Marshall Enamel Sentetik Boya Yağlı Boya Açıkkahve-0.75lt

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Marshall Enamel Sentetik Boya Yağlı Boya Açıkkahve-0.75lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOZ YAPI İNŞ Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN BOZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Giresun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1820036484
    Bu ürün BOZ YAPI İNŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marshall enamel parlak sentetik yağlı boya 0,75 ltsolvent bazlı, ahşap , metal vb yapı malzemelerinin iç ve dış yüzeylerinde kullanıma uygundur.Yüksek kapama, yüksek parlaklık ve yıllarca değişmeyen renk tonları ile uygulandığı yüzeylere dekoratif görünüm verir.Uygulama kolaylığı ve iyi yayılma özelliği ile düzgün yüzeylerin oluşmasını sağlayan, kaliteli, dekoratif bir son kat boyasıdır. Diğer özelliklerpaz önleyıcırahat uygulamauzun sürelı korumaçoklu yüzeyler ıçınsılınebılırkat sayısı: 2 kullanım detaylarıyüzeyleri hazırlama: Demir konstrüksiyonlarda, kapı, pencere, parmaklık, ahşap vd. Her türlü yapı elemanlarının iç ve dış yüzeylerinde, süper parlak son kat olarak kullanılır.Boyama: Alt yüzey işlemleri tamamlanmış (macun ve astar uygulanmış) temiz ve kuru yüzeylere 1 veya 2 kat enamel parlak uygulanır.Inceltme oranına göre hazırlanmış ve homojen karıştırılmış enamel parlak önerilen uygulama araçlarından birisi ile uygulanır.2. Kat uygulamalarda min. 24 saat beklenmelidir.Problemli yüzeylerde 3. Kat uygulama gerekebilir.
Geri Bildirim Ver