Maybelline New York Cheek Heat Likit Allık - 15 Nude Burn

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
314,45 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Maybelline New York Cheek Heat Likit Allık - 15 Nude Burn

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: L'Oreal Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün L'Oreal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maybelline New York Cheek Heat Likit Allık - 15 Nude Burn

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Bordo
  • RGB #C1656D
Geri Bildirim Ver

Maybelline New York CHEEKHEATBLUSH 3600531591304 Cheek Heat Likit 15 Nude Burn Allık

Maybelline New York Cheek Heat 15 Nude Burn likit allık, tüm cilt tiplerine uygun olarak üretilmiştir. Benzersiz formülü sayesinde yanaklarda taze ve doğal bir sıcaklık oluşturmaktadır. Hafif ve kolay emilen yapısıyla cilde rahatlıkla uyum sağlar. Maybelline likit allık, jel-krem yapısındaki içeriğiyle ipeksi bir his verir. Allık, gözenekleri tıkamadan doğal bir görünüm elde etmenize imkân tanır. Avantajlı boyutuyla çantada taşımaya uygun olan bu allık, ihtiyaç duyduğunuz her anda elinizin altında olmayı vadetmektedir. Temiz içeriğe sahip olan bu ürün, yoğun etkisi sayesinde uzun kullanıma uygundur. Maybelline Cheek Heat allık, cildinizi yağlandırmadan bir deneyim sunmaktadır. Rengiyle dikkatleri üstüne çeken bu allığı siz de makyaj rutininize gönül rahatlığıyla ekleyebilirsiniz.

  • Bordo renklidir
  • Likit formundadır
  • Yoğun kıvamlıdır

Maybelline New York 15 Nude Burn Cheek Heat Allığın Formülü Nasıldır?

Maybelline New York 15 Nude Burn Cheek Heat Allığın Formülü Nasıldır?

Maybelline New York Cheek Heat 15 Nude Burn likit allık, tüm cilt tiplerine uyumlu içeriktedir. Ürün eşsiz formülüyle yanaklarınızın ipeksi bir görünüme ulaşmasını sağlar. Ürünün yapısı arttırılabilir renk yoğunluğu sunmaktadır. Cilde zarar vermeyen temiz içeriği ile taze ve doğal bir sıcaklık elde etmek mümkündür. Allık, uyguladığınız bölgede sivilce oluşumuna sebep olmaz. Maybelline Cheek Heat 15 Nude likit allık 3600531591304, cildinizi yağlandırmadan bir allık deneyimi yaşamanıza imkân verir. Bordo renginin hoş tonuyla makyaj yapmanın ötesinde doğal kırmızı yanaklara sahipmişsiniz algısı yaratır. Soft içeriğiyle dikkatleri üstüne çeken allık, yoğunluğu sebebiyle uzun süreli bir kullanım sunar. Jel-krem formuyla pratik bir uygulama imkânı veren Maybelline New York Cheek Heat 15 Nude Burn likit allık fiyatıyla da ekonomik bir tercih oluşturur.

Maybelline New York 15 Nude Burn Allık Hangi Cilt Tonlarına Göredir?

Maybelline New York 15 Nude Burn Allık Hangi Cilt Tonlarına Göredir?

Maybelline New York Cheek Heat 15 Nude Burn likit allık, tüm cilt tonlarına uyum sağlayacak niteliktedir. Yapısı, bitişi ve renk tonuyla doğal ve kaliteli bir görünüm veren allık, tüm beklentilerinizi karşılamayı vadeder. Sahip olduğu hafif form ile tüm cilt tonlarında yüksek performans göstermektedir. Kolay dağılan yapısıyla dilerseniz cildinizde üst üste uygulama yaparak ürünün yoğunluğunu arttırabilirsiniz. Cildinizin tonu ne olursa olsun sağlıklı ve çekici görünmek istiyorsanız bu allığı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Her makyaj stili ile uyumlu olan bu ürün, yanaklarınıza doğal bir sıcaklık verir. Soğuktan sıcağa kadar tüm cilt tonlarına uyum sağlayacak rengi ile kullanıcılarının takdirini toplayan bu ürünle ilgili dilerseniz Maybelline New York Cheek Heat 15 Nude Burn likit allık yorumlarına göz atabilirsiniz.

Maybelline Nude Burn Cheek Heat Likit Allığın Kullanımı Kolay mıdır?

Maybelline Nude Burn Cheek Heat Likit Allığın Kullanımı Kolay mıdır?

Maybelline New York Cheek Heat 15 Nude Burn likit allık, kremsi jel yapıya sahiptir. Hafif formülüyle cilt üzerinde çok kolay dağılmaktadır. Bu özelliğiyle yoğun kullanımına imkân tanır. İdeal boyu sayesinde dilerseniz gün boyunca çantanızda taşıyabilir, ihtiyaç duyduğunuz her an rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu ürünü; allık fırçasıyla, makyaj süngeriyle ve hatta parmaklarla saniyeler içerisinde uygulayabilirsiniz. Kolayca dağılabilen özelliğe sahip bu allıkla trend olan yokmuş gibi bir makyaj görünümüne ulaşabilirsiniz. Romantik bir görüntü elde etmenizi sağlayacak bu ürünü bilhassa yakın tonda bir rujla kombinleyerek doğal ve sıcak bir makyaj elde edebilirsiniz. Bordo renginin hoş geçişiyle her cilt tonuna hitap eden allık, her mevsimde makyaj rutininizin bir parçası hâline gelebilir. Her makyaj stiliyle uyumlu olan bu ürünü aynı zamanda detaylı makyaj yapmadığınız zamanlar da tercih edebilirsiniz. Kolay uygulanan yapısıyla Maybelline New York Cheek Heat 15 Nude Burn likit allığı makyaj rutininize eklemek isterseniz Trendyol’dan hızlıca sipariş verebilirsiniz.