Mavi Deniz Yayınları 1.sınıf Okuma Yazma Seti 2023-2024

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
195 TL185 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mavi Deniz Yayınları 1.sınıf Okuma Yazma Seti 2023-2024

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: birkitapcim Satıcı Ünvanı: NURULLAH YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1387377525800017 Vergi Kimlik Numarası: 9640442506
    Bu ürün birkitapcim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mavi deniz yayınları 1.Sınıf okuma yazma seti 2023-2024

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver

Mavi Deniz Yayınları 1.Sınıf Okuma Yazma Seti

Okul dönemi içerisinde kullanımı gerekli olan kitaplar vardır. Farklı dönemlerde kullanılmak için özel olarak tasarlanan ve sunulan setlerden faydalanabilirsiniz. Mavi Deniz Yayınları’na ait olan eserler sayesinde ilkokul döneminde olan çocukların kolaylıkla okuma ve yazma öğrenmesi mümkündür. Çok sayıda alıştırma kitabıyla birlikte eğlenerek öğrenmeyi mümkün kılan ürün, kutulu tasarımı ile müşterilere sunulur. Hem anne ve babalar hem de öğretmenler tarafından sevilerek önerilen bu ürünler, renkli tasarımları ile dikkat çeker. Çocukların odaklanmasını ve isteyerek çalışmasını büyük ölçüde destekleyen Mavi Deniz Yayınları 1.Sınıf Okuma Yazma Seti okula başlayan çocukların kullanımına uygundur. Set içerisinde yer alan kitap sayısı ve her bir eserin içeriği memnun edicidir. Sipariş oluşturarak uzun süre boyunca çalışmalara eşlik edecek olan ürünlere sahip olabilirsiniz.

  • 36 parça
  • Özel kutulu
  • Hediyeli içerik

Mavi Deniz Yayınları 1.Sınıf Okuma Yazma Set Faydaları

Mavi Deniz Yayınları 1.Sınıf Okuma Yazma Set Faydaları

Kitaplar çocukların bulundukları yaş aralığına ve anlama kapasitelerine bağlı olarak tasarlanan içeriklere sahiptir. Eğlenceli alıştırmaların yanı sıra keyif veren hikayeleri de bu setin tercih edilme nedenleri arasında yer alır. Çocuklar için öğrenmeyi keyifli hale getirir. Hem baskı kalitesi hem de kağıt kalitesi sayesinde süreç boyunca rahatlıkla kullanılır. Her bir kitap hafif olduğundan dolayı çocuklar tarafından da kolaylıkla taşınır. Boyut ve yazı stili açısından da memnuniyet oluşturan ürünler, açık ve anlaşılır yazım dili ile süslenir. 1.Sınıf Okuma Yazma Seti Mavi Deniz yayınevi tarafından hazırlanan özel bir koleksiyondur. Seti temin ederek çocukların bireysel olarak öğrenmelerine yardımcı olabilirsiniz. Mavi Deniz Yayınları 1.Sınıf Okuma Yazma Seti satın alarak siz de çocukları öğrenmeye teşvik edebilir ve temel düzeyde verilen eğitimi verimli hale getirebilirsiniz.

Mavi Deniz Yayınları 1.Sınıf Okuma Yazma Set Kullananlar

Mavi Deniz Yayınları 1.Sınıf Okuma Yazma Set Kullananlar

Mavi Deniz Yayınları 1.Sınıf okuma yazma ürünü toplamda 36 adet kitabı kapsar. Bunlardan 19 tanesi fasiküldür ve tek kitap halinde kullanıma sunulur. Diğer 9 tanesi ise ek kitap şeklinde ifade edilir. Son olarak 8 kitap da hikayeleri kapsar. Üç farklı alanda uygulama yapmak için tasarlanan bu ürünler hem tasarımları hem de içerikleri bakımından birbirinden ayrılır. Kaliteli alıştırmaları sayesinde etkili öğrenmeyi beraberinde getiren bu materyaller, eğitim öğretim sürecine büyük oranda katkı sağlar. Mavi Deniz Yayınları 1.Sınıf Okuma Yazma Seti kullananlar açısından memnun edici bulunan her bir eser, özenle tasarlanan iç yapısı ve konuları ele alma biçimi ile beğeni toplar. Okula alışma dönemi içerisinde bu gibi eğlenceli materyaller ile vakit geçirerek öğrenmeye olan isteklerini artırabilir, kaliteli zaman geçirebilmesine yardımcı olabilirsiniz.

Mavi Deniz Yayınları 1.Sınıf Okuma Yazma Set Fiyatı

Mavi Deniz Yayınları 1.Sınıf Okuma Yazma Set Fiyatı

Mavi Deniz Yayınları, alanında uzman kadrosu ile birlikte hazırladığı eğitim ürünlerini set halinde sunar. Özellikle kitapların kapak kısımlarında yer alan renkli çizimler henüz okuma bilmeyen çocuklar açısından dikkat çekici bulunan detaylar arasında yer alır. Ağaç, hayvan ve çocuk resimleri ile süslenen kapak kısımları, öğrenmeye olan isteği artırarak odaklanmayı kolaylaştırır. Mavi Deniz Yayınları 1.Sınıf Okuma Yazma Seti yorum bölümlerini inceleyip set ile ilgili olarak edinilen deneyimleri ve çeşitli müşteri yorumlarını öğrenebilirsiniz. Ürün, kaliteli ve öğretici yönü sayesinde sıklıkla talep edilen kapsamlı setler arasında yerini alır. Çocuk kitaplıklarının belirli bir kısmını doldurarak odalarda renkli alanların meydana gelmesine katkıda bulunur. Siz de Mavi Deniz Yayınları 1.Sınıf Okuma Yazma Seti fiyat ve kampanya avantajlarını dikkate alarak ürünü Trendyol’dan temin edebilirsiniz.