3
Yavru Kedi Bakım Ürünü kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Maxisol Anne Sütü Destekli Yavru Kedi Süt Tozu 200 gr Skt:06/2024

70 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
200 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %18 İndirim
Kurumsal Fatura
112,87 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Maxisol Anne Sütü Destekli Yavru Kedi Süt Tozu 200 gr Skt:06/2024

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKNPETMARKET Satıcı Ünvanı: CANAN AKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3868718117000001 Vergi Kimlik Numarası: 8210074218
    Bu ürün AKNPETMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Analitik bileşenler
  • Ham protein :%22,ham yağ: %16 , ham kül %9 ham selüloz:%0,08 kalsiyum (ca) %1, magnezyum(mg)5 mg/kg
  • Katkı maddeleri (kg'da)
  • Vitaminler, pro vitaminler ve kimyasal özellikleri tanımlanmış benzer etkiyi gösteren maddeler
  • Vitamin a (e 672): 25000 ıu/kg, vitamin d3(e 671): 7500ıu/kg, vitamin e (3a700) :300 mg/kg, taurin:1000 mg/kg
Geri Bildirim Ver

Maxisol Anne Sütü Destekli Yavru Kedi Süt Tozu 200 gr

Yavru kediler için önemli detaylardan bir tanesi nasıl beslendikleridir. Maxisol kedi süt tozu yavruların gelişimi açısından önemli bir besin kaynağıdır. Ürün protein ve vitamin bakımından zengindir. Kalsiyum, magnezyum ve C vitamini içerir. Zengin, kaliteli içerik ve yüksek besin değerine sahiptir. Ürün, yavru kediler için destekleyici bir ek gıdadır. Kedilerin anne sütü içmesi sağlıklı olmaları açısından önemlidir. Bu yüzden ek gıda niteliğinde ki toz, almaları gereken vitamin ve mineral miktarını karşılar. Süt tozları içeriğindeki yüksek proteinden dolayı gebe, lohusa anne, hasta, terk edilmiş ve yavru kedilere verilir. Sağlık standartları göz önünde bulundurularak hazırlanır. Bu sayede toz karışım besin değerini kaybetmeden uzun süre muhafaza edilir. Hava geçirmeyen serin ve kuru bir kapta 3 yıl saklanabilir.

  • Anne sütü destekli
  • Zengin protein
  • Sağlıklı içerik

Anne Sütü Destekli Yavru Kedi Süt Tozu 200 gr Özellikleri

Anne Sütü Destekli Yavru Kedi Süt Tozu 200 G Özellikleri

Maxisol anne sütü destekli yavru kedi süt tozu 200 g anneden alınması gereken vitamini karşılayacak biçimde özenle hazırlanır. Yeterli anne sütü tüketemeyen yavrular ve sokağa terk edilmiş hayvan dostlarınız için önem taşıyan bu tozun sindirimi kolaydır. Ürün, kedilerin sağlıklı olup gelişimlerini kolay bir şekilde tamamlamaları ve vücut fonksiyonlarının sorunsuz bir biçimde çalışması için faydalı bir besindir. Canlının bağışıklıklarını güçlendirir. Besin hazırlanırken her öğün için ölçülere uygun biçimde taze olarak hazırlanması önerilir. 1 tatlı kaşığı toza 3 tatlı kaşığı sıcak su eklenerek hazırlanır. Hazırlanan karışım vücut sıcaklığına geldiğinde biberona konularak yavrulara verilir. Yavrular için önemli olan toz karışım doğumdan 35 günlük olana kadar verilir. Anne kedilerden alması gereken vitamini alamayan yavrulara gerekli vitamini sağlaması için destekleyici olan toz besini verebilirsiniz.

Anne Sütü Destekli Yavru Kedi Süt Tozu 200 gr Yorumları

Anne Sütü Destekli Yavru Kedi Süt Tozu 200 G Yorumları

Maxisol yavru kedi süt tozu 200 g yorumları, besin hakkında detaylı bilgi sahibi olmanızı sağlar. Besin, yavruların sağlığı için çok önemlidir. Kedilerin kemik gelişimini tamamlamaları için anne sütüne ihtiyacı vardır. Anne sütü desteğiyle hazırlanan toz karışım yüksek protein seviyesine sahiptir. Bu sayede sağlıklı şekilde gelişmelerine ve büyümelerine katkı sağlar. Sıcak su ile karıştırılan besin her öğün için ölçüye uygun biçimde hazırlanır. Yavruya taze bir şekilde vermek önemlidir. Biberon yardımıyla verilir. Biberonun her öğünden önce ve sonra sıcak su ile steril hale getirilmesi önerilir. Bu sayede canlı zararlı bakterilerden korunur. Yeni doğmuş kedilerin mideleri çok küçüktür. Bu yüzden takviye besini sık sık ama az miktarda vermek gerekir. Yavru kediye her dört saatte bir bu karışımı hazırlayarak rahatlıkla verebilirsiniz.

Maxisol Anne Sütü Destekli Yavru Kedi Süt Tozu 200 gr Fiyatı

Maxisol Anne Sütü Destekli Yavru Kedi Süt Tozu 200 G Fiyatı

Maxisol anne sütü destekli yavru kedi süt tozu 200 g fiyatı besinin içeriği, kalitesi ve kedi sağlığına sunduğu faydalar göz önünde bulundurularak belirlenir. Kedi bakımına ve sağlığına önem veren kişiler için çok tercih edilen bir üründür. Özellikle sokağa terk edilmiş ve yavru kediler için takviye olarak kullanılır. Anne sütü destekli olması ürüne olan talebi artırır. Küçük mideye sahip olan kedilere azar azar sık bir şekilde besini verebilirsiniz. Öğün sonrasında kalan karışım, buzdolabında ağzı kapalı biçimde muhafaza edilir. Anne sütü desteğiyle hazırlanan toz karışım, gebe, anne ve lohusa kediler için de kullanılır. Ürün sayesinde kediler gelişimlerini kolay bir şekilde tamamlar. Kedi sağlığı için gerekli protein miktarını karşılayan anne sütü destekli toz karışımı, Trendyol'dan cazip fiyat avantajlarıyla satın alabilirsiniz.