Materni Anne Sütü Emzirme Kaşığı-flowcup Aç Kullan Kaşıklı Biberon.

330,74 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Materni Anne Sütü Emzirme Kaşığı-flowcup Aç Kullan Kaşıklı Biberon.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: inevi medikal Satıcı Ünvanı: İNEVİ MEDİKAL YAZILIM BİLİŞİM İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478055824000014 Vergi Kimlik Numarası: 4780558240
    Bu ürün inevi medikal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikleri: Materni’nin tescilli basit ama etkili beslenme yardımcıları, ilk andan itibaren hastane ve ev kullanımı için emzirmeyi destekler. Aç kullan
  • Emzirme kaşığı ve biberon üretimden temizdir. Kaynatmaya gerek yoktur hemen kullanılabilir. Temiz odada üretilmiş ve paketlenmiştir. Hastane kullanımına uygundur. Emzirme kaşığı ısırmaya ve kopmaya dayanıklıdır. Anatomik yapısı sebebiyle bebeğiniz rahat ve konforlu bir şekilde beslenebilir. Biberonlar boya v.b. kimyasal madde içermez. Biberon üzeri ml değerleri lazerle yazılmıştır. Biberonlar anne sütü saklama kabı olarak da kullanılabilir. Biberonlar ve emzirme kaşığı bulaşık makinasında yıkanabilir, mikrodalgaya girebilir. Biberonlar derin dondurucuda saklanabilir. Ürünler BPA (bispenol A), phthalates, ETO ve lateks içermez (sıfır kimyasal) Yaş Aralığı: Doğumdan itibaren. ÖNEMLİ NOT:Biberon gibi beslenme ürünleri ile elektrikli ve manuel süt pompaları, pompa kitleri/ setleri ve tüm parçaları, göğüs koruyucuları, pompa içi alternatif meme ucu setleri ve şişe aksamları gibi hijyenik ürünler anne ve bebek sağlığını korumak adına kullanıldıktan sonra iade-değişim imkanı olmayan ürünlerdir ve iadesi/ değişimi yapılamamaktadır.
Geri Bildirim Ver