Max&Wash Lastik Parlatıcı Ve Süper Siyahlaştırı 1 Kg

69 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Max&Wash Lastik Parlatıcı Ve Süper Siyahlaştırı 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAYAL OTO BAKIM VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Satıcı Ünvanı: SALİM BAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1440193796
    Bu ürün HAYAL OTO BAKIM VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EXTRA LASTİK PARLATICI SİYAHLAŞTIRICI ÖZEL SERİ (DİLERSENİZ SULANABİLEN ) Arabanızın Lastiklerine ilk günkü gibi parlaklık verir. Lastiklerinizin yeniymiş gibi görünmesini sağlar. Paspas,kapı içi fitilleri ve diğer lastik parçalar olmak üzere aracınızdaki tüm plastik yüzeylerde kullanılabilir. Boyalı ve plastik yüzeylere zarar vermez. Uygulanan yüzeyin toz tutmasını geciktirerek kirlenme süresini uzatır. Ayrıca plastik tamponlar için idealdir. KULLANIM ŞEKLİ: .Lastiklerdeki çamur ve kirleri iyice yıkayıp kurulayın.Lastiklere ürünü püskürttükten sonra sünger veya bir bez ile dağıtınız.Ürünü lastik üzerinde kurumaya bırakınız.Bakım yapılan lastik yüzeyin parladığını göreceksiniz.
Geri Bildirim Ver