MAXGO 2089 Fiber Optik Ses Kablosu Kablo 3m Metre Dijital Altın Uçlu

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MAXGO 2089 Fiber Optik Ses Kablosu Kablo 3m Metre Dijital Altın Uçlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KabloMarketim Satıcı Ünvanı: MUSTAFA DURU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1239127735000015 Vergi Kimlik Numarası: 3190109498
    Bu ürün KabloMarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maxgo Dijital Fiber Optik Ses Kablosu 3 Metre Model: MG-2089 Ürün Özelliği: Optik Ses Kablosu Kablo Türü: Toslink Kablo Kablo Ucu: Altın Uçlu Renk: Siyah Kablo Uzunluğu: 3 Metre Ambalajı: Poşetli Girişler: 1 x Optik Ses Kablosu Erkek , Toslink Çıkışlar: 1 x Optik Ses Kablosu Erkek , Toslink Uyumlu Oldugu Marka: Evrensel

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • HDMI Yok
Geri Bildirim Ver

Maxgo Fiber Optik Ses Kablosu Dijital Altın Uçlu MG-2089 3 m Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Optik ses kabloları, cihazlar arasındaki sesleri iletmek için kullanılan aygıtlardır. Ses sinyallerini aktarmak için birçok yöntem kullanılır. Yüksek verim sağladığı için bu yöntem sıklıkla tercih edilir. Birçok markanın optik ses kablosu bulunur. MAXGO fiber optik ses kablosu kablo 3 metre dijital altın uçlu MG-2089 BST-2089P model kabloyu müşterilerin beğenisine sunar. Sesleri kaliteli bir şekilde duyabilmek için bu ürünü satın alabilirsiniz. Optik in ve out bağlantısı bulunan tüm cihazlarda bu ürünü kullanabilirsiniz. Optik ses bağlantısı birçok televizyon ve medya alıcılarda bulunur. Ses sistemini cihazlara bağlamak için bu bağlantıyı kullanmanız gerekir. Siz de ürünün avantajlarından faydalanmak isterseniz bu kabloya sahip olabilirsiniz. Ürünün diğer özellikleri şöyledir:

  • Altın uçlu tasarım
  • Birçok cihaza uyumlu port tasarımı
  • Yüksek sesle müzik dinleme imkanı

İşlevsel MAXGO Fiber Optik Ses Kablosu

İşlevsel MAXGO Fiber Optik Ses Kablosu

Optik ses kablolarında ses iletimi dijital olarak gönderilir. Bu özellik ses kayıpları olmadan, gürültüsüz ve cızırtısız bir ses elde etmenize fırsat verir. MAXGO fiber optik ses kablosu fiber optik aracılığıyla ses sinyallerini iletir. Ürünün çalışma prensibi oldukça basittir. Optik fiberin merkezinde tutulan ışık kablodan geçer. Işık darbeleri ses sinyallerine dönüşür. Ürün, ses kayıplarını minimuma indirmesinin yanı sıra geniş bir taşıma kapasitesi sunar. Birçok ses türünü destekleyen bu ürünü dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Yüksek ve kaliteli ses özelliğiyle doğum günü partilerinde eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Fiber optik ses kablosu düğünlerde, davetlerde, kongrelerde sıklıkla tercih edilir. Bu özel günlerde sesin kaliteli ve net çıkması oldukça önemlidir. Sesinizin misafirlere net ve temiz bir şekilde gitmesi bu ürünle mümkün olur. Ayrıca konuşma yaptığınız sırada sesinizin kaliteli bir şekilde konuklara iletilmesini sağlayabilirsiniz.

Kullanışlı MAXGO Fiber Optik Ses Kablosu

Kullanışlı MAXGO Fiber Optik Ses Kablosu

MAXGO fiber optik ses kablosu kablo 3 metre dijital altın uçlu tasarımıyla oldukça kullanışlıdır. Ürünün uç kısımları havayla temas ettiği için zamanla paslanma olabilir. Markanın bu ürününün uç kısımları altınla kaplandığından dolayı oksitlenme ve paslanma gibi problemler önlenir. Böylece korozyona maruz kalmayan ürünü uzun süre kullanabilirsiniz. Ekonomik açıdan da bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Optik ses kablosunun dış kısmı plastik ile kaplanır. Böylece elektrik akımının insanlara iletilmemesi sağlanır. Ayrıca kopma ve yıpranma gibi problemler önlenmiş olur. Başlıklar, bükülmelere karşı kuvvetlendirilir. Böylece sağlam ve uzun ömürlü bir ürüne sahip olabilirsiniz. MAXGO fiber optik ses kablosu kablo 3 metre dijital altın uçlu kullananlar ürünün avantajlarını deneyimleyen kişilerdir. Bu kişilerin tavsiyeleriyle ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Böylece satın alma işlemini kolaylaştırabilirsiniz.

Uygun MAXGO Fiber Optik Ses Kablosu Fiyatları ve Yorumları

Uygun MAXGO Fiber Optik Ses Kablosu Fiyatları ve Yorumları

MAXGO fiber optik ses kablosu kablo 3 metre dijital altın uçlu fiyatları ürünün tüm özelliklerine, tasarımına, işlevine, kullanılan malzeme ve materyallere göre belirlenir. Kablo, cazip fiyat aralığında müşterilerin beğenisine sunulur. Siz de uygun fiyatlı ve kaliteli bu ürüne sahip olabilirsiniz. Ürün, 3 metre uzunluğundadır. Oldukça uzun olmasından dolayı cihazlar arasında kolay bağlantı sağlamanıza yardımcı olur. Siyah renginden dolayı birçok alanda kullanım fırsatı sunar. Ayrıca ürünün başlıklarındaki dişli yapılar simetrik şekilde dizilir. Böylece bağlantı esnasında temassızlık gibi problemler önlenir. Dilerseniz MAXGO fiber optik ses kablosu kablo 3 metre dijital altın uçlu yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yorumlar, ürünü satın alan kişilerin tecrübe ve değerlendirmelerini içerir. Bu değerlendirmeleri inceleyebilir, ürün hakkındaki her özelliği öğrenebilirsiniz. Dilerseniz sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bu kullanışlı ve kaliteli ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.