5
Diş Macunu kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Marvis Whitening Mint Beyazlatıcı Diş Macunu 85 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
300 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
335,90 TL
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
332,44 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Marvis Whitening Mint Beyazlatıcı Diş Macunu 85 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pharmacity Satıcı Ünvanı: PHARMACİTY SAĞLIK VE KOZMETİK PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0729107846400001 Vergi Kimlik Numarası: 7291078464
    Bu ürün Pharmacity tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marvis Whitening Mint Diş Macunu 85 ML Ferah bir his verir, dişleri korur İtalya''dan gelen bu stil sahibi diş macunu diş fırçalama rutininizi zevke dönüştürecek.Klasik nane ya da beyazlatıcı formüllerinden hangisini seçerseniz seçin, nefesinizi tazeler ve diş yüzeyindeki lekeleri giderir.Özel tasarlanmış kutusuyla banyonuza şıklık katar.Fırçanıza sıkın bir miktar su ekleyin ve dişlerinizi fırçalayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver

Marvis Whitening Mint Diş Macunu 85 Ml

Diş macunu gündelik yaşamımızda oldukça önemli ve acil ihtiyaçlardan biridir. Gece dişimizi fırçalamadan yattığımızda, sabah kalktığımızdaki o nahoş ağız tadını unutmamız mümkün olmaz. Diş fırçalamada gösterdiğimiz özensizlik sebebi ile dişçi koltuğunda çekilen ağrılar da kolay kolay geride bırakılamaz. Dişlerinize sağlıklı bakmak için de düzenli diş fırçalamak gerekir. Zira aksi halde ciddi hastalıklar açığa çıkabilir. Özellikle beyine yakın bir bölge olması daha kritik önem arz ettirir. Aynı zamanda dış görünüşte de ciddi bir yer tutar. Dişler cesaretli gülümsemelerin anahtarıdır. Hatıralarda dahi gülüşlerle kalınmaktadır. Marvis Whitening Mint Diş Macunu 85 Ml, özel bir ürün olarak öne çıkmaktadır. Dişinizin beyazlama ihtiyacına yardım ederken, lekeleri temizler, yeni leke oluşumunu önler. Tadı ile de farklıdır.

 
  • Şık kutusu ile hoş bir görüntü oluşturur
  • Dişleri beyazlatmada oldukça etkilidir
  • Leke temizliği yaparken yeni lekelerden de korur

Marvis Whitening Mint Diş Macunu Kullanımı

Marvis Whitening Mint Diş Macunu Kullanımı

Marvis Whitening Mint Diş Macunu, diş beyazlatma ve leke oluşumunu önlemek için bire birdir. Gece yatmadan önce, sabah kalktıktan sonra, şekerli ve dişe zarar verebilecek benzeri bir yiyecek veya içecek tüketimi sonrası rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca ağız kokunuzu gidermek adına ara kullanımlar yapabilirsiniz. Marvis 85 ml, belli süreli kullanımdan sonra beyazlık yaratarak dişlerinize yeni bir görüntü katacak. Lekeleri temizlemedeki etkisini ise kısa vadede yansıtacaktır. Ferahlatıcı özelliği ile fırçaladıktan sonra nefesinizin tazelendiğini hissedeceksiniz. Uzun çalışmalar sonrası geliştirilen bir formül ile üretilmiştir. Gerekli testlerden geçmiş ve kontrolleri yapılmıştır. Alerji yapmaz ve herhangi bir sağlık problemine yol açmaz. Marvis markasının özel formülü ile geliştirilen bu ürün kullanıcıların diş bakım rutinlerinizin vazgeçilmezleri arasında olmaya aday.

 

Marvis Whitening Mint Özellikleri

Marvis Whitening Mint Özellikleri

Marvis Whitening Mint Diş Macunu 85 Ml kullananlar, etkisini kısa sürede görmektedir. Son teknoloji kullanılarak üretilen özel formülle, mükemmel beyazlatma ve pürüzsüz leke temizliği amaç edinilmiştir. Formülündeki özel bitkisel aromalar, diş macununu benzerlerinden ayırmaktadır. Diş taşı oluşumunu azaltan madde içermektedir. Şık kutusu ile diş bakımına keyifli bir bakış açısı kazandırmıştır. İtalya’nın tasarım ve zariflik konusundaki yetkinliğini yansıtmıştır. İtalyan markası olan Marvis, global bir pazar oyuncusudur. Uluslararası denetim ve sertifikasyonlardan başarılı ile geçmiştir. Kendi içinde de ürünlerin kalite kontrolü için birçok uygulama hayata geçirmiştir.

 

Marvis Whitening Mint Fiyatı ve Yorumları

Marvis Whitening Mint Fiyatı ve Yorumları

Marvis Whitening Mint Diş Macunu 85 Ml fiyat, ürünün rakiplerine göre kendini oldukça farklılaştırdığına bakıldığında, uygun gözükmektedir. Sadece kutunun şıklığı bile alma nedenlerinden biri olabilmektedir. Oldukça görünen bir ürün olan diş macunu, banyonuzda kötü bir görüntü oluşturabilir. Fakat Marvis, diş macunlarında alışık olunmadık bir şeye imza atarak; kutuyu özel olarak tasarlamıştır. Farklı bitkilerden özel yöntemler ile oluşturulan aroması, diş macununa farklı bir kavram katmıştır. Bunları yaparken temizleme, beyazlatma ve koruma alanında da güçlü olunması için yüksek bir efor sarf edilmiştir. Yapılan testler ve araştırmalar sonucun etkili olduğunu göstermektedir. Ürünü Trendyol’dan hızlıca sipariş edebilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Marvis Whitening Mint yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.