Marshall Silikonlu Özel Mat Duvar Boyası 15 lt - 20 kg Kum Beji

1.999 TL
(133,27 TL / lt)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL
4. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.194,69 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.200 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Marshall Silikonlu Özel Mat Duvar Boyası 15 lt - 20 kg Kum Beji

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ercanticaret35 Satıcı Ünvanı: ERCAN ÜNLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9140139081
    Bu ürün ercanticaret35 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marshall silikonlu özel mat iç cephe duvar boyası 15lt / 20 kg kum beji Su bazlı, özel silikonlu mat, silinebilir.
  • Rahatsız edici kokusu olmayan.
  • Leke tutmayan, zamanla renk değişimi yapmayan.
  • Sararmayan, mükemmel kapama ve iyi yapışma özelliğine sahip olan.
  • Uygulaması kolay yüksek kaliteli iç mekan duvar boyasıdır.
  • Mükemmel silinebilme ve leke tutmama özellikleri sayesinde üst düzey kaliteye sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Mat
Geri Bildirim Ver

Marshall Silikonlu Özel Mat Duvar Boyası 15 Lt - 20 Kg Kum Beji

Marshall özel mat duvar boyası içeriğinde su bazı ve silikon bulunan özel bir üretime sahiptir. Mat bitişli olacak şekilde tasarlanır. Kokusu ile rahatsızlık vermeyen ürün, içerisinde renk dönüşümü bulunmaz. Silikonlu özel mat duvar boyası sararma belirtisi göstermeyen bir formülle üretilir. Kolayca kapanabilme özelliğine sahiptir. Hızlı bir şekilde yerleşerek iç mekanlarda güvenle kullanılabilen kaliteli bir boyadır. Ürün, silinebilme özelliği ile müşteri dostudur. Ayrıca matlık seviyesi ile göze hitap eder ve kalitesiyle dikkat çeker. Ürünün uygulanacağı her katta 2 saatlik bir bekleme süresine yer verilmesi halinde, maksimum verimlilik ve kaliteli görüntü yakalanır. Boyanın tam kuruması için 24 saatlik süre yeterlidir. Bu süre, yüksek bağıl nem ve düşük sıcaklığa bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

  • Rahat uygulama
  • Maksimum yapıştırıcılık
  • Yüzey hatalarını gizleyen formül

Marshall Özel Mat Silinebilir Silikon Duvar Boyası Kullanımı

Marshall Özel Mat Silinebilir Silikon Duvar Boyası Kullanımı

Silikonlu ve leke tutmayan bir üründür. Sürece bağlı renk değişimi yapmaması ile beğeni toplar. Su bazlı ve silinebilir bir formüle sahiptir. Rahatsız edici olmayan bir kokuya ve sararmayan özelliğe sahiptir. Mat silikonlu boya, mükemmel kapama ve iyi yapışma özelliğine sahiptir. Uygulaması pratik, kaliteli bir iç mekan boyasıdır. Ürünün kimyasal yapısı, akrilik kopolimer ve lateks içerir. Uygulanacağı her katta 2 saatlik bekleme süresi tanınması halinde maksimum verimlilik ve görüntü yakalanır. Tamamen kuruması için 24 saatlik süre yeterlidir. Marshall özel mat silinebilir silikonlu duvar boyasının maksimum verimlilik için duvara 2 kat uygulanması önerilir. Boya, yarı mat özelliğe sahiptir. Rötuş işlemlerinde renk tonlarında farklılık oluşmaması için aynı yüzeyde üretim nolu ürün kullanılması tavsiye edilir. Marshall özel mat duvar boyası kullananlar üründen fazlasıyla memnun kalır.

Beğenilen Marshall Silikonlu Özel Mat Duvar Boyası

Beğenilen Marshall Silikonlu Özel Mat Duvar Boyası

Uygulama yapılacak alandaki kir ve tozlar özenle temizlenmelidir. Renk performansının üst düzeyde yakalanabilmesi için alt zemin önemlidir. Düzgün ve pürüzsüz tabakayı elde etmek için ince sıvalardaki bozukluklar giderilmelidir. Lokal, komple macunlama veya alçı yapılarak giderilebilir. Macun veya alçı kuruduktan sonra zımparalama yapılır ve tozlar yüzeyden uzaklaştırılır. Saten alçı astarı ve izolasyon astarı ince bir kat olarak yüzeyde film bırakmasına izin vermeyecek şekilde uygulanır. Boya ve astar uygulanmadan önce sıva, macun ve alçılı yüzeylerin tam kurumuş olmasına dikkat edilir. İnceltme öncesi ve sonrası ürün, ambalaj içinde homojen oluncaya kadar karıştırılır. Astar uygulamasından sonraki 24 saat geçince silikonlu özel mat boya uygulanır. Marshall silikonlu özel mat duvar boyasının uygulama katları arasında ortam ve zemin sıcaklığına bağlı olarak 2-4 saat beklenir. Düşük sıcaklıklarda kuruma süresi biraz uzayabilir.

Marshall Silikonlu Duvar Boyası 20 Kg Kum Beji Yorumları

Marshall Silikonlu Duvar Boyası 20 Kg Kum Beji Yorumları

Marshall silikonlu özel mat duvar boyası 15 Lt - 20 kg kum beji yorumları incelendiğinde müşterilerin boyadan oldukça verim aldığı görülür. Markanın kaliteli boyası, güvenli ve özenli bir şekilde ambalajlanır. Uygulanması, belirtilen uygulama kurallarına göre yapılmalıdır. Marshall silikonlu özel mat duvar boyası 15 lt - 20 kg kum beji fiyatları incelendiğinde oldukça ekonomik ve bütçe dostu olduğu görülebilir. 15 litrelik hacme sahip bu boya ile evinizin duvarlarını kum beji renginin sakin tonuyla buluşturabilirsiniz. Kum beji rengi, tüm dekorasyon fikirlerine uyum sağlar. Modası geçmeyen renkler arasında yer alır. Avantajlı ambalajı ile uzun süre kullanılabilir. Marshall silikonlu mat duvar boyası yorumları ve müşteri önerileri için Trendyol’dan incelemeler yapabilirsiniz. Marshall özel mat silinebilir silikonlu duvar boyası ürünü güvenle satın alabilirsiniz.