Maybelline New York Color Sensational Made For All Ruj - 373 Mauve For Me (GÜL KURUSU-NUDE)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
514,90 TL

Ürün Bilgileri

Maybelline New York Color Sensational Made For All Ruj - 373 Mauve For Me (GÜL KURUSU-NUDE)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NURA SHOP Satıcı Ünvanı: AYNUR TAŞCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8260632743
    Bu ürün NURA SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tek renk, herkeste güzel! 50 farklı cilt tonunda test edilen ve herkese yakışacak evrensel tonlarda üretilen Yeni Color Sensational Made For All Ruj Serisi ile aradığın ruj rengini bulmak artık çok kolay. Gül Kurusu Her Yaş grubuna uygun Central Color

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Işıltılı
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Stick
  • Renk Kahverengi
  • RGB #B25A4F
Geri Bildirim Ver

Maybelline New York Sensational Ruj 373 Mauve For Me Made For All Color

Maybelline New York’un eşsiz color sensational ailesi, yeni made for all ruj serisi ile genişledi! Mauve for Me Maybelline büyüleyici serisi ile kullanıcıların denemek isteyeceği türden bir güzellik sunuyor. Maybelline Color Sensational Made for All kullanılan doğal materyali ve kendine özgü yapısıyla oldukça farklı bir ruj tonu ile karşımıza çıkmaktadır. 373 Mauve for Me Maybelline serisi sıkça tercih edilmeye başlandığı için kolay bulunur bir hale gelmektedir. Maybelline Color Sensational Made for All Lipstick 373 Mauve for Me vazgeçilmez bir tona sahiptir. Rujun kendine özgü tonu kadınların sıklıkla tercih ettiği bir ton olma özelliğine sahiptir.

  • Şıklığın Tonu
  • Dudak ve Cilt Tiplerine Uyumlu
  • Uzun Süreli Kalıcılık

Maybelline Mauve for Me Tonuyla Yeni Bir Görünüm

Maybelline Mauve for Me Tonuyla Yeni Bir Görünüm

Maybelline Color Sensational Made for All 373 Mauve for Me kendinize alacağınız güzel bir hediye olabilir. Günlük hayatınızda makyajınızın, şıklığınızın ve kombinlerinizin sade ve özgün parçası olarak hayatınıza katılmayı bekliyor. Duyarlı renk ailesi tasarımlarının arasında bulunan bu özgün tonu makyaj çantanıza katmak için geç kalmayın. Maybelline New York ruj Color Sensational Made for All 373 Mauve for Me uzun ömürlü ve bozulmayan bir yapı içermektedir. Bu anlamda seçeceğiniz ruju birçok makyajınıza dahil edeceğinizden emin olabilirsiniz. Aynı tonu makyajının tamamına taşımak isteyenleri düşünen bu ruju gönül rahatlığıyla edinebilirsiniz.

Kusursuz Makyajların Bir Numaralı Tamamlayıcısı

Kusursuz Makyajların Bir Numaralı Tamamlayıcısı

Ruj Color Sensational Made for All 373 Mauve for Me fiyatı müşteri bütçesi düşünülerek oluşturulmuştur. Aynı zamanda ruj Color Sensational Made for All 373 Mauve for Me yorumları, bu ürünü edinmek isteyenler için güvenilir bir kaynak oluşturuyor. Ruj Color Sensational Made for All 373 Mauve for Me kullanımı açısından da rahat ve kolay bir kullanım olanağı tanımaktadır. Bu anlamda ruj Color Sensational Made for All 373 Mauve for Me kullananlar ürünü makyaj çantalarının vazgeçilmez bir parçası haline getirdiklerini belirtmektedirler.

Maybelline New York Ruj Color 373 Fiyatları ve Yorumları

Maybelline New York Ruj Color 373 Fiyatları ve Yorumları

Çok sevilen Color Sensational ailesine eklenen seri 100 farklı cilt tipinde denendiğinden cilt tipinize uygun bir tona sahiptir. Bu ruj Color Sensational Made for All 373 Mauve for Me olarak satışa sunulurken beraberinde aynı aileden çeşitli makyaj malzemelerinin tonlarına da dahil olmuştur. Kalitesiyle de adından söz ettiren bu markanın bu ruj serisinden diğer tonlara ulaşabileceğiniz gibi son dönemde sıklıkla tercih edilmeye başlanan bu tonu da edinebilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Maybelline New York ruj color 373 kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilir ve ürünü uygun fiyatlarla Trendyol'dan satın alabilirsiniz.