Max Extra Mx2603 Sds Plus Kırıcı Delici Matkap 800w

1.990 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.799 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Max Extra Mx2603 Sds Plus Kırıcı Delici Matkap 800w

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özçelik Ticaret Ltd Satıcı Ünvanı: ÖZÇELİK EL ALETLERİ HIRDAVAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0673060226600001 Vergi Kimlik Numarası: 6730602266
    Bu ürün Özçelik Ticaret Ltd tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Max Extra MX2603 SDS Plus Kırıcı Delici
  • Beton Delme Çapı: 26 mm
  • Güç (W): 800 W
  • Darbe Gücü (Joule): 2,9 J
  • Boşta Maksimum Devir Sayısı (Devir/dk): 930
  • Çalışma Şekli: Elektrikli
  • Ağırlık: 2,6 kg
  • Paket içeriği: Taşıma çantası, 6,8,10 mm beton delme uçları, sds plus keski ve murç.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tip Elektrikli
  • Darbe Gücü 2-2,5
  • Uç Yuvası SDS Plus
Geri Bildirim Ver

Max Extra Mx2603 Sds Plus Kırıcı Delici Matkap 800w

Matkaplar birçok iş alanlarında kullanıcılın işlerini kolaylaştıran mekanik araçlardır. Matkapların birçok çeşidi bulunmaktadır, matkap tercihi yapmadan öce yapılacak işe göre güç ve boyut tercihi yapılmalıdır. Matkaplar inşaat alanları gibi zorlu bölgelerde kullanıldığından matkapların dışarıdan gelebilecek darbelere karşı dayanıklı olması gerekmektedir. Matkaplar birçok iş alanında kullanılmaktadır özellikle dayanıklı yapıya sahip olmasında ötürü inşaat alanında kullanılan Max Extra Mx2603 ürünleri birçok kullanıcının ilgisini çekmektedir. Max Extra markasının birçok kullanıcı tarafından tercih edilmesinin sebebi markanın kullanıcılardan gelen geri dönüşler ile ürünlerini geliştirmeleridir. Ürünlerini gelişen teknoloji ile güncelleyerek kullanıcılarına hizmet vermeye devam etmektedir. Profesyonel anlamda matkap ürünlerini tercih ederken dayanıklı ve kaliteli bir ürün seçmek gerekmektedir. Aksi taktirde yapılan iş uzayacak hem de istenmeyen masraflara yol açacaktır. Bu nedenle Max Extra Mx2603 matkap ürünü gibi kaliteli malzeme yapısına sahip bir ürün tercih edilmelidir.

  • Dayanıklı
  • Yüksek Devir
  • Ayarlanabilir Hız

Max Extra Mx2603 Sds Plus Kırıcı Delici Matkap 800w Özellikleri

Max Extra Mx2603 Sds Plus Kırıcı Delici Matkap 800w Özellikleri

Matkaplar profesyonel olarak iş alanlarında kullanılan ürünlerdir. Matkaplar sadece profesyonel anlamda değil küçük işlerini halletmek isteyen kullanıcıların da oldukça fazla tercih etikleri ürünlerdir. Bu nedenle matkap üreticiler hem profesyonel olarak hem küçük işleri halledebilecek matkap modelleri üretebilecektir. Delici ve kırıcı matkap modellere örnek olarak Max Extra Mx2603 sds plus kırıcı delici matkap 800w ürünü gösterilebilmektedir. Ürünü 800 Watt ve 0-900 Elektronik devir özellikleri sayesinde güçlü bir matkaptır. Ürünün ayarlanabilir devir kapasitesi sayesinde ürünün her türlü şarta kolay bir şekilde kullanılmasına imkan tanır. Aynı zamanda ürünün içerisinde yer alan plastik taşıma çantası sayesinde ergonomik bir şekilde taşınması sağlanmaktadır. Max Extra Mx2603 Sds Plus Kırıcı Delici Matkap 800w MX012603 ürünün doğru kırma ve delme işlemleri yapabilmek için iki eli kullanmayı sağlayan bir sabitleme kolu bulunmaktadır. Bu sayede daha kontrollü delme işlemleri yapılarak işlerin kalitesini etkilemektedir.

Max Extra Mx2603 Yorumları

Max Extra Mx2603 Yorumları

Matkaplar birçok kullanıcı tarafından kullanılan ürünler olduğundan matkap ürünlerine olan ilgi oldukça fazladır. Bu nedenle Max Extra Mx2603 yorum seçenekleri de oldukça fazladır. Kullanıcılar tarafından bizzat yapılmış Max Extra Mx2603 Sds Plus Kırıcı Delici Matkap 800w yorum seçenekleri ışığında kullanıcıların ürün hakkındaki yorumları gayet olumludur. Kullanıcıların ürünün tasarımından ve kullanım kolaylığından memnun kalındığı görülmüştür. Kullanıcıların ürünü başarılı bulmalarındaki sebepler arasında yer alan en önemli hususlardan birisi olan ürünün hem profesyonel olarak hem de amatör olarak kullanılabilmesidir. Ürünün ayarlanabilir yapısı ve sabitleme kolu sayesinde amatör kullanıcıların bile ürünü kolay bir şekilde kullanabilmesine imkan tanır. Aynı zamanda ek aksesuarlar ve başlıklar edinerek ürünün iş alanı ve kullanımı genişletilebilmektedir.

Max Extra Mx2603 Sds Plus Kırıcı Delici Matkap 800w Fiyatları

Max Extra Mx2603 Sds Plus Kırıcı Delici Matkap 800w Fiyatları

Delici ve kırıcı matkaplar ürünlerin malzeme kalitesine göre fiyatları değişiklik göstermektedir. Matkap tercihi yaprakken dayanıklı ve malzeme kalitesi yüksek ürünler tercih edilmelidir aksi takrirde zorlu iş koşularında ürünler bozulup işleri aksatabilecektir. Max Extra Mx2603 ürünü kaliteli malzeme kalitesi ve yüksek performansına göre birçok matkap modelinden daha pahalı olmaktadır. Ancak zaman zaman yapılan Max Extra Mx2603 Sds Plus Kırıcı Delici Matkap 800w indirim kampanyaları ile ürün olduğundan da ucuzlamaktadır. Trendyol üzerinden uygun fiyatlara kaliteli ürünlere Max Extra Mx2603 Sds Plus Kırıcı Delici Matkap 800w satın al seçeneği ile ulaşabilmek oldukça kolaydır.