Maybelline New York Fit Me Matte Poreless Fondöten - 130 Buff Beige

379,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
426,32 TL410,69 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
455,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Maybelline New York Fit Me Matte Poreless Fondöten - 130 Buff Beige

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYandBi Satıcı Ünvanı: BİLAL KAYHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5380248896
    Bu ürün AYandBi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless Fondöten - 130 Buff Beige Doğal mat etki, cilde kusursuz uyumla birleşti! Fit Me Matte+Poreless fondöten, özel pudra içeriği ile parlamayı kontrol altına alır ve gözenekleri gizler.Tüm Cilt Tipleri İçin Her Yaş grubuna uygun Mat Fondöten.

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Yüksek
  • Renk Bej
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Mat
  • SPF SPF 4 - 20
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Form Sıvı
  • RGB #EEB48A
Geri Bildirim Ver

Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless Fondöten - 130 Buff Beige

Başarılı bir makyaj ve kusursuz bir görünüm için öncelikli olarak cildinizin tabanında hangi ürünü kullanacağınıza karar vermeniz oldukça önemlidir. Günlük cilt bakımınızda kullandığınız ürünlerin bileşenleri de yapacağınız fondöten seçimi hakkında size ipucu verir. Kuru, karma, karmadan yağlıya ve yağlı gibi tüm cilt tiplerine uygun olan Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless fondöten - 130 Buff Beige, cilt tonunuza tam olarak uyum sağlar. Yumuşak likit formu ile tüm yüzünüze eşit bir şekilde uygulanan ürün, renk eşitsizliği sorununu ortadan kaldırır. Hafif yapısı sayesinde cildinizi yormaz, cilt kusurlarını örter ve aynı zamanda teninizin nefes almasına olanak tanır. Cilde doğal bir görünüm veren ürün, ağırlaşmadan gün boyu süren kalıcılığı size sunar.

  • Tüm cilt tiplerine uygun
  • Özel pudra içeriği
  • Mat görünüm

Her Cilt Tipine Uygun Matte Poreless Fondöten

Her Cilt Tipine Uygun Matte Poreless Fondöten

Kalıcı ve pürüzsüz görünüm sunan Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless fondöten, renk tonu sayesinde yüzünüzde renk ayrımı yaşamadan kendiniz için en uygun tonu bulmanıza olanak tanır. Zamanla hücre yenilenmesi ve hücredeki kolajen miktarının azalması ile cilt için daha özenli ve özel içerikli ürünlere yönelmeniz gerekebilir. Yaş farklılıklarından kaynaklı olarak kozmetik ihtiyacını karşılayan ürünler farklı olsa da bu ürünü kullanan müşteriler, yorumlarında ürünün her yaş grubu için uygun olduğunu belirtir. Her yaş grubuna ve her cilt tonuna uygun olacak şekilde tasarlanan Fit Me Matte Poreless fondöten, günlük ve özel gün makyajlarınızda doğal bir bitiş sağlar. Ürün, sunduğu kalıcı özellik sayesinde gün içerisinde bozulma ve akma yapmaz. Kolay kullanımı ile pratiklik sağlar. Siz de bu ürünü makyaj rutininize ekleyerek kolaylıkla deneyimleyebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Fit Me Matte + Poreless Fondöten Fiyatı

Bütçenize Uygun Fit Me Matte + Poreless Fondöten Fiyatı

Kozmetik ürünlerin sunduğu özellikler kadar fiyatları da ürün seçimi yapma konusunda önemli bir tercih kriteridir. Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless fondöten - 130 Buff Beige fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, her mevsim kullanıma uygun özelliği ile öne çıkar. Her mevsim kullanım avantajının yanı sıra her cilt tipine uygun olarak tasarlanan ürün, parlama karşıtı yapısı ile son trend makyaj görünümü için uygun bir profil çizer. Pudramsı yapısı sayesinde mat bir dokunuş bırakan ürünü, dilerseniz günlük yaşamınızda dilerseniz de özel günlerinizde, pürüzsüz ve doğal etkininin verdiği kusursuzluğu yaşamak için tercih edebilirsiniz. Ürün sunduğu özellikler sayesinde pratik bir kullanım sağlar ve makyajlarınızda mat bir görünüm yakalamanıza yardımcı olur. Siz de ürünü satın alarak ürünü makyaj rutininize ekleyebilirsiniz.

Fit Me Matte Poreless Fondöten ile Mükemmel Kapatıcılık

Fit Me Matte Poreless Fondöten ile Mükemmel Kapatıcılık

Cildinize pürüzsüz bir görünüme kavuşturmak için yüksek kapatıcılık sunan Maybelline Fit Me Matte Poreless fondöten, her uygulamada kusursuz bir görünüm elde etmenizi sağlar. Pudralı özel bileşeni sayesinde cildinize nefes aldırırken doğal görünüme sahip olacağınız bir makyaj için kusursuz bir zemin hazırlar. Gözeneklerinizi tıkamadan, gözenek görünümünü azaltan yapısı sayesinde cildinizi yormaz. Böylece cildin nefes alamamasından kaynaklı cilt problemlerinin önüne geçer. Topaklanmadan eşit bir şekilde dağılan ürün, teninizle harika bir uyum sağlar. Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless fondöten - 130 Buff Beige yorumları kısmından ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless fondöten - 130 Buff Beige kullananların hem fotoğraflı hem de yazılı değerlendirmelerine Trendyol üzerinden ulaşabilir, ürünü kolay ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.