Mavi Deniz Yayınları Mavi Deniz 3. Sınıf 8 Kitap Set 2021 - 2022

456 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Mavi Deniz Yayınları Mavi Deniz 3. Sınıf 8 Kitap Set 2021 - 2022

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ALAKENT KİTAP KIRTASİYE EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0693051372300001 Vergi Kimlik Numarası: 6930513723
    Bu ürün ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mavideniz Yayınları 3. Sınıf Seti İçerikler 3. Sınıf Türkçe 1.Dönem Kitabı 3.Sınıf Türkçe 2.Dönem Kitabı 3. Sınıf Matematik 1. Dönem Kitabı 3. Sınıf Matematik 2. Dönem Kitabı 3. Sınıf Hayat Bilgisi Kitabı 3. Sınıf Fen Bilimleri Kitabı 3. Sınıf İngilizce Kitabı (Yeni)

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 3. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Mavi Deniz Yayınları 3. Sınıf 8 Kitap Set 2021 - 2022

Günümüz ders kitapları, müfredata uygun içerikler sunması açısından eksiksiz olması gerekir. Mavi Deniz Yayınları, müfredata ait içerikleri yardımcı materyallerle destekleyen yapısıyla göz alıcı ve son derece eğitici bir ürün halinde sunulur. İçeriklerini düzenlerken öğrencilerin ihtiyaç ve beklentilerine göre etkinlikler oluşturur ve onlara hem daha keyifli hem de öğretici bir ortam hazırlar. Mavi Deniz Yayınları 3. sınıf 8 kitap set 2021 - 2022, 8 ayrı kitaptan oluşan set olmakla beraber, öğrencilerin anlayabileceği sade bir yapı içerir. İçerikler uzman bir ekip tarafından hazırlanmış, öğrencilerin kazanımları tecrübeli ekiplerin koordineli çalışması sayesinde düzenlenmiştir. Çocuğunuzun bu tecrübelerden yararlanması için üründen güven içinde faydalanabilirsiniz.

  • Tüm dersleri içeren kapsayıcı set
  • Sayfalardaki görseller ile eğlenceli bir eğitim
  • Boşluk doldurma ve test imkanı

Mavi Deniz Yayınları 3. Sınıf 8 Kitap Set 2021-2022

Mavi Deniz Yayınları 3. Sınıf 8 Kitap Set 2021-2022

Öğrencilerin derse olan ilgisini artırmak, onların bakış açılarını değiştirerek hayal dünyalarını zenginleştirmek ders kitaplarının görevidir. Mavi Deniz Yayınları kitap seti, öğrencilerin düşünme ve anlama kapasitesini geliştirerek geleceğe yönelik planlamalarında olumlu etki bırakır. 2 adet Türkçe, 2 adet Matematik, 1 adet Fen Bilimleri, 1 adet Hayat Bilgisi, 1 adet İngilizce ve 1 adet Oku Anlat kitapları olmak üzere 8 parçadan oluşan set, zengin içerik etkinlikleriyle öğrencilere zevkli bir öğrenme programı uygular. Türkçe bölümünde bulunan öyküler ve öykülerle alakalı verilen açık uçlu sorular ile Matematik bölümünde ve diğer kitaplarda bulunan pekiştirmeli sorular öğrencilerin dersleri daha iyi anlamasına yardımcı olur. Onların ilgisini görsel araçlarla çekmeye çalışarak konuları ve dersleri daha iyi kavramasına ve aralarındaki ilişkiyi anlamasına olanak tanır.

Zengin İçerikli Mavi Deniz Yayınları 3. Sınıf 8 Kitap Set

Zengin İçerikli Mavi Deniz Yayınları 3. Sınıf 8 Kitap Set

Her öğrencinin öğrenme hızı ve kavrayabilme yeteneği farklıdır. Mavi Deniz Yayınları seti, her öğrenciye hitap eden düzenlemeleri ile onların gelişimine keyifli bir yoldan katkı sağlar. Mavi Deniz Yayınları 3. sınıf 8 kitap set 2021 - 2022 kullananlar, ürünü tercih etme sebepleri olarak eğlenceli yapısının yanı sıra derslere odaklanmalarını sağlayacak etkin içeriklerinin zengin olmasını gösterirler. Değişik etkinliklerle yönlendirme, farklı problemler ve çözümleri ile onların bilgi dağarcığını, analitik düşünme gücünü genişleterek sıkılmadan eğitimlerine devam etmesini sağlar. Aynı zamanda göz alıcı kitap kapaklarıyla öğrencilerde görsel bir etki bırakır. İçerikler ünite ve konulara göre sıralandığından ders programının düzenini takip eder. Siz de Mavi Deniz Yayınları 3. sınıf 8 kitap set 2021 - 2022 yorumlarını inceleyebilir, ürün ile ilgili değerli yorumlarınızı buradan diğer müşterilere aktarabilirsiniz.

Mavi Deniz Yayınları 3. Sınıf 8 Kitap Set 2021-2022 Fiyatı

Mavi Deniz Yayınları 3. Sınıf 8 Kitap Set 2021-2022 Fiyatı

Günlük yaşamdaki gereksinimler gün geçtikçe artar ve buna bağlı olarak da tasarruf bilinci de gelişir. Eğitim ve öğretim harcamaları da önemli bir yere sahiptir. Çocukların geleceğine yardımcı olurken bunu ekonomik şartlara uygun olarak yapmak da çok önemlidir. Kaliteli ve dinamik yapısıyla Mavi Deniz Yayınları 3. sınıf 8 kitap set 2021 - 2022 fiyatı, pek çok farklı bütçeye hitap edebilecek şekilde düzenlenir. Bu sayede her ekonomiye uygun olma özelliği ile de sıkça tercih edilir. Pek çok farklı bütçeye hitap eden düzeyde olan Mavi Deniz Yayınları 3. sınıf 8 kitap set 2021 - 2022 satın almak için Trendyol’un eşsiz avantajlarından yararlanabilirsiniz. Çocukların gelişimini olumlu yönde destekleyen ve ilerlemesini sağlayan kaynak kitaplar ile ders başarılarında da artış gözlemleyebilirsiniz. Çocuğunuzun öğretim hayatına artısı olacak bu seti hemen sipariş verebilir, ürünün geniş içeriğinden faydalanabilirsiniz.