MAXGO 2113 Usb 3.1 Type C Çoklayıcı 4 Port Usb 3.0 Hub Çoğaltıcı Çoklama

127,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MAXGO 2113 Usb 3.1 Type C Çoklayıcı 4 Port Usb 3.0 Hub Çoğaltıcı Çoklama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KabloMarketim Satıcı Ünvanı: MUSTAFA DURU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1239127735000015 Vergi Kimlik Numarası: 3190109498
    Bu ürün KabloMarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • USB 3.1 TYPE C ÇOKLAYICI 4 PORT USB HUB Type-C çıkışına sahip cihazlarınıza yüksek hızda çoklu bağlantı sağlayabilirsiniz.4xUSB Bağlantı arayüzü.Harici bir güç adaptörünü gerektirmez.Kurulumsuz tak-çalıştır. Ürün adı: Usb c hub Ürün arabirimi: Usb3.1 type-C Ürün rengi: Beyaz Ürün malzemesi: ABS Ürün hattı uzunluğu: 15cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • HDMI Yok
Geri Bildirim Ver

MAXGO BST-2113 Usb 3.1 Usb 3.0 Type C Hub 4 Port Çoklayıcı Çoğaltıcı

Maxgo USB 3.1 beyaz Type C çoklayıcı, tek porta pek çok aygıtın bağlanmasına izin veren bir cihazdır. Türkçede çoklayıcı olarak adlandırılan bu ürünler, “USB hub” olarak da bilinir. Cihaz, telefonun üzerindeki girişe bağlamak için bir kablo ve erişimlere izin veren USB kapısı içerir. Evde sıkça kullanılan çoklu prizlere işleyiş ve tip olarak benzeyen ürünün üst kısmında 3, yan tarafında ise 1 USB giriş vardır. Toplamda 4 farklı USB aygıtı kullanmanıza izin veren ürün, kaliteli materyaller kullanılarak imal edilmiştir. Kullanım süreci boyunca bilgisayarınızın ya da telefonunuzun iç aksamına zarar vermez. Fazla ısınmadığı için tehlikeli durumlara yol açmaz. Gün içinde çok sayıda USB aygıt kullanan bireyler, bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir.

  • Renk: Beyaz
  • Port Sayısı: 4
  • USB Türü: Type - C

MAXGO USB 3.1 Type C 4 Port USB 3.0 Hub Çoğaltıcı Özellikleri

MAXGO USB 3.1 Type C 4 Port USB 3.0 Hub Çoğaltıcı Özellikleri

Maxgo 3.0 hub çoğaltıcı, bir portu 4 ya da daha fazla USB girişine çevirmek için kullanılır. Çoklayıcı, USB cihazlar için bir uzatma kablosu gibidir. Telefonlara ve diğer mobil cihazlara kolayca takılır. Cihazlarda bulunan bağlantı noktalarının izin verdiğinden daha fazla aygıtın kullanılabilmesine imkân tanır. Cihaz USB 3.0 teknolojisi ile çalıştığından veri transferi konusunda son derece hızlıdır. Ürün, 3.0 teknolojisi sayesinde birden fazla kanaldan eş zamanlı veri transferi yapılabilir. Bu veri aktarım protokolü, bir önceki sürüm olan 2.0’a oranla dosyalarınızı çok daha hızlı yedeklemenizi sağlar. İleri teknoloji kullanılarak imal edilmiş bu cihazın ulaşabileceği maksimum veri aktarım hızı 4,8 Gbit/sn olarak belirtilmiştir. Özellikle çeşitli dosyaları sıkça farklı depolama aygıtlarına taşıyan bireyler, bu ürünü tercih edebilir.

MAXGO USB 3.1 Type C USB 3.0 Hub Çoğaltıcı Kullanışlı mıdır?

MAXGO USB 3.1 Type C USB 3.0 Hub Çoğaltıcı Kullanışlı mıdır?

Maxgo USB 3.1 Type C çoklayıcı depolama birimlerine takılarak görüntü veya dosya aktarımı için kullanılır. Veri aktarımı yapmak istediğinizde USB çoklayıcı sayesinde telefona aynı anda birden fazla aygıtı bağlayabilirsiniz. Cihaz ile telefonun micro USB ya da Type C girişine bağlanan kablo, oldukça dayanıklıdır. Telefonlar üzerinde de çoklayıcıyı kullanmak mümkündür. Ürün, mobil cihazlarda bulunan dosyaların başka bir aygıta aktarılmasını sağlar. USB çoğaltıcı ve diğer depolama aygıtı aynı anda telefona bağlanabilir. Bu aşamada mobil aygıt, bilgisayarda kullanılan çoklayıcılarda olduğu gibi ana cihaz görevi görür. Bu sayede iki aygıtın da depolama birimine erişimi sağlanır. Maxgo USB 3.1 beyaz Type C çoklayıcı, veri aktarım işlemlerini çok daha kolay ve hızlı bir hâle getirdiği için kişilerin beğenisini kazanmıştır.

MAXGO Usb 3.1 Type C 4 Port USB 3.0 Hub Çoğaltıcı Kimler İçindir?

Maxgo 4 port USB çoklama cihazı, yüksek hızda veri aktarmak isteyen herkes tarafından kullanılabilir. Type-C teknolojisini destekleyen cihazlar için imal edilmiştir. USB 3.0 veri aktarım protokolü sayesinde bir önceki nesile göre 10 kat daha hızlı dosya transferi yapabilirsiniz. Bu cihaz sayesinde zaman kaybetmeden pek çok işlemi gerçekleştirmeniz mümkündür. Özellikle çeşitli depolama aygıtlarına dosyalarını yedekleyen kişiler, bu ürün sayesinde çok daha derli toplu bir çalışma alanı elde edebilir. Portatif boyutu sayesinde öne çıkan ürün, çantada rahatlıkla taşınabilir. Özellikle dış mekânlarda çalışan profesyonel fotoğrafçıların, bu ürün sayesinde çeşitli cihazlara kameralarını bağlaması mümkündür. Maxgo USB 3.1 beyaz Type C çoklayıcı yorumlarını inceleyerek ürünü kullanan kişilerin deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Cihazlar arasında hızlı veri aktarımı sağlamak için Maxgo USB 3.1 beyaz Type C çoklayıcıyı Trendyol'dan birkaç adımda kolayca satın alabilirsiniz.