pembe renginin yanı sıra ürünün kokusu da Maybelline New York ruj - Color Sensational Made For All Lipstick 376 Pink For Me kullananlar tarafından beğenilir. Gün boyu kalıcı olması sizi gün içerisinde ruj tazeleme zahmetinden kurtarır. Günlük hayatta sıklıkla kullanılabildiği gibi bulaşma derdini ortadan kaldıran bu ruju gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Olumlu Maybelline New York Pink For Me Yorumları

Olumlu Maybelline New York Pink For Me Yorumları

Göz kamaştırıcı ışıltısı ve eşsiz pembe tonuyla Maybelline New York Color Sensational, gün boyu kalıcı olmasının yanı sıra mat dokusu ve parlak görüntüsü ile öne çıkar. Her cilt alt tonuna uyumlu bu ürün, dudakları öne çıkararak dikkat çeker. Bütün gün dudağınızda kaldığından dolayı günlük hayatta sık sık tercih edeceğiniz bir ürün haline gelir. Maybelline ruj Color Sensational, her mevsim her kıyafetinizin tamamlayıcısı olarak rahatlıkla kullanılabilir. Müşteriler tarafından büyük bir ilgi gören Maybelline New York ruj - Color Sensational Made For All Lipstick 376 Pink For Me fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Maybelline New York ruj - Color Sensational Made For All Lipstick 376 Pink For Me yorumlarını da inceleyerek 3600531543327 kodlu ürünü Trendyol aracılığıyla gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.