Matrix Total Results Hello Blondie Sarışınlara Özel Parlaklık Veren Saç Bakım Seti 300 Ml + 300 Ml + 125 Ml

701,15 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
705,90 TL

Ürün Bilgileri

Matrix Total Results Hello Blondie Sarışınlara Özel Parlaklık Veren Saç Bakım Seti 300 Ml + 300 Ml + 125 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tralleis cosmetics Satıcı Ünvanı: ERCAN DEMİRTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2825514915200001 Vergi Kimlik Numarası: 2890195782
    Bu ürün tralleis cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Set İçeriği : 300 ml Hello Blondie Şampuan + 300 ml Hello Blondie Saç Bakım Kremi + 125 ml Durulanmayan Saç Spreyi Boyalı ya da doğal sarı saçlarınızın mat görünümünü engellemek ve ışıltı kazandırmak zor olabilir. Hello Blondie Şampuan renklendirme işlemi görmüş ve doğal hasarlı saç tellerini güçlendirmek için nem yükler, yeniler ve matlığını gidermeye yardımcı olur. İçerdiği papatya özleri saçlarınızı arındırırken rengini solmaya karşı korur, canlı sarı renginizin ömrünü uzatır. Ardından uygulayacağınız Hello Blondie Saç Bakım Kremi renklendirme işlemi görmüş, canlılığını kaybetmiş ve uçları yıpranmış sarı saçların ihtiyacı olan nemi ve yumuşaklığı geri kazandırır. Yıpranmış saç tellerinin güçlenmesine, kırılmasının önlenmesine yardımcı olur. Hello Blondie durulanmayan bakım duş ardından uygulayarak sarı saçlarınıza gün boyu koruma ve parlaklık sağlayacak ve kolay şekillendirme için ipeksi bir yumuşaklık sağlayacaktır.Sarı saçları nazikçe temizleyen, bakım yapan ve koruyan seri. Hızla akan ve solan saç renklerine canlılık ve parlaklık kazandırır. Saç tellerini yoran, aşındıran çevresel etkilere karşı korur. Doğal veya boyalı sarı saç rengini canlı tutar. Saçlarda kolay şekillendirme sağlar, kabarma ve elektriklenmeyi önler. Islak saçlarınıza Hello Blondie Sarışınlara Özel Parlaklık Veren Koruyucu Şampuan uygulayın, iyice köpürttükten sonra durulayın. Gerekirse tekrarlayın. Islak saçlarınıza Hello Blondie Sarışınlara Özel Parlaklık Veren Saç Bakım Kremi’ni uygulayın, 1-2 dk bekletin ve durulayın. Havlu ile nemi alınmış saçlarınıza Hello Blondie Sarışınlara Özel Parlaklık Veren Durulanmayan Bakım uygulayın, durulama gerektirmez. Günlük kullanıma uygundur. Papatya özleri içerir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Parlaklık Verici
Geri Bildirim Ver

Matrix Total Results Hello Blondie Sarışınlara Özel Parlaklık Veren Saç Bakım Seti 300 ml + 300 ml + 125 ml

Bakımlı ve ışıl ışıl parlayan saçlar, oldukça dikkat çeker. Işıltılı ve yumuşak bir görünüm gün boyu kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Sağlıklı ve bakımlı saç hayaliniz bu ürün ile kolaylıkla gerçeğe dönüşür. Saçınızı düzenli olarak yıkamak, derinin kirden ve fazla yağdan arındırılmasını sağlar. Ancak doğru bakım saç tipinize ve kişisel tercihlerinize bağlıdır. Kuru saçlarınız varsa, yıkamanızı haftada iki kez ile sınırlayabilirsiniz. Yağlı bir bir deriniz varsa haftada iki defa olacak şekilde yıkamak yardımcı olabilir. Tüm bunların yanında doğru ürünleri kullanarak bakımınızı yapabilirsiniz. Kullandığınız şampuanlardaki kimyasal katkı maddeleri azaldıkça sağlıklı ve dolgun bir görünüme sahip olabilirsiniz. Matrix Total Results Hello Blondie saç bakım seti ihtiyacınız olan bakımı size sunar. Siz de ürünü kolaylıkla deneyimleyebilirsiniz.

  • Boyalı saç tipleri
  • Parlaklık etkisi
  • Bitki özlü içerik

Göz Alıcı Matrix Total Results Hello Blondie Saç Bakım Seti

Göz Alıcı Matrix Total Results Hello Blondie Saç Bakım Seti

Saçınıza zarar veren tüm çevresel faktörleri kontrol edemezsiniz, ancak kontrol edebileceğiniz şey kullandığınız şampuan türüdür. Kreminiz ve şampuanınız saçın düz ve yönetilebilir olmasını sağlayan bileşenler içerir. Çevresel saldırganlardan ve ısıyla şekillendirmeden korur. Ürün, deriye değil, sadece uç kısımlara uygulanmalıdır. Ayrıca, uygulamadan sonra iyice durulanmalıdır. Matrix Total Results Hello Blondie saç bakım seti 300 ml + 300 ml + 125 ml içerdiği ürünlerle tam olarak koruma sağlar. Set içerisinde bulunan bitki özlü şampuan sarı papatya özünün etkisi ile yumuşacık bir doku kazandırır. Boyalı saçlarda kullanıma uygun olan şampuan, sarı rengin solmasını geciktirerek renginizi sağlıklı ve parlak gösterir. Parlaklık etkisi yaratan şampuan, kolay tarama da sağlar. Set içerisinde bulunan sarı saçlara özel geliştirilmiş krem de ekstra besleyiciliği ile bakım yapar. Siz de ürün ile besleyici bir bakım yapabilirsiniz.

Matrix Total Results Hello Blondie Bakım Seti Avantajları

Matrix Total Results Hello Blondie Bakım Seti Avantajları

Her ortamda bakımlı olarak ışıldamak için doğru bakım uygulamalısınız. Saçlarınızı doğru aralıklarla yıkamak kadar doğru ürünler kullanmak da önemlidir. Matrix saç bakım seti ile dilediğiniz görünüme kavuşarak her ortamda dikkat çekebilirsiniz. Hızlı etkisi ile yumuşaklık ve parlaklık veren ürün, müşteriler tarafından severek kullanılır. Büyük küçük her yaş grubunun kullanabileceği set şampuan, krem ve spreyden oluşur. Matrix Total Results Hello Blondie saç bakım seti kullananlar ürün yorumlarında memnuniyetlerini sıklıkla dile getirir. Siz de bu kaliteli ve besleyici seti tercih ederek kısa sürede ekstra bakım ile ışıltılı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Matrix Total Results Hello Blondie saç bakım seti fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Hesaplı ve kaliteli bu ürün ile dilediğiniz ışıltılı ve yumuşak görünüme kolay bir şekilde kavuşabilirsiniz.

Kullanışlı Hello Blondie Saç Bakım Seti Özellikleri

Kullanışlı Hello Blondie Saç Bakım Seti Özellikleri

Günün her saati ışıl ışıl parlaklık saçan saçlara sahip olmak doğru bakım ile gerçekleşir. Müşteriler, ürün yorumlarında canlı ve dolgun bir görünüme kısa zaman içerisinde sahip olduklarını belirtir. Gün içerisindeki koşturma saçlarınızı yorar ve cansız bir görünüme sebep olabilir. Gün içerisinde sokak tozları, yoğun hava dalgaları, şekillendirmek için ısı kullanımı ve benzeri faktörler canlılığı ve parlaklığı kaybettirir. Bunun önüne geçebilmek için doğru bakım yapılmalıdır. Bu besleyici set, sahip olduğu işlevsel özellikleri sayesinde besleyici ve onarıcı bir bakım yapar. Uygun fiyatlı ve besleyici etkili bu ürünü kullanarak saçlarınıza gereken parlaklığı ve dolgunluğu geri kazandırabilirsiniz. Siz de Matrix Total Results Hello Blondie saç bakım seti yorumlarını ve ürünün tüm özelliklerini inceleyerek ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bu ürüne Trendyol’dan ulaşabilir ve sipariş oluşturabilirsiniz.