Maybelline New York Kadın Dudak Balmı - Baby Lips Cherry Me 3600530901913

170 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,99 TL

Ürün Bilgileri

Maybelline New York Kadın Dudak Balmı - Baby Lips Cherry Me 3600530901913

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özyolu Market Satıcı Ünvanı: YAHYA ÖZYOLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7180386279
    Bu ürün Özyolu Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dudaklarınıza, yoğun nemlendirme ve bakım sağlar.
  • 8 saate kadar nemlendirme etkilidir.
  • İçeriğinde bulunan e vitamini sayesinde, dudakları pürüzsüzleştirir ve dudakların daha yumuşak olmasına yardımcı olur.
  • Ürün %100 Orijinaldir.Ambalajı Açılan Ürünlerin İadesi Kabul Edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Tip Stick
  • Form Balm
Geri Bildirim Ver

Maybelline New York Kadın Dudak Balmı - Baby Lips Cherry Me

Dudaklar kendi yağını üretmeyen bir yapıda olduğu için çok kolay kurur ve çatlar. Bu sebepten dışarıdan müdahale ile eski sağlıklı görünümüne döndürülmesi veya özenle korunarak nemli tutulması gerekir. Dudak bakımı için etkili bir ürün olan Maybelline Baby Lips Cherry Me yoğun nemlendirme sağlayarak dudaklara canlılık, pembelik ve parlaklık verir. Özellikle kış aylarında havanın kuru olmasından dolayı dudak bakımına iki kat özen gösterilir. Aksi takdirde kuruyup çatlayan, soyulan ve kanayan bölgeler canınızı yakabilir. Maybelline New York kadın dudak balmı sayesinde ihtiyaç duyulan nem sağlanmış; yaşanılacak sorunların önceden önüne geçilerek günlük nem bakımınız yapılmış olur. Kuru ve karma cilt tipine sahipseniz dudak bakımınız için Baby Lips Cherry Me balmını yaz kış kullanabilirsiniz.

  • 8 saate kadar nemlendirme
  • Yumuşak ve dolgun dudaklar
  • Yoğun bakım

Maybelline New York Kadın Dudak Balmının Özellikleri

Maybelline New York Kadın Dudak Balmının Özellikleri

Makyaj yaparken kullanılan ürünlerin daha kalıcı olması için bazı püf noktalarına dikkat edilmesi gerekir. Kalıcı bir ruj için gereken en önemli unsur dudağın önceden nemlendirilip yumuşatılmasıdır. Ruj sürülecek bölgenin daha önce nemlendirilmesi, rujun daha parlak, canlı ve uzun süre kullanılabilir olmasını sağlar. Makyajdan önce tercih edilen yoğun nemlendirici 3600530901913 ile cilt bakımınıza katkı sağlayabilir ve kullandığınız ürünleri kalıcı hale getirebilirsiniz. Ürünün içeriğinde bulunan E vitamini; dudağınıza pürüzsüz görünüm sağlarken 8 saate kadar nemlendirici özelliğiyle korunmuş olur. Maybelline New York kadın dudak balmı kullananlar kış aylarında soğuktan, yaz aylarında ise güneşin kavurucu sıcağından ve deniz tuzundan etkilenmez. Güzel görünmek bakımlı olmaktan geçer. Maybelline New York kadın dudak balmı, Baby Lips Cherry Me ile hem bakımlı hem de sağlıklı görünebilirsiniz.

Etkileyici Dudaklar İçin Maybelline New York Baby Lips

Etkileyici Dudaklar İçin Maybelline New York Baby Lips

İnce yapısı yüzünden kuru rüzgardan bile çok çabuk etkilenen dudağınız için doğru ürün kullanmak çok önemlidir. Soyulmuş, çatlamış ve kuru bir görüntü hem sizin hiç hoşunuza gitmez hem de canınızı yakabilir. Bu sebepten yaz kış önlem alınması gerekir. Maybelline New York kadın dudak balmı yorum bölümünden müşterilerin memnuniyetlerine göz atabilirsiniz. Çekici ve bakımlı görünümün sırrı olan Baby Lips Cherry Me dudağınıza hafif bir renk vererek günlük makyajınızı tamamlamak için de kullanılabilir. Hem hoş bir pırıltı hem hafif bir renk tonu ile daha canlı görünen yüzünüz aynı zamanda sağlıkla parlar. Ürünün en güzel özelliklerinden biri de rujun rengini ön plana çıkarmasıdır. Bu özelliğinden dolayı dudağın daha dolgun görünmesine yardım eder. Maybelline New York kadın dudak balmı fiyatı da her bütçe için uygundur.

İndirimli Maybelline Baby Lips Cherry Me Fiyatı

İndirimli Maybelline Baby Lips Cherry Me Fiyatı

Dudaklarda kuruluğa ve dolayısıyla soyulmaya neden olan faktörler arasında susuzluk ve vitamin eksikliği gelir. Günde 2 litre su içmek vücudun nem dengesini korumasına yardımcı olur. Fakat ince yapıdaki dudaklar için ekstra vitamin içeren ürünler kullanmak gerekir. Eğer kuruluktan soyulmaya başlamış dudağınız için Maybelline New York kadın dudak balmı - Baby Lips Cherry Me dudak balmı kullanırken uygulamadan hemen önce soyulan bölgedeki ölü deriden kurtulmanın yollarını denemelisiniz. Nemli ve yumuşak bir bez yardımıyla dudağınıza hafif hafif masaj yaparak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Uygulama sırasında dudağın üzerine fazla basınç uygulamamak çok önemlidir. Temizleme işleminin hemen ardından dudak balmını nazikçe uygulamaya geçebilirsiniz. Gün içerisinde 2 kez bu işlemi tekrar ederek kısa sürede sağlıklı dudaklara kavuşabilirsiniz. Maybelline Baby Lips Cherry Me fiyatı için Trendyol’a göz atabilirsiniz.