Max Extra Mx2600 Sds Plus 800 W Kırıcı Delici + Bosch Sds Plus Kırıcı Delici Matkap Ucu Seti

1.010 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Max Extra Mx2600 Sds Plus 800 W Kırıcı Delici + Bosch Sds Plus Kırıcı Delici Matkap Ucu Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: aribahçe Satıcı Ünvanı: ARŞA TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080029057900011 Vergi Kimlik Numarası: 0800290579
    Bu ürün aribahçe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Max Extra MX2600 SDS Plus 800 W Kırıcı Delici 2.6 KG için satıcı açıklaması Belirtilen tüm özellikler bilgilendirme amaçlı olup, farklı nitelikte özellikler olabilir. Ürünü satın almadan evvel ürünü satan satıcı ile teyit etmenizi öneririz. Durum Sıfır Ürün Detayları Max Extra MX2600 SDS Plus 800 W Kırıcı Delici 2.6 KG Kısa Şarj Süresi 60 dakika kadar kısa bir sürede şarj olan makine size zamandan tasarruf kazandıracaktır. Bir şarjdan sonra uzun süre şarjı düşünmeden kullanabileceksiniz. Uzun Ömürlü Her türlü kırma ve delme işleminde kullanabileceğiniz bu profesyonel kırıcı deliciyi kaliteli yapısı sayesinde çok uzun yıllar boyunca hiç sıkıntı yaşamadan kullanabileceksiniz. Bir kere alıp bütün işlerinizi aynı makine ile halletmeniz mümkün hale geliyor. Taşıması Kolaydır 2.6kg ağırlığa sahip olan bu kırıcı deliciyi son derece kolay bir şekilde taşıyabileceksiniz. Plastik taşıma çantası sayesinde gittiğiniz her yere onu da yanınızda rahatlıkla taşıyabileceksiniz. Size kullanım özgürlüğü sağlayacaktır ve işlerinizi kolaylaştıracaktır. Kuvvetli Kırıcı Delici 800Watt’lık yüksek gücü sayesinde en sert ve zorlu zeminleri bile saniyeler içinde deler. İşlerinizi kolayca bitirmeniz mümkün hale gelecektir. Son derece kuvvetli bir kırıcı delicidir. Ergonomik Tutuş Ergonomik tasarıma sahip tutma yeri sayesinde işlerinizi yaparken eliniz rahat edecek. Elinizin yapısı düşünülerek tasarlanmış bu tutma kolu sayesinde yaralanmalar önlenmiş olacaktır. İyi tutuş yüksek performans ve güvenli kullanım sağlayacaktır. Teknik Özellikleri 800Watt güce sahip olan bu kırıcı delicinin devir hızı 0-930devir/dakikadır. 220Volt ile çalışmaktadır. Delme kapasitesi ise 26mm’dir. 2,6kg ağırlığı ve plastik taşıma çantası sayesinde onu taşımanız çok kolay olacaktır.
Geri Bildirim Ver