MAYA DOĞAL ÜRÜNLER Tam Buğday Ekmeği Ekşi Mayalı 1250 Gr

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MAYA DOĞAL ÜRÜNLER Tam Buğday Ekmeği Ekşi Mayalı 1250 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAYA DOĞAL ÜRÜNLER Satıcı Ünvanı: SEVİNÇ UÇAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1886680386400001 Vergi Kimlik Numarası: 8830017645
    Bu ürün MAYA DOĞAL ÜRÜNLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • % 100 TAM BUĞDAY UNU VE % 100 EKŞİ MAYA İLE TAŞ FIRINDA ODUN ATEŞİNDE PİŞİRİLMİŞ DOĞAL EKMEK. Ekmeklerimiz geleneksel yöntemler ile yapılan artizan ekmeklerdir. Uşak bölgesinin genetiği değiştirilmemiş atalık tohumlarından, taş değirmenlerde öğüterek tamamıyla TAM BUĞDAY ve yalnızca EKŞİ MAYA kullanılarak taş fırınlardan meşe odunu ile pişirilmektedir ( Ekmeğimizin ekşi mayası da tam buğday unundan dır.) Glisemik endeks %55 dir. Ekmeğimiz kargo ya verildiği gün üretilmiştir. Üretildiği günden itibaren oda ortamında 2 gün bekleyebilir. Üretildiği günden itibaren buzdolabında 20 gün bekleyebilir. Üretildiği günden itibaren derin dondurucuda 3 ay bekleyebilir. NOT: SİPARİŞİNİZİ VERİRKEN KARGO TESLİMAT HIZI AÇISINDAN HAFTA SONU VE TATİL GÜNLERİNİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURMANIZI RİCA EDERİZ

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver