Maybelline New York Ruj - Color Sensational Lipstick 162 Feel Pink 3600530559398

769,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Maybelline New York Ruj - Color Sensational Lipstick 162 Feel Pink 3600530559398

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYEMBİ KOZMETİK Satıcı Ünvanı: EMEL DERİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2930614652
    Bu ürün AYEMBİ KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maybelline color sensational ruj, saf kristaller içerdiğinden yoğun renkler her açıdan mükemmel ve daha göz alıcı görünüyor. Formülündeki antioksidanlar ve minerallerce zengin olan bal özü sayesinde dudaklarınız daha nemli ve daha parlak görünür. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Parlak
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Stick
  • Renk Pembe
  • RGB #B8515E
Geri Bildirim Ver

Maybelline New York Ruj - Color Sensational Lipstick 162 Feel Pink

Makyajın kadınların günlük yaşantısında her zaman ayrı ve özel bir yere sahip olduğu bilinen bir gerçektir. Makyaj, kadınlara yüzlerinde istenmeyen kusurları giderme imkanı sunar. Kadınların makyaj için kullandıkları çeşitli araçlar vardır. Makyajın daha çekici olmasını sağlayan önemli araçlardan biri rujdur. Maybelline New York ruj - Color Sensational lipstick 162 feel pink son derece kaliteli yapısıyla dikkat çeker. Son teknoloji kullanılarak geliştirilmiş bu ürün, kadınların ihtiyacına yönelik bir hizmet sunar. Color Sensational lipstick 162 feel pink yapısında kullanılan kaliteli malzemeleri sayesinde sağlıklı bir kullanım sağlar. Özel olarak geliştirilmiş formülü ile pek çok avantaj sunar. İçeriğindeki antioksidanlar ve zengin bal özleri ile dudaklarınızın hem daha parlak hem de nemli görünmesini sağlayabilirsiniz.

  • Göz alıcı renk tonu
  • Doğal içerik
  • Şık bir görünüm

Maybelline New York Color Sensational Ruj Özellikleri

Maybelline New York Color Sensational Ruj Özellikleri

Günün her vaktinde kadınlar güzel bir görünüme sahip olmak ister. Bu durum, kaliteli bir makyaj ile mümkündür. Maybelline New York Color Sensational ruj ile arzu ettiğiniz makyaj kalitesine ulaşabilirsiniz. Yapısındaki yoğun renk pigmentleri sayesinde ton, dudak üzerine kolayca yayılır. Doğal bal özleri ile son derece parlak bir görünüm sağlar. Uzun süre de bu parlaklığı korumayı başarır. Maybelline New York Sensational ruj formülündeki zengin antioksidanlar ile dudakları daha nemli bir yapıya kavuşturur. Böylece dudakların her zaman daha rahat hissetmesine yardımcı olur. Maybelline New York Color Sensational ruj 162 feel pink seçeneği, geliştirilen özel formülü ile müşterilerine sağlıklı kullanım sunar. Dudaklar üzerinde oluşturduğu canlı ve parlak renkleriyle daha çekici bir görünüm sağlar. Böylelikle dudaklarınız için kusursuz bir deneyime sahip olabilirsiniz.

Maybelline New York Color Sensational Ruj Avantajları

Maybelline New York Color Sensational Ruj Avantajları

Kadınlar için makyajın mükemmel olması kullanılan rujun kalitesine bağlıdır. Makyajda doğru ruj seçimi, kusursuz görünümü mümkün hale getirir. Eksiksiz makyaj için kaliteli bir ruja ihtiyaç vardır. Maybelline Color Sensational lipstick 162 feel pink bu ihtiyacı gidermeye yönelik tasarlanır. İçeriğindeki doğal özleri ile son derece sağlıklı bir kullanım sağlar. Maybelline New York ruj, kullanım sırasında kaliteli ve keyifli bir etki yaratır. Daha canlı ve nemlendirici yapısı sayesinde dudaklara birinci sınıf deneyim yaşatır. Formülünde doğal maddelerin kullanımı dikkat çeker. Böylece dudaklarınızda herhangi bir yan etki göstermez. Ayrıca sahip olduğu ergonomik yapısı sayesinde rahatlıkla çantada taşımaya uygundur. Bu avantajları nedeniyle büyük beğeni toplar. 162 feel pink ile daha pratik ve rahat bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Beğeni kazanan bu ürünü dilerseniz hediye etme amacıyla da satın alabilirsiniz.

Maybelline New York Color Sensational Ruj Fiyatları

Maybelline New York Color Sensational Ruj Fiyatları

Maybelline New York ruj - Color Sensational lipstick 162 feel pink fiyatları ürünün sunduğu özellikler ve sağladığı faydalar değerlendirilerek hesaplanır. Özel geliştirilmiş formülü ile müşteri ihtiyaçlarını tam ve doğru bir biçimde karşılar. Maybelline New York ruj - Color Sensational lipstick 162 feel pink yorumları ile ürün hakkında kapsamlı şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Yorumlar sayesinde karar verme süreci daha kolay ilerler. Ayrıca ürünün kullanımıyla ilgili de fikir sahibi olma şansı sunar. Maybelline New York ruj - Color Sensational lipstick 162 feel pink kullananların da ürünü tavsiye ettikleri gözlenir. Dudaklara kazandırdığı daha çekici görünümün yanı sıra gün boyu nemlendirerek rahat hissettirir. Aynı zamanda yapısında bulunan doğal özleri sayesinde sağlıklı kullanım sağlar. 3600530559398 kodlu ürüne Trendyol’dan uygun ve avantajlı fiyat seçenekleriyle kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.