Genel Markalar Pratik Mantı Kalıbı Mantı Kesme Aparatı Büyük Boy 42 Cm

83,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
99,99 TL
Kurumsal Fatura
98,50 TL
Kurumsal Fatura
99,99 TL
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
113,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Pratik Mantı Kalıbı Mantı Kesme Aparatı Büyük Boy 42 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYÇA MUTFAK Satıcı Ünvanı: MUSTAFA AYNUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1230284091
    Bu ürün AYÇA MUTFAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün leonsas Tarafından gönderilecektir.
  • Mantı canınız çektiğin yapılması uzun sürüyor diye damak tadınızdan vazgeçmemeniz için pratik mantı kalıbı.
  • Açtığınız veya hazır aldığınız hamuru tek tek kesmeye gerek bırakmadan anında ve topluca çözüm üretir.
  • Kullanımı
  • Açılan hamur mantı kalıbının üzerine serilir.
  • Hamursa oluşan bölgelere istenilen ölçüde hamur harcı konulur.
  • Açılan ikinci hamur kalıbın üzerine serilir ve merdane ile üzerinden kuvvetlice geçilir.
  • Tek seferde 200 adet mantı kalıbı çıkarılarak mantılarınızı pişirmeye hazır hale getirilir.
  • Kaliteli ve gıda tüzüğüne uygun plastikten üretilmiştir.
  • Yıllarca kullanılabilir.
  • Ev ve lokantalar için idealdir. Ölçüleri : Çap : 42 cm
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Incelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
Geri Bildirim Ver

Maviev Pratik Mantı Kalıbı Mantı Kesme Aparatı Büyük Boy 42 Cm

Maviev pratik mantı kalıbı mantı kesme aparatı büyük boy 42 cm, mutfak işlerini kolaylaştırma amacıyla üretilen oldukça pratik bir üründür. Özellikle mantı gibi oldukça uzun vakit alan yemeklerin yapımı zahmetli ve yorucu olabilir. Bu aparat sayesinde son derece hızlı ve güzel şekillere sahip yemekleri hızla yapabilirsiniz. Ekonomik ve kullanışlı olması sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Sevdiğiniz tatları istediğiniz zaman yiyebilmek için pratik kullanım aparatı olması son derece avantajlı bir durumdur. Hamuru açtıktan sonra tek tek kesmeye gerek kalmadan bu ürünü kullanarak mantılarınızı hazırlayabilirsiniz. Ürünün rengi beyazdır ve delikli bir yapıya sahiptir. Özellikle simetrik ve orantılı deliklere sahip olması sayesinde gönül rahatlığıyla kullanılır.

  • 42 cm çapında aparat
  • 200 adet mantı kalıbı çıkarır
  • Ev ve lokantalarda kullanılabilir

Maviev Pratik Mantı Aparatı Büyük Boy 42 Cm Özellikleri

Maviev Pratik Mantı Aparatı Büyük Boy 42 Cm Özellikleri

Mantı yemek istediğinizde mantı kesme aparatı sayesinde hızlı ve pratik bir şekilde minimum yorulma ile lezzetli sofralar hazırlayabilirsiniz. Zamandan büyük ölçüde tasarruf etmenize imkan sağlayan bu ürün sayesinde yoğun iş günlerinde bile pratik bir şekilde yemeğinizi yapabilirsiniz. Açtığınız ya da hazır aldığınız hamuru yeterli bir büyüklüğe ulaştırdıktan sonra bu ürünü kullanarak mantıları tek tek ayırabilirsiniz. Toplu çözüm sağlayan pratik mantı kalıbı sayesinde hamuru tek tek kesmeye gerek kalmaz. Ürün, zamansız ve klasik tasarımı sayesinde diğer mutfak eşyalarınıza uyum sağlar. Beyaz rengi sayesinde üzerindeki kirler belli olacağından dolayı güzel bir şekilde temizlenir. Buna bağlı olarak, sağladığı temiz kullanım alanıyla rahatça çalışmanızı mümkün kılar. Bu aparatı güzelce temizleyerek ve dikkatli bir şekilde muhafaza ederek uzun yıllar boyu sağlam bir şekilde kullanabilirsiniz.

Maviev Pratik Mantı Aparatı Büyük Boy 42 Cm Yorumları

Maviev Pratik Mantı Aparatı Büyük Boy 42 Cm Yorumları

Maviev pratik mantı kalıbı mantı kesme aparatı büyük boy 42 cm yorumlarında, modelin oldukça pratik ve kullanışlı olduğundan övgüyle bahsedilir. Hem lokanta hem de evde kullanılabilir olması sayesinde beğeni toplar. Kullanımı son derece kolay olan bu aparat ile istediğiniz her zaman mantı yapabilirsiniz. Ürünü kullanırken ilk olarak, hamur yeterli bir boyutta olacak şekilde açılır. Mantı kalıbının üzerine serilen hamur biraz bastırılır. Hamurun üzerinde oluşan dairelere mantının iç harcı konur. Yaklaşık olarak ilk hamur ile aynı çapta olan ikinci hamur açılır. İkinci hamur kalıbın üzerine konulur ve üzerinden merdane ile sert bir şekilde geçilir. Bu işlemler sonucunda mantılar hazır olur. Tek işlemde 200 adet mantı çıkaran bu ürün ile misafir ve aile gibi kalabalık sofralara yemek hazırlayabilirsiniz.

Maviev Pratik Mantı Kesme Aparatı Büyük Boy 42 Cm Fiyatı

Maviev Pratik Mantı Kesme Aparatı Büyük Boy 42 Cm Fiyatı

Maviev pratik mantı kalıbı mantı kesme aparatı büyük boy 42 cm fiyatı, ürünün sahip olduğu özellikler ve boyutuna göre belirlenir. Kullanımı son derece rahat olan bu aparat, uygun fiyatlı olması sayesinde son derece ilgi çeker. Kalite standartları ve gıda tüzüğüne göre uygun kabul edilen plastik malzemeden imal edilir. Bu sayede güvenli bir şekilde kullanılabilir. Profesyonel ve günlük kullanıma uygun bir üründür. Çapı 42 cm olarak tasarlanan model, kalabalık sofralara yemek hazırlarken kullanılabilir. Ürün hafif olması sebebiyle rahat bir şekilde taşınabilir. İdeal boyda olan aparatı kolaylıkla saklayabilirsiniz. Tek tek uğraşmayı sevmeyenlerin memnun bir şekilde kullandığı pratik bir aparattır. Sağlam ve kaliteli olan mantı aparatını Trendyol üzerinden inceleyebilir ve satın aldıktan sonra pratik bir şekilde lezzetli mantılar yapmaya başlayabilirsiniz.