Maybelline New York Makyaj Sabitleyici Sprey - Glass Spray 3600531610180

795 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Maybelline New York Makyaj Sabitleyici Sprey - Glass Spray 3600531610180

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYandBi Satıcı Ünvanı: BİLAL KAYHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5380248896
    Bu ürün AYandBi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Makyajınızı sabitlemenize ve kalıcılığını arttırmanıza yardımcı olur. Ciltte ince bir tabaka oluşturarak topaklanma oluşturmaz. Cildinizde ışıltılı ve aydınlık bitiş sağlar. Ciltte ağırlık hissi bırakmaz. Tüm cilt tipleri için uygundur. Özel formülü ile nemli, canlı bir cilt görünümü sunar. Kullanım Şekli: Ürünü iyice çalkalayınız. Yüzünüzden 20-25cm uzaktan sıkın, tutunması için 30 saniye-1 dakika bekleyin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Maybelline New York Makyaj Sabitleyici Sprey - Glass Spray

Makyaj yapmak günlük hayatın bir parçasıdır. Makyaj yaparken keyif alınsa da renk değişimi, yağmur, rüzgar gibi dış etkenlerin neden olacağı bozulmalara maruz kalınabilir. Bu noktada sabitleme spreyleri sıklıkla tercih edilir. Makyaj yapan bireyler makyajının sabit kalmasını ve pürüzsüz olmasını ister. Maybelline New York Makyaj Sabitleyici Sprey - Glass Spray bu noktada müşterilerin beğenisini kazanır. Ürün cazip ve dikkat çekici bir görünüm sunar. Gün boyu sağladığı kalıcılık sayesinde özel günler, mezuniyet günleri, iş ve arkadaş toplantıları ile çeşitli davetlerde endişelenmeden zaman geçirmenizi sağlar. Glass Sprey formu sayesinde kolay uygulama yapmanıza yardımcı olur. Sprey, makyajdan önce baz görevi görür ve mat bir görünüm verir. Özel formülü sayesinde kullanım sonrası geride hoş bir koku bırakır.

  • Uzun süren dayanıklılık
  • Ciltte hafiflik hissi
  • Nem ve terlemeye karşı tam koruma

Maybelline Sabitleyici Sprey Özellikleri

Maybelline Sabitleyici Sprey Özellikleri

Makyaj sabitleme ürünlerinin önemli özelliklerinden biri, uzun süre dayanıklılık sunmasıdır. Makyaj Sabitleyici Sprey - Glass Spray 16 saate kadar kalıcılığıyla size beklediğiniz performansı rahatlıkla sunar. Renk değişikliğini önleme özelliği ve ince yapılı pudra içeriği sayesinde yüzde istenmeyen izler bırakmaz. Ürün, ciltte ağırlık hissi uyandırmadığı gibi nemli bir cilt görünümü sunar. Cildinizde mat görünüm sağlayarak canlı tutar. Maybelline New York Makyaj Sabitleyici Sprey - Glass Spray kullananlar aşırı nemli ve sıcak havalarda tam koruma sağladığını memnuniyetle fark eder. Ciltteki ince pudralı görünümü ile parıltılı bir görünüm sunar ve ciltte yağ üreten sebunu kontrol eder. Ürün, ciltteki terlemeler ile görsel bozulmaların önüne geçerek uzun süreli bir dayanıklılık sağlar. Ciltteki nem dengesini koruyarak rüzgar gibi dış etkenlere karşı dayanıklılığı artırır.

Makyaj Sabitleyici Sprey - Glass Spray Kullanımı

Makyaj Sabitleyici Sprey - Glass Spray Kullanımı

3600531610180 numaralı üretim koduna sahip ürünün kullanımı oldukça basittir. Maybelline sabitleyici sprey ortalama 20 cm uzaklıktan tüm yüze uygulanacak şekilde sıkılır. Sıkma işlemi yapılırken gözlerin kapalı olması gerekir ve dudaklara temastan kaçınılması önem arz eder. İlk başta uygulamanın doğal sonucu olan ıslaklıklar oluşur ve yaklaşık 2 dakika sonra kuruma gerçekleşir. Bu beklemeden sonra ürün uzun süre kalıcılık sağlar. Fondötenin renk değiştirmesini engelleyen özelliği sayesinde makyajınızın görünümünde değişiklik olmaz. Maybelline New York Makyaj Sabitleyici Sprey - Glass Spray yorumları ve değerlendirmeleri sayesinde hakkında detaylı bilgi elde edebilirsiniz. Nemlendirici özelliği ile makyaj yapmadan da cilde uygulanabilen bir üründür. Makyaj sabitleme spreyi, makyaj sonrası kullanılan son ürün olduğu için spreyin partiküllerinin kıyafetinize dökülmesini engellemek için önlem alınması gerekir. Ürünün yakın mesafeden kullanılmaması 20 cm mesafeye dikkat edilerek kullanılması önerilir.

Maybelline New York Makyaj Sabitleyici Sprey Fiyatı

Maybelline New York Makyaj Sabitleyici Sprey Fiyatı

Kullananların beğenisini kazanan Maybelline New York Makyaj Sabitleyici Sprey - Glass Spray fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Spreyin püskürtme pompası ürünün tüm yüze eşit ve ince bir şekilde dağıtılmasını sağlar. Hem kullanan kişiyi hem de çevreyi hoşnut eden bir kokuya sahiptir. Sprey, özel günlerde yapmış olduğunuz makyajınız üzerinde koruma sağlar ve dış etkenlere karşı bozulmasını engeller. Özgün tasarımı ve özel mühendislik çalışmalarıyla müşterilere tam güven sunar. Glass sprey uzun süre makyajınızın tazeliğini korur ve canlılık katar. İş ,arkadaş veya özel aile toplantılarında sohbetinizi ve zamanınızı verimli bir şekilde değerledirmenize yardımcı olur. Kolay uygulanabilir ve kısa sürede hazır olmanızı sağlar. Farklı pek çok avantajı bulunan bu ürüne Trendyol’dan kolaylıkla sahip olabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.