Barbie Chelsea’nin Karavanı Fxg90

872,66 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (37)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.409,06 TL872,65 TL
Kargo Bedava
909,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.075 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Barbie Chelsea’nin Karavanı Fxg90

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JUJU OYUNCAK Satıcı Ünvanı: JUJU OYUNCAK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484185589300001 Vergi Kimlik Numarası: 4841855893
    Bu ürün JUJU OYUNCAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Chelsea bebeği ve köpek yavrusu her yerde kamp yapmaya hazır. Çünkü çok özel bir araca sahipler: Club Chelsea Camper arabadan ayrılıyor ve evden uzakta bir ev oluşturmak için kamp yeri oyun alanına dönüşüyor! Seyahat etmek için Karavan\'a dönüştürülebilir. Ardından gerçek bir karavan aksesuarları ile oynamaya başlayın.Evcil köpek yavrusu gelip gidebiliyor. 10\'dan fazla oyuncak parçası, kamp şarkıları da dahil olmak üzere her türlü kamp hikayesini anlatmak için hayal gücüne ilham veriyor.Arabanın bagajında eşyalarını koyabileceğiniz çok yer var! Chelsea bebeği, dünyayı "mutlu kamp" grafikli,pembe ayakkabılarla beyaz puantiyeli mavi bir etekle ve sarı tişörtüyle kampa hzır.Köpeğinin de mutlu olan sevimli bir ifadesi var! Çocuklar bu oyun grubu ile dünyayı keşfetmeye bayılacaklar.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Barbie
  • Renk Pembe
  • Yaş 3 - 4 Yaş
  • Dil Türkçe
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver

Barbie: Chelsea'nin Karavanı FXG90

Oyuncaklar çocukların gelişimlerinde ve eğlenmelerinde çok önemli yer tutmaktadır. Barbie’nin Chelsea'nin Karavanı ürünü, çocuğunuzun eğlenirken doğaya ve kampa dair bilgiler edinmesine yardımcı olur. Barbie içeriğindeki birbirinden eşsiz detaylar ile Chelsea'nin Karavanı Fxg90 ürününde çocukların dünyayı keşfetmelerine yardımcı olur. Kamp hayatını, doğayı, karavanı ve daha pek çokları hakkında eğlenceli vakit geçirmek isteyen çocuklar için benzersiz bir deneyim fırsatı bu üründe yer alır.

  • 10’dan fazla oyuncak parçasına sahip kutu oyuncağı
  • Eğlenceli ve keşifle dolu hayal gücü geliştiren bir oyuncak
  • Çocuklar için yeni bir macera alanı

Çocuklar İçin Barbie Chelsea'nin Karavanı

Çocuklar İçin Barbie Chelsea'nin Karavanı

Oyuncaklar çocukların fiziksel, ruhsal gelişimlerinde önemli yer tutar. Yeni maceralar keşfetmelerinde, dünyaya dair öğrenilecek yeni şeyleri deneyimlemelerinde önemli olan oyuncaklar içinde Barbie’nin oyun seti Chelsea'nin Karavanı içeriğindeki parçaların detayları ile dikkat çekmeyi başarırken çocuklara severek oynayacakları bir oyun deneyimi yaratır. Arabasıyla yola çıkan Barbie Chelsea karavanını arabasının arkasına bağlar ve kamp yapmak için ormana doğru yola çıkar, yanında köpek yavrusu arkadaşı birbirinden eşsiz kamp malzemelerini de götürür. Çocuklar için hayal edilecek çok fazla şeyi birlikte sunan Chelsea'nin Karavanı hem doğaya hem kampa dair pek çok ince detayı düşünerek çocuklar için özel olarak tasarladığı ürününde dünyayı keşfetme imkanı sunar. 3 yaşın üzerindeki çocukların oynamasına uygun Chelsea'nin Karavanı tek başına ya da arkadaşlarla oynanabilecek bir oyun dünyası oluşturur.

Barbie Chelsea'nin Karavanı ile Eğlenceli Oyunlar

Barbie Chelsea'nin Karavanı ile Eğlenceli Oyunlar

Barbie Chelsea'nin Karavanı yola çıkar ve karavanın içinde pek çok ekstra materyali ve eşyayı birlikte götürür. Chelsea bebeğe bu yolculuğunda tatlı dostu köpek yavrusu, yola çıkmasını sağlayan arabası, kampçı karavanı, müziklerle kamp deneyimini arttırmak adına gitar, kamp alanında oturmak adına iki adet tabure, etrafında toplanmak adına ateş çukuru ve o çukurda lezzetli yiyecekler yapabilmek adına marshmallowlu iki çubuk, yiyecekler hazırlamak için kap, havlu ve güzel bir uyku için battaniye bulunmaktadır. Ürünler karavanın geniş alanının içerisinde taşınabilirken karavan içinde ayrıca Chelsea’nın uyuması adına ranza ve mutfak da bulunmaktadır. Böylece Barbie Chelsea'nin Karavanı'nda yiyecekleri hazırlamak ve uyumak için karavanın içi kullanılabilir. Karavanının içinde yavru köpek dostunun kalması için kulübe ve kapıdan özgürce geçebilmesi adına kolay açılabilir kapı bulunmaktadır.

Chelsea'nin Karavanı Özellikleri

Chelsea'nin Karavanı Özellikleri

Chelsea'nin Karavanı özellikleri arasında ilk göze çarpanlar arasında incelikli hazırlanmış detaylar ve çocukların beğenilerine hitap eden karavan ve iç tasarım gelir. Çoklu oyuncağı bir arada sunan bu oyuncağın kutu ölçüsü 44,4 x 14,3 x 21,6 boyutlarındadır. Chelsea bebeği mutlu bir kamp şeklinde görebilir çünkü pembe ayakkabıları beyaz puantiyeli mavi eteği ve sarı kazağı ile kamp yapmaya hazır ve doğanın tadını çıkarabilir. Chelsea'nin Karavanı özellikleri çocukların gelişimlerine uygun olarak tasarlanır ve hayal güçlerinin gelişimine katkı sunacak bir oyun grubu yaratır. Mavi arabası ve pembe karavanı ile yola çıkmaya hazır olan Chelsea bebek, çocuğunuzun kamp hayatına dair merak ettiklerini ve doğayı tanımasına yanındaki yavru köpek arkadaşı ve bir çok kamp eşyası ile destek olmaktadır..