Markazen Argan Keratin Saç Bakım Serumu 100 ml 8699375044195

329,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Markazen Argan Keratin Saç Bakım Serumu 100 ml 8699375044195

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markazen Market Satıcı Ünvanı: GÖKHAN KAĞITÇILIK AMBALAJ İTRİYAT VE TIBBİ MALZEMELER SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0403009580000010 Vergi Kimlik Numarası: 4030095800
    Bu ürün Markazen Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * Parlak ve sağlıklı saçlar. * Onarır ve nemlendirir. * Saça ağırlık vermez. Saçlarımız hem gün boyu maruz kaldığımız çevresel koşullardan ve kirlilikten hem de kimyasal içerikli ürünlerden ve boyalardan yıpranır. Markazen Argan Keratin serum, saçın ihtiyacı olan vitaminleri saça kazandırır. Saçı besler. Saçların daha dolgun ve hacimli bir görünüm kazanmasını sağlar. Saçlarda meydana gelen pul pul dökülmeleri önleyerek onarır. Özel formülasyonu sayesinde mat görünen saçları kısa sürede doğal bir parlaklığa kavuşur. Saçlarımıza çeşitli işlemler uyguladıkça mesela sürekli boya yaptırmak, saç rengini açtırmak veya sürekli fön, maşa, düzleştirici gibi işlemler uygulamak saçta doğal olarak bulunan keratin miktarını azaltır. Saçın canlı ve düzgün görünmesini sağlayan keratin maddesi azaldıkça saçlar birbirine çok daha kolay dolaşmaya başlar, mat ve kuru görünür. Saçta yavaş yavaş azalarak kaybolan keratin saçın korteksini açığa çıkararak ek hasara duyarlı hale getirir ve saçta çukur gibi birçok nokta oluşmasına neden olur. Keratin saç etrafına koruyucu bir kalkan oluşturur ve saçlarınızın esnek ve genç kalmasını sağlar Argania Spinosa Kernel Argan Yağı Argan yağı bolca barındırdığı A ve E vitamini ile saçlar için harika bir bakım ürünü olmasıyla bilinir. Saç derisini ve saçı nemlendiren bu yağ, deyim yerindeyse doğal bir nemlendirici kaynağıdır. Bu özelliği ile saç kuruluğuna ve kepeklenmeye iyi gelir. Argan yağı aynı zamanda yıpranmış saçları onarır, canlandırır ve gürleşmesine yardımcı olur. Öte yandan argan yağı saç boyası kullanan kişiler için boyanın daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Saç düzleştirme işlemleri, kullandığınız saç bakım ürünleri ve boya gibi kimyasal işlemler sonucunda saçımız ihtiyacı olan nem ve direnci kaybeder. Markazen Argan&Keratin saç bakım serumu eşsiz formülü ile saçınızın ihtiyacı olanı vererek güçlü, parlakve bakımlı görünmesini sağlar. Argan yağı ve keratinin birlikte kullanılması saçınızdaki elektriklenmenin gitmesine de yardımcı olur. Yıkanmış nemli ya da kuru saçınıza
  • avucunuza alacağınız bir miktar Markazen Argan&Keratin Saç Bakım serumu elinize yayarak saç uçlarından başlayarak uygulayınız. Gün boyu saçınızda kalmasında sakınca yoktur. Durulamayınız.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Özellik Isıya Karşı Koruma
  • Hacim 100-199 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver