Martı Yayınları Kitap Hırsızı

200 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
262,33 TL256,86 TL
100 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
290,38 TL267,66 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
274,51 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Martı Yayınları Kitap Hırsızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 3NKİTAPKIRTASİYE Satıcı Ünvanı: 3N KİTAP KIRTASİYE TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0455013303500010 Vergi Kimlik Numarası: 4550133035
    Bu ürün 3NKİTAPKIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KİTAP HIRSIZI

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Markus Zusak
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Martı Yayınları Kitap Hırsızı - Markus Zusak

Martı Yayınları Kitap Hırsızı, Markus Zusak; sürükleyici hikayesi ve ilgi çekici konusu ile öne çıkar. Ürün, Markus Zusak isimli ünlü yazarın bir oldukça ünlü eseridir. Martı Yayınları tarafından basım ve dağıtımı yapılır. Filme de uyarlanan bu ilgi çekici hikayesi, birçok ödüle de sahiptir. Kitap, İkinci Dünya Savaşı Almanya'sında geçen çok katmanlı bir hikayeyi anlatır. Şık, esrarengiz kapağı sayesinde oldukça merak uyandırır. Kaliteli baskısı ve kullanılabilir, net dizgisi bulunur. Kitabın akıcı bir dili ve sürükleyici kurgusu vardır. İngilizce orijinal dilinden çevrilerek basılır. Kaliteli baskısının yanında sağlam ciltlemesi sayesinde sağlam ve kullanımı kolay bir üründür. Markus Zusak isimli yazarın bu çok popüler eserinin öne çıkan bazı özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Sürükleyici ve orijinal hikaye
  • Hafif, karton kapak
  • Kullanımı kolay, optimum boyutlar

Sürükleyici Martı Yayınları Kitap Hırsızı, Markus Zusak

Sürükleyici Martı Yayınları Kitap Hırsızı, Markus Zusak

Kitabın hikayesi, birçok olayın art arda yaşandığı yer ve zamanlar olan İkinci Dünya Savaşı Almanya'sında geçer. Liesel isimli ana karakterin evlatlık verilişi ile başlayan hikaye; bu ailedeki dinamikleri ve çevreleriyle yaşadıkları çok katmanlı bir öyküyü konu edinir. Liesel’in kitaplar ile ilişkisini ve yaşadığı kentteki kişilerle iletişimini konu alan ana hikayesi bulunur. Kitap Hırsızı, hikayesini bu dönemde Almanya’da yaşanan ve yaşanması muhtemel hikayelere de yer vererek derinleştirir. Etkileyici zamanları, ilgi çekici bir kurgu ile ortaya sunan bu eser birçok dile de çevrilen ünlü bir kitaptır. Dönem öykülerini ve tarihi dramaları seven okuyucular için oldukça ideal bir üründür. Akıcı üslubu ve sürükleyici kurgusu sayesinde kolaylıkla okunur, etkileyici bulunan bir eserdir. Martı Yayınları Kitap Hırsızı, Markus Zusak fiyatının belirlenmesinde bu önemli özellikleri etkilidir.

Kaliteli Martı Yayınları Kitap Hırsızı, Markus Zusak

Kaliteli Martı Yayınları Kitap Hırsızı, Markus Zusak

Ürün; ince karton kapağa basılı, oldukça kalın, ciltsiz bir kitaptır. 574 sayfalık bir roman olan bu eser sarı, standart kitap kağıdına basılır. Oldukça ince, sağlam özellikleri olan bu kağıt sayesinde kitabın ağırlığı hafifletir. Taşıma, okurken elde tutma gibi fiziksel uğraşlar gerektiren işlemler kolaylaşır. Konforu bozmaz, gereğinden fazla yük bindirmez. İngilizce aslından Selim Yeniçeri tarafından Türkçeye çevrilir. Renkli, gizemli ve etkileyici kapağının uygulamasını Yasin Öksüz yapar. Kitabın editörü Rose Mary Samanoğlu Aktaş’tır. Ürünün boyu 21 santimetre, eni 13,5 santimetre standart ölçülerdir. Markus Zusak Kitap Hırsızı kitabın bu sayede çantalarda taşımaya, elde tutarak okumaya ve okurken kontrol etmeye müsait bir yapısı bulunur. Zor zamanları, birçok farklı karakterin hikayesiyle anlatan bu eser; birçok kez basımı yenilenen, popüler bir kitaptır.

Martı Yayınları Kitap Hırsızı, Markus Zusak Yorumları

Martı Yayınları Kitap Hırsızı, Markus Zusak Yorumları

Ürünün gizemli ve ilgi çekici hikayesini yansıtan çok katmanlı görsel özelliklere sahip bir kapak tasarımı bulunur. Nazi Almanya’sında, savaşın ve yıkımın ortasındaki atmosferi oldukça gerçekçi bir şekilde yansıtan bu görsellerde kitaba sıkıca sarılmış genç bir kız görseli bulunur. Kitabın hikayesi kadar ilgi çekici bir görsel tasarıma sahiptir. Sıcak gri renk tonları ve sisli görsel özellikleri ile bu atmosfer desteklenir. 30’dan fazla dile çevrilen bu kitabın birçok farklı mecradan çok sayıda ödülü de bulunur. Tarihi atmosfer, sürükleyici hikayeler ve ilgi çekici karakterler ile uyum içinde anlatılır. Kullanımı kolaylaştıran boyut özellikleri ve kaliteli baskısı sayesinde ürünü okuma süreci oldukça konforludur. Standart ölçüleri, kitap raflarında kolaylıkla muhafaza edilebilir. Martı Yayınları Kitap Hırsızı, Markus Zusak yorumları bölümü sayesinde ürünü satın alanların fikirlerinden kolaylıkla faydalanabilirsiniz.