MAVİ SİYAH BAHÇE Yağlı Salamura Özel Iri (L) Az Tuzlu Siyah Zeytin 1400g

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MAVİ SİYAH BAHÇE Yağlı Salamura Özel Iri (L) Az Tuzlu Siyah Zeytin 1400g

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Açıklama: Doğal yağlı salamura siyah zeytin olarak, siz değerli müşterilerimize sunulan ürün (net 1400g/brüt 1510 ?G'dır. Mavi siyah bahçe , doğal siyah zeytin olarak ambalaja giren ürünlerimiz, gemlik tipi sofralık siyah zeytinlerinden iznik göl havzasında yetiştirilmiş ve ambalaja konulmuş, çekirdeği küçük ve meyve etinden kolay ayrılan forma sahiptir. Zeytin ağacı üzerinde siyahlaşan ve olgunlaşma sürecine giren zeytinler özenle hasat edilip, ön seçme ve yıkama işlemlerinden sonra beton havuzlarda, saf su ve tuz ile yaklaşık 10 aylık süreçte olgunlaştırılması tamamlanmıştır. Bu süreçte tuz ve salamura yoğunluğu titizlikle kontrol edilip, tuzu az zeytinler elde edilmiştir. Gemlik tipi siyah zeytinlerin, Iznik gölü havzasında Yetiştirilmesiyle, orijini küçük çekirdekli ve etinden kolay ayrılan meyveler olması, ince kabuk özelliği ve ağızda kabuk bırakmayan yemeye hazır son ürünler elde edilmesine olanak sağlamaktadır. Zeytin meyvesinin doğal bünyesinde bulunan ‘oleuropein adlı bileşiğin faydası yerli ve yabancı araştırmalar sonucu, birçok önemli hastalık ve etmen için etken rol oynadığı görülmüştür.
Geri Bildirim Ver