MAXGO 2134 3.5 Inç Usb 3.0 Harddisk Hdd Kutusu Sata Harici Hard Disk Kutu

519,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MAXGO 2134 3.5 Inç Usb 3.0 Harddisk Hdd Kutusu Sata Harici Hard Disk Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KabloMarketim Satıcı Ünvanı: MUSTAFA DURU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1239127735000015 Vergi Kimlik Numarası: 3190109498
    Bu ürün KabloMarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3.5 inç SATA USB 3.0 HARİCİ HARDDİSK HDD KUTUSU 3.5 Masaüstünde kullandığınız Sata Harddisklerinizi USB 3.0 portundan bağlayınUSB 3.0 ile6Gbps Veri Aktarımı , USB 2.0 dan 10 Kat Daha HızlıSORUNSUZ ve KOLAY KULLANIM , KOLAY MONTAJSistem Uyumluluğu Windows98 / 98SE / ME / 2000 / XP / VISTA/Windows7 / Windows 8 8.1 / Windows 10Macintosh, LinuxGerçek 12V 2A Güç Adaptörü ile Uzun Süre Harddiskinizi Yormadan KullanabilirsinizBilgisayarınızla iletişiminizin sürekli korunabilmesi , bağlantı hızınızın düşmemesi için üretilmiş bakır USB KABLOPaket İçeriğiHdd KutusuUsb Bağlantı KablosuŞarj Adaptörü

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 2 TB
  • Bağlantı Tipi Sata 3
  • HDMI Yok
  • Garanti Tipi İzoly Türkiye Garantisi
Geri Bildirim Ver

MAXGO 3.5 İnç USB 3.0 Hdd Kutusu Sata Harici Hard Disk Kutu

Bilgisayarların ana parçalarından biri olan hard disk, depolama birimi olarak kullanılan önemli bir araçtır. Tüm bilgisayarlarda standart olarak yer alan ürün, son teknoloji ile gelişen cihazlara sonradan takılarak da kullanılır. Birçok görev özelliğine sahip olan bu ürün, büyük verileri depolama işlevi görür. İşletim sisteminde bulunan dosyalar ve yazılım sayesinde depolanır. Aynı zamanda harici olarak kullanılarak depolama işlevi görür. 3.0 harici kutular, sata formatı ile kullanım kolaylığı sağlar. Yeni nesil bilgisayarda etkili bir kullanım deneyimi sunar. Maxgo 3.5 inç USB 3.0 HDD kutusu sata harici hard disk kutu yüksek hızlı ile kaliteli verim sağlar. Sata harici dönüştürücü olarak köprü işlevi görür. Transfer hızını 70 mb üzerine çıkararak bağlanma hızınızı artırabilirsiniz.

  • Veri transfer hızı
  • Uzun kullanım süresi
  • Kolаy kurulum

MAXGO 3.5 Inç HDD Kutusu Harici Hard Disk Özellikleri

MAXGO 3.5 Inç HDD Kutusu Harici Hard Disk Özellikleri

Maxgo HDD kutusu, bilgisayarlara USB üzerinden bağlanarak arayüz oluşturur. 3.0 bağlantısı ile 6 Gbps'e kadar hızlı veri aktarımı yapar. Aktarmak istediğiniz dosyaları, hızlı ve kolay bir şekilde transfer edebilirsiniz. İçeriğinde bulunan bakır Usb kablo paketiyle kurulumunu tak çalıştır mantığı dahilinde basit bir şekilde yapabilirsiniz. Bilgisayara bağlanan kablolar, kullanım kolaylığı sağlayarak veri aktarımı sağlar. Çeşitli nedenlerle bilgisayarda çökme denilen problemler yaşanır. İçerisindeki bilgilerinizi farklı bir cihaza aktarmak için 3.0 hdd kutusu kullanabilirsiniz. Sata harici dönüştürücü kopyalama işlemlerini hızlı bir veri akışı içinde yapar. Hafif ve ergonomik yapısı ile kolayca taşınır. Maxgo 3.5 inç USB 3.0 HDD kutusu sata harici hard disk kutu kullananlar, verilerini içerisinde saklayarak dilediği ortamlara kullanırlar. 3.5 inç özelliği ile dikkatleri üzerine çeken ürünü deneyimleyebilirsiniz.

MAXGO 3.5 Inç Hdd Kutusu Harici Hard Disk Kutu Yorumları

MAXGO 3.5 Inç Hdd Kutusu Harici Hard Disk Kutu Yorumları

Masaüstü bilgisayar sistemleri, sata adaptörü ile diğer aygıtlara bağlanarak bilgi alışverişini aktif hale getirir. Güç çeviricileri ile desteklenen aygıt, Usb olarak kullanılır. Pek çok uygulama ve dosyaları, boyutları ne olursa olsun kısa sürede donma yapmadan aktarır. Firewire ve Usb'nin iletişim için ihtiyacı olan çeviriciyi sağlar. Güç ve bağlayıcıları etkili bir biçimde yönetir. 3.5 inç boyutunda olan cihazı çantanızda taşıyarak seyahatlerinizde rahatlıkla farklı bilgisayarlardan işlemlerinizi yapabilirsiniz. Maxgo 3.5 inç USB 3.0 HDD kutusu sata harici hard disk kutu yorumları ile pek çok kullanım kolaylıklarını öğrenebilirsiniz. Müşteri tavsiyelerine göre kişisel masaüstü bilgisayar özelliklerine uygun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Maxgo 3.5 inç Usb 3.0 hdd kutusu sata harici hard disk kutu satın alarak hızlı veri akışı sağlayıp zaman tasarrufu yapabilirsiniz.

MAXGO 3.5 Inç HDD Kutusu Harici Hard Disk Kutu Fiyatı

MAXGO 3.5 Inç HDD Kutusu Harici Hard Disk Kutu Fiyatı

Kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilen 3.5 inç Usb 3.0 hdd kutusu, soğutucu adaptörü ile uzun ömürlü kullanım sunar. 12v 2a güç kaynağı ile masaüstü bilgisayarınızı yormaz. Kasılma ya da donma gibi sorunlar olmadan gün içerisinde uzun saatler çalışma imkanı sağlar. 3.5 Usb'nizi sata harici 3.0 diskinize bağlayarak kullanabilirsiniz. Normal Usb’lerden 10 kat hızlı olarak veri aktarımı yapar. Zamandan ve cebinizden tasarruf ederek uzun yıllar kullanabilirsiniz. Windows98, Windows7, Windows8 gibi programlara uyumlu olarak çalışır. Kutu içerisinde bulunan kablo ekipmanları ile yeni sistem cihazlar için de kullanılır. Trendyol'un geniş ürün yelpazesi ile aradığınız özellikleri avantajlı alternatif seçenekleriyle bir arada bulabilirsiniz. Maxgo 3.5 inç USB 3.0 HDD kutusu sata harici hard disk kutu fiyatını ve daha fazlasını inceleyebilirsiniz.