1
Medikal Maske kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

masktak 3 Katlı Telli Cerrahi Maske 50 Li Kutu Burun Lastikli Kokusuz

49,99 TL
(1 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

masktak 3 Katlı Telli Cerrahi Maske 50 Li Kutu Burun Lastikli Kokusuz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAZAKCI Satıcı Ünvanı: KAZAKCI DIŞ TİCARET İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541055091100012 Vergi Kimlik Numarası: 5410550911
    Bu ürün KAZAKCI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 3 Katlı Telli Cerrahi Maske 50 Li Kutu Burun Lastikli Kokusuz Meltblown Fitreli

Ürün Özellikleri

  • Paket İçi Maske Adedi 50
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

MaskTak 8682689649521 3 Katlı Telli Meltblown Filtreli Lastikli Kokusuz 50'li Cerrahi Kutu Maske

Masktak 50'li 3 katlı telli cerrahi maske, solunum izolasyonu sağlayan tıbbi bir ekipmandır. Tıbbi maske; kişileri nefes yoluyla bulaşabilen bakteri, virüs ve mikrop gibi zararlı organizmalara karşı korur. Ürün aynı zamanda zaten hasta olan kişilerin zararlı mikroorganizmaları çevreye yaymasını da engeller. Bu sayede hem kişinin kendisi hem de çevresi korunmuş olur. Masktak 3 katlı telli burun lastikli cerrahi maske 50'li paket hâlinde satışa sunulur. Ürünün beyaz rengi sayesinde maskede biriken toz ve kiri görebilirsiniz.

  • 3 farklı koruyucu katman
  • Meltblown filtreli
  • Yetişkinler için

Masktak 3 Katlı Telli Cerrahi Maskenin Özellikleri

Masktak 3 Katlı Telli Cerrahi Maskenin Özellikleri

Masktak 3 katlı telli cerrahi maskenin birçok koruyucu özelliği mevcuttur. Maskelerin üst tarafındaki tel sayesinde ürün yüzünüze tam oturur. Tel, burun kıvrımından kaynaklanan boşlukların kapatılmasını sağlar. Böylece maske, zararlı organizmaların solunmasını veya çevreye yayılmasını minimize eder. Ürün cerrahi maske olduğu için hastanelerde kullanılmaya da uygundur. Masktak 50'li 3 katlı telli cerrahi maske tek kullanımlıktır. Maskelerin kulak askıları, zaman zaman kullanıcıyı rahatsız edebilir. Özellikle uzun süreli kullanımlar sırasında maske, kulak bölgesinde ağrıya ya da yara oluşumuna sebebiyet verebilir. Masktak 50'li 3 katlı telli cerrahi maskenin kulak askıları esnek ve yumuşaktır. Bu sayede ürün, uzun süreli kullanımlarda bile herhangi bir rahatsızlığa neden olmaz. Ayarlanabilir burun teli de cilde rahatsızlık vermeyecek şekilde konumlandırılmıştır.

Masktak 3 Katlı Telli Cerrahi Maskenin Koruyuculuğu Nasıldır?

Masktak 3 Katlı Telli Cerrahi Maskenin Koruyuculuğu Nasıldır?

Masktak 50'li 3 katlı telli cerrahi maske, üstün koruma sağlamak üzere tasarlanmış bir üründür. Maskede 3 katmanlı filtrasyon sistemi bulunur. Bu sayede maske hem sizi hem de çevrenizi başarılı bir şekilde korur. Meltblown filtreye sahip ürünlerde gözenek bulunmaz. Ayrıca bu maskeler antistatik bir yapıya sahiptir. Üründe kullanılan malzemenin nem itici yapısı sayesinde maske yüzeyinde küf oluşması gibi sorunlar önlenir. Maske hem dışarıdan hem de nefesten gelen nemin birikmesini engeller. Bu yapısı sayesinde alerjik bünyeye sahip olan kişilerin de kullanımına uygundur. Özellikle toz gibi birçok farklı alanda bulunan maddelere karşı alerjiniz varsa uzmanlar tarafından maske takmanız önerilir. Üstün koruyuculuk sunan bu ürünle sağlığınızı koruyabilirsiniz. Güvenli kullanım sunan Masktak 50'li 3 katlı telli cerrahi maskeyi günlük hayatta rahatlıkla takabilirsiniz.

Masktak 3 Katlı Telli Cerrahi Maske 50'li Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Masktak 3 Katlı Telli Cerrahi Maske 50'li Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Masktak 50'li 3 katlı telli cerrahi maske, üstün kaliteye sahip malzemelerden yapılır. Bu sayede dayanıklıdır. Isıdan ve nemden uzak tutularak muhafaza edilen maskeler, dayanıklılıklarını kullanım anına kadar korur. Masktak 50'li 3 katlı telli cerrahi maske, meltblown filtresine sahip üstün kaliteli bir üründür. Tek kullanımlık olarak tasarlanan maskeler 6-8 saat boyunca takılabilir. Ürünlerin kulak askıları ve telleri kullanım süresi boyunca konfor sunar. Cerrahi maskeyi yüzünüze takmadan önce ellerinizi dezenfekte etmeniz gerekir. Buna ek olarak maskeyi taktığınızda burnunuzun ve ağız çevrenizin tamamen korunduğundan emin olmalısınız. Trendyol üzerinden çok kolay bir şekilde Masktak 50'li 3 katlı telli cerrahi maske sipariş edebilirsiniz. Ürünün sadece birkaç tıklamayla kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz. Dilerseniz satın alma işleminden önce Masktak 50'li 3 katlı telli cerrahi maske yorumlarına da göz atabilirsiniz. Gerçek kişiler tarafından yapılan yorumlar, ürüne dair merak ettiğiniz sorulara yanıt verebilir. Kullanıcılardan geçer not almayı başaran bu maskeyle çok daha sağlıklı bir yaşam sürmeniz mümkündür.