Maxim Anti Perspirant Roll On

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Maxim Anti Perspirant Roll On

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • maxim 2021

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Maxim Roll On anti-perspirant

Özellikle yaz aylarında sıcak havanın da etkisiyle terlemenin artması söz konusudur. Fazla hareket edilen zamanlarda vücudun çok enerji harcaması sebebiyle ter bezleri de mesai yapar. Böyle zamanlarda ter kokusu toplu taşıma ve kalabalık kapalı mekanlarda başkalarını rahatsız edebilir. Bunu önlemek için Maxim roll on kullanımını tercih edilen ürünlerden biridir. Maxim roll on kullananlar terin kıyafetlerde yaratmış olduğu ıslaklıktan, kötü görünümden, rahatsız edici ter kokusundan kurtulduklarını ifade eder. Düzenli kullanıldığında, ter salgı bezlerinin küçülmesini sağlayarak teri azaltan, antiperspirant terlemeyi önleyici bir üründür. Salgı bezleri çok çalışan insanlar çok terlemeleri sebebiyle rahatsız olduklarından, bu ürünü tercih edebilirler. Özellikleri aşağıdaki gibidir;

  • Aluminium Chloride ile terlemeye son
  • Cilt ph değeriyle son derece uyumlu bir ürün
  • Bir deodorant değil: Antiperspirant

Anti-Perspirant Roll-On ile Terlemeye Son

Anti-Perspirant Roll-On ile Terlemeye Son

Aluminum Chloride sık kullanılan bir ter önleyici etken madde olarak bilinir. Maxim anti-perspirant roll-on içeriğinde bulunan bu madde ile terlemeyi azaltır ve zamanla yok eder. Deodorant gibi koku içerikli olmadığından, istenmeyen koku oluşumuna neden olmaz. Çünkü ter kokusu ile bu ürünler birleştiğinde hoş olmayan, insanları rahatsız eden bir koku karışımı oluşur. Bu ürünle, terin azalması ve terin kötü görüntüsünün önlenmesi mümkündür. Maxim roll on fiyat olarak da ekonomiktir. Çünkü alınan bir kutu ürün üç aydan fazla kullanılabilir ve düzenli tüketildiğinde terlemeyi kestiğinden kullanıcıyı da memnun eder. Terleme sorununa kısa sürede değil uzun soluklu çözüm bulmak isteyen kişiler, bu ürünü kullanarak rahata kavuşabilirler. Hormonları sebebiyle salgı bezleri fazla çalışan kişiler için de kurtarıcıdır.

Maxim Roll On Nasıl Kullanılır

Maxim Roll On Nasıl Kullanılır

Maxim roll on içeriğinde bulunan %12,6 Aluminum Chloride sayesinde ter bezi kanallarının deri yüzeyine açıldıkları yerde mekanik bir engel oluşturup salgı hücrelerinde küçülme yapar. Böylece ter salgılayan bezler küçülür ve terleme azalır. Maxim roll on kullanımında dikkat edilmesi gereken noktalar bulunur. Ter bezleri gece inaktif olduğundan gece yatmadan önce kuru ve temizlenmiş koltuk altına uygulanmalı ve sonraki sabah güzelce yıkanmalıdır. Başlangıçta, her gece kullanılarak terleme kesilene kadar düzenli uygulanabilir. Ancak terleme azaldığında haftada bir ya da iki kez uygulama yeterli olacaktır. Terleme devam ettiği sürece kullanımına devam edilmelidir. Ürünün rapor edilen hiçbir ciddi yan etkisi yoktur ama ciltte hafif kızarma ve kaşıntı hissine sebep olursa kısa bir süre ara vermek yeterlidir. Bunun çok az rastlanan bir durum olduğu unutulmamalıdır. Ancak cilt sağlığı sorunu olanların doktora danışmadan ürünü kullanması tavsiye edilmez.

Doğru Ürün Uygun Fiyat

Doğru Ürün Uygun Fiyat

Maxim terleme önleyici roll-on kullanan kişilerin beklentilerini karşılayan ve düzenli sipariş edilen bir ürün olarak karşınıza çıkar. Terleme sonucunda oluşan ıslaklık, giysilerin üstünde kötü görünüm yarattığı için bazı renk kıyafetler özellikle yazın az tercih edilir. Bu ürün sonrasında koltuk altındaki ıslaklık azaldığından, beğenilen giysinin beğenilen rengi giyilebilir. Yaz aylarında ve nemli bölgelerde yapılan buluşmalarda, terlememek için yelpaze kullanımı ve az hareket etme gibi çözümler söz konusudur. Bunlar anlık olarak durumu kurtarsalar bile sevilen insanlarla geçirilecek zaman dilimini rahatsız hissederek geçirmeye engel olamazlar. Trendyol'un Maxim roll on yorumlar kısmında ter sorununun tamamen çözülmesi sebebiyle, kaliteli ve keyifli vakit sağladığından bahsedilir. Bu ürünü sevdiklerinize hediye edebilir ya da kendiniz için akıllı bir seçim yapabilirsiniz. Kampanya ve indirimleri takip ederek, bütçenize yük olmadan ürüne sahip olabilirsiniz.