Mavi Deniz Yayınları Mavi Deniz 1. Sınıf Okuma Yazma Seti 2023 - 2024

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
170 TL158 TL
Kurumsal Fatura
167 TL158 TL
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
190 TL161 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mavi Deniz Yayınları Mavi Deniz 1. Sınıf Okuma Yazma Seti 2023 - 2024

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yıldız Kitap Satıcı Ünvanı: MUHAMMED YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1383177662400001 Vergi Kimlik Numarası: 9630646507
    Bu ürün Yıldız Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mavi Deniz Yayınları 1. Sınıf Okuma Yazma Seti 2023– 2024 Yeni Müfredat Güncellenmiş Baskı 19 fasikül Yazı defterim Harf defterim Ödev kitabım 1 ve 2 Okuma belgesi Matematik Çizgi çalışması Hece Kelime Cümle Kitabı 8 adet okuma denizi kitabı 4 adet hikaye kitabı

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver

Mavi Deniz Yayınları MAVİDENİZ1SET 2022 - 2023 1. Sınıf Okuma Yazma Seti

Mavi Deniz Yayınları 1. sınıf 2022-2023 okuma yazma seti, çocukların okul derslerini pekiştirmelerini sağlayacak önemli bir kaynaktır. Bu okuma yazma seti ile harflerin öğrenilip yazılması, hecelerin öğretilmesi ve bir bütün hâlinde okuma becerisinin kazandırılması hızlanır. Geniş bir içeriğe sahip olan okuma yazma seti, çocukların derslerini daha hızlı öğrenmelerini sağlar. Ayrıca bu seti kullanarak tatillerde ve derslere ara verildiği dönemde öğrenilen bilgilerin unutulması engellenir. Mavi Deniz Yayınları 1. sınıf okuma yazma seti 2022-2023 yılı ilköğretim müfredatına uygundur. Birinci sınıf öğrencileri için özel olarak hazırlanan bu sette, çocukların sıkılmadan çalışmaları için eğlenceli detaylar da bulunur.

  • Parça Sayısı: 36 Adet
  • Hedef Beceri: Okuma ve Yazma
  • Müfredat: 2022-2023 Yılı İlkokul 1. Sınıf

Mavi Deniz Yayınları 1. Sınıf Okuma Yazma Setinde Neler Vardır?

Mavi Deniz Yayınları 1. Sınıf Okuma Yazma Setinde Neler Vardır?

Mavi Deniz Yayınları 1. sınıf konu anlatımlı 2022-2023 okuma yazma seti, öğrencilerin bu kazanımı elde etmelerini hedefler. Set içerisinde hem öğrenim süreci için hem de alıştırma yapmak için dizayn edilen fasiküller bulunur. Öğrenmeyi sağlayacak fasikül sayısı 19’dur. Okuma yazma fasiküllerinin yanında set içerisinde 2 adet ödev kitabını bulabilirsiniz. Bu kitaplar fasiküllerde anlatılan konuların kavranması için geliştirilir. Böylece çocukların eski bilgileri unutmalarının da önüne geçilir. Ayrıca sette bir adet matematik kitabı bulunur. Tatillerde de çocukların çalışmalarını desteklemek amacıyla ürüne ara tatil çalışma fasikülü eklenmiştir. Öte yandan; harf defteri, hece kitabı, hızlı okuma fasikülü ve 8 adet okuma kitabı da set içerisinde yer alır. Tüm bu geniş kapsam, öğrencilerin akıcı bir okuma becerisi kazanmalarını ve sayısal verileri de temel düzeyde öğrenmelerini sağlar.

Mavi Deniz 1. Sınıf Okuma Yazma Setinin Konu İçeriği Nasıldır?

Mavi Deniz Yayınları 1. sınıf 36 parça 2022-2023 okuma yazma seti, çocukların ilk etapta çizgileri ve harfleri öğrenmesini amaçlar. Daha sonra harflerden oluşturulan hecelerin miniklere öğretilmesi amaçlanır. Set içerisinde tüm bu kazanımlar için gerekli olan fasiküller yer alır. Ayrıca sadece okuma ve yazma konusunda değil, rakamları öğrenme noktasında da bu setten yararlanılabilir. İçeriğinde matematik kitabı da bulunan set, 1. sınıf öğrencilerinin pek çok derse ilişkin gereksinimlerini karşılamaya yeter. Ürünün temel tasarım amacı, okuma yazma becerisi kazandırmaktır. Bu nedenle içeriğinde okuma, ödev ve alıştırma kitapları bulunur. Ürün yüksek çözünürlük kalitesi sağlayan son teknolojik baskı makineleri ile okuyucuya sunulur. Miniklerin sıkılmadan çalışabilecekleri bu kitaplar, oldukça eğlencelidir.

Mavi Deniz Yayınları 1. Sınıf Okuma Yazma Seti Okula Yardımcı mıdır?

Mavi Deniz Yayınları 1. sınıf 36 parça 2022-2023 okuma yazma seti, okul dersleri ile birebir uyumludur. Bu sayede öğrenciler okulda öğrendikleri konuları evde yeniden tekrar etme fırsatı bulur. Set, 2022-2023 yılı müfredatına tam uyum sağlar. Bu eserleri kullanarak miniklerin hızlıca okumaya geçmeleri ve bu aşamada çabuk yol almaları sağlanabilir. Bilindiği yeni öğrenilen bilgiler tekrar edilmediği sürece hızla unutulabilir. Özellikle ara ve yaz tatili gibi zaman dilimlerinde bu set kullanılarak çocukların okuma becerilerini unutmaması sağlanabilir. Set, içeriği ve anlatım tekniği sayesinde hem öğretmenlerden hem de anne babalardan beğeni toplar. Mavi Deniz Yayınları 1. sınıf 2022-2023 okuma yazma seti yorumlarına bakarak sizden evvel ürünü deneyimleyen bireylerin geri dönüşlerini görebilirsiniz. Güvenli alışveriş keyfi sunan Trendyol, bu faydalı ürünü kısa sürede kapınıza kadar ulaştırır. Çocukların okul yaşamına sağlam temellerle başlamasını sağlayacak Mavi Deniz Yayınları 1. sınıf 2022-2023 okuma yazma seti, fiyatıyla bütçe dostudur.