MasterCare 80 Fonksiyonlu Çok Amaçlı Anahtar 425777

190,51 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MasterCare 80 Fonksiyonlu Çok Amaçlı Anahtar 425777

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trex Tea Detox Store Satıcı Ünvanı: ESRA CENGİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2050817212
    Bu ürün Trex Tea Detox Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nerelerde Kullanırım ? 80 değişik alan ve 80 letin yapabileceğini tek başına yapan 2 anahtar olarak düşünülmüştür.
  • Karbon çelik kavrama kısmı, Klasik İngiliz anahtarlarda gerçekleşen yalama olarak isimlendirilen aşınmalara maruz
  • Karbon çelik diğee rakiplerinden ayrılır ve kırılmaz, çatlamaz ve paslanmaz.
  • Kavrama kısmı boru tadilatlarında borulara hasar vermez, çizmez veya zedelemez.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tork Anahtarı
Geri Bildirim Ver

MasterCare 80 Fonksiyonlu Çok Amaçlı Anahtar 425777 Trendyol'da

Geniş kullanım alanına sahip Mastercare 80 fonksiyonlu çok amaçlı anahtar, farklı alanlarda kullanım sağlayan ve 80 farklı aletin yapacağı pek çok görevi rahat ve konforlu bir şekilde yapmanıza imkan sağlayan çok işlevli bir üründür. Sadece iki anahtar ile 80 aletin yapacağı işi yapan anahtar, çelik karbondan üretildiği için uzun yıllar dayanıklı ve yüksek performanslı olarak kullanım sunar.

 
  • Fonksiyonel tasarım
  • Dayanıklı malzeme
  • Çok amaçlı

Mastercare 80 Fonksiyonlu Çok Amaçlı Anahtar Özellikleri

Mastercare 80 Fonksiyonlu Çok Amaçlı Anahtar Özellikleri

7410000425777 kodu ile satışa sunulan ve tek başına 80’den fazla görevi iki farklı gövdesi ile yerine getiren çok amaçlı anahtar, pratik ve rahat kullanımı ile ön plana çıkar. Karbon çelik gövdesi ile diğer ürünlere göre daha dayanıklı ve kullanışlı olan çok amaçlı anahtar; aşınma, yıpranma, çizilme ya da zedelenme gibi durumlara karşı ekstra dayanıklılık gösterdiğinden uzun süre rahat kullanım imkanı sunar. İngiliz anahtarlarının en sık karşılaştığı yalama sorununa karşı daha uzun süre kullanım ve yüksek performans gösteren çok amaçlı anahtar, 80 fonksiyonlu işlevi ile pek çok görevi yerine getirir. Karbon çelik gövdesinin sağladığı en önemli özelliklerinden biri de kullanım esnasında boru ve benzeri yapılara zarar vermeden daha hassas kullanım sunmasıdır. Boruların çizilmesi, kırılması ya da zedelenmesi gibi durumları engelleyerek daha uzun süre kaliteli bir şekilde kullanılmasını sağlar.

 

Mastercare 80 Fonksiyonlu Çok Amaçlı Anahtar Kullanımı

Mastercare 80 Fonksiyonlu Çok Amaçlı Anahtar Kullanımı

80 fonksiyonlu çok amaçlı anahtar, 80 aletin yapacağı işi tek başına yerine getirir. Sadece iki farklı başlığı ile birçok işlemi kolay ve hızlı bir şekilde yapılmasını sağlayan bir tork anahtarıdır. 2 anahtar olarak 80 farklı alanda kullanım imkanı bulunan tork anahtarı; musluk tamiri, masa ayağı tamiri, araç lastiklerini değiştirilmesi, vida sıkma, sıkışmış kapakları açma ya da daha farklı pek çok görev için kullanılabilir. Birden fazla alanda kullanım imkanı bulunan tork anahtarının çok fonksiyonlu işleve sahip olması ön plana çıkmasını sağlar. Dayanıklı ve sağlam gövdesi ise uzun süre kullanım imkanı sunar. Anahtarın kavrama kısmı, kullanım esnasında vida, kapak, musluk, boru gibi yüzeylere zarar vermeden işlevini gösterir. Yüzeylere zarar vermeden sadece gevşemesine ve çıkmasına olanak tanıyan çok amaçlı anahtar; yüzeylerde aşınma, kırılma, çizilme ya da zedelenme gibi sorunlara neden olmadığı için çok fonksiyonlu ve yüksek performanslı bir tork anahtarıdır.

 

Mastercare 80 Fonksiyonlu Çok Amaçlı Anahtar Fiyatı

Mastercare 80 Fonksiyonlu Çok Amaçlı Anahtar Fiyatı

Birden fazla alanda kullanılabilen ve farklı aletlerin de görevini üstlenen çok fonksiyonlu anahtar, musluk tamirinden araç tamirine kadar pek çok alanda kullanım imkanı sunar. Karbon çelik yapısı ile daha dayanıklı ve işlevsel olan çok amaçlı anahtar, yalama ve aşınma gibi durumlara karşı üstün performans gösteren bir üründür. Mastercare 80 fonksiyonlu çok amaçlı anahtar yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bahçe işlerinden küçük ev tamiratına kadar çok geniş bir alanda kullanımı bulunan çok amaçlı anahtar, basit kullanımı ve rahat kavranışı ile avuç içine rahatlıkla oturur. Bu sayede ele zarar vermeden pratik bir kullanım sunar. Dilerseniz Mastercare 80 fonksiyonlu çok amaçlı anahtar fiyat bilgisi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve güvenilir teslimat özellikleri ile ürünü sipariş etmek için Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.