Maxil Orange Power Çok Amaçlı Güçlü Temizleyici Ve Leke Çıkarıcı 500 ml

125 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Maxil Orange Power Çok Amaçlı Güçlü Temizleyici Ve Leke Çıkarıcı 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASM ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER Satıcı Ünvanı: A.S.M.ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001000853800016 Vergi Kimlik Numarası: 0010008538
    Bu ürün ASM ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maxil Orange Power Çok Amaçlı Güçlü Temizleyici Ve Leke Çıkarıcı 500 ml İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Maxil Orange Power Çok Amaçlı Temizleyici, her türlü temizlik işinde kullanılabilecek çevre dostu bir temizleyicidir. İnatçı yağları, zorlu lekeleri temizler ve istenmeyen kokuları giderir. Saf portakal yağı bazlıdır. Boya ve sakız artıklarını, fırındaki yağ kalıntılarını, tükenmez kalem ve mürekkep lekelerini, oje lekelerini, kireç tortularını, yapıştırıcı artıklarını kolayca temizler. Tuvalet, lavabo gideri, çöp kutusu ve hayvanların bulunduğu ortamlar gibi kötü kokuların oluştuğu yerlerde koku giderici etkisi vardır. esanslıdır. Giysilerdeki lekeler, bitkisel ve hayvansal lekeler, döşemelik kumaş ve halı üzerindeki kirler, zemindeki lastik aşınma izlerinin temizlenmesi için uygundur.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır .

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 - 750 ml
Geri Bildirim Ver