Marmarabirlik Kuru Sele Siyah Zeytin 400 gr 3xadet S Boy

126,90 TL
(317,25 TL / kg)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
159,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Marmarabirlik Kuru Sele Siyah Zeytin 400 gr 3xadet S Boy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Topallar Satıcı Ünvanı: YÜKSEL ÖNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6580048694
    Bu ürün Topallar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kuru Sele Siyah Zeytin 400 gr 3xs boy
Geri Bildirim Ver

Marmarabirlik 58189 400 g Kuru Sele Siyah Zeytin

Marmarabirlik kuru sele 400 g siyah zeytin, özel üretim yöntemi ve lezzetiyle kullanıcıların severek tercih ettiği bir türdür. Ürün, kendine has hafif acımsı aromasıyla öne çıkar. Zeytin hazırlığı sırasında tuzla kat kat karıştırılarak elde edilir. Böylece yenilebilecek olgunluğa getirilir. Kuru sele tekniği, hasat zamanında zeytini kısa sürede hazır hâle getirmek amacıyla tercih edilir. Böylece zeytine lezzet verilir ve kısa sürede tüketebilirsiniz. Marmarabirlik kuru sele 400 g siyah zeytin, sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi olarak sofralarda yerini alır. Bu zeytin türü adından da anlaşılacağı gibi daha kuru bir yapıya sahiptir. Dilerseniz farklı lezzetlerle damak tadınıza uygun hâle getirebilirsiniz. Özel paketinde satışa sunulan ürün sayesinde kargo sırasında sorun yaşamazsınız ve güvenle sipariş verebilirsiniz.

  • Gramaj: 400 g
  • Tür: Kuru sele
  • Renk: Siyah zeytin

Marmarabirlik Kuru Sele Siyah Zeytinin Özellikleri Nelerdir?

Marmarabirlik Kuru Sele Siyah Zeytinin Özellikleri Nelerdir?

Marmarabirlik kuru sele 400 g siyah zeytin özellikleri arasında, koruyucu içermemesi öne çıkar. Siyah zeytin, 3XS boyutlarına sahiptir. Doğal yollarla üretilen zeytin, hasatından sonra yine salamura şekilde hazırlanır. Böylece hem aromasını hem de doğallığını kaybetmez. Zeytin yapılırken içine bol tuz atılarak karıştırılır. Olgunlaşma süresini kısaltan bu uygulama sayesinde kısa zamanda tüketim için uygun olur. Bu zeytin hazırlanma koşulları sebebiyle gergin formunu kaybeder ve kırışık bir görüntü alır. Bir nebze daha tuzlu olan zeytini, yıkayarak kullanabilirsiniz. Ayrıca tuzunu azaltmak için bir süre suda beklettikten sonra içine limon koyarak saklayabilirsiniz. Böylece tüketim sırasında hem hoş bir kokusu hem de aroması olur. Söz konusu ürünü, kendi kutusu içinde son tüketim tarihine kadar güvenle muhafaza edebilirsiniz.

Marmarabirlik Kuru Sele Siyah Zeytinin Faydaları Nelerdir?

Marmarabirlik kuru sele 400 g siyah zeytin, içindeki vitamin ve minerallerle sağlıklı bir besindir. Sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi olarak tercih edilen bu ürün, Omega 3 ve 6 gibi yağ asitleriyle pek çok faydaya sahiptir. Günlük olarak belirli miktarlarda tüketilen zeytin, kalp sağlığını korur. Ayrıca kötü huylu kolesterolü düşürür. A ve E vitaminleri sayesinde kansere karşı savaşır. Zeytindeki oleik asit ve yüksek antioksidanlar hastalıklara karşı korur. Aynı zamanda göz sağlığı için de tüketilmesi gereken bir yiyecektir. Glokom, katarakt ve yaşa bağlı göz hastalıklarının gelişmesine karşı etkili olduğu düşünülmektedir. Marmarabirlik kuru sele siyah zeytin, çocuklarda sağlıklı büyümeyi sağlar. Ayrıca yaşlılarda osteoporoz riskini azalttığı bilinir. Beyin sağlığını koruyan zeytin, saç ve cilt güzelliği için de faydalıdır.

Marmarabirlik 400 g Siyah Zeytin Lezzetli midir?

Marmarabirlik kuru sele 400 g siyah zeytin, lezzetiyle beğeni kazanan bir yiyecektir. Kuru salamura tekniğiyle suyunu tamamen salan zeytin, kendine has bir aromaya sahiptir. Doğal yapısı ve katkısız olarak hazırlanması sayesinde dilediğiniz gibi tatlandırarak kullanabilirsiniz. Baharat, limon ve zeytinyağıyla birlikte damak tadınıza uygun hâle getirebilirsiniz. Lezzetli siyah zeytini, çorbaların yanında da tüketme şansınız olur. Besleyici ve sağlıklı bir besin olan ürün, büyükten küçüğe herkesin severek yediği bir yiyecektir. Tuzlu olması sebebiyle kontrollü olarak tüketilmesi tavsiye edilir. Marmarabirlik kuru sele 400 g siyah zeytin yorumları arasında lezzeti sebebiyle kullanıcılar tarafından tercih edildiği belirtilir. Aynı zamanda Marmarabirlik kuru sele 400 g siyah zeytin fiyatı da beklentilerinizi karşılar. Beğendiğiniz ürünü, Trendyol’un avantajlı alışveriş dünyasından birkaç işlemle kolaylıkla satın alabilirsiniz.