markateks Kol Örten Battal Boy 180x300 Pamuk Koltuk Örtüsü

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

markateks Kol Örten Battal Boy 180x300 Pamuk Koltuk Örtüsü

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • BATTAL BOY OLUP KOLTUĞUNUZ KOLLARINI'DA ÖRTEBİLİRSİNİZ.SAF PAMUK VE SIK DOKULU
  • ÇEKME YAPMAZ YAZ nKULLANIMI İÇİN ÇOK UYGUNDUR
  • PATENTLİ ÜRÜN 1.KALİTE
  • %100 PAMUK
  • 30 DERECEDE YIKAYINIZ. ÖLÇÜ=180X310 KREM RENGE SÜTLÜ KAHVE ÇİZGİLİ

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 160 x 300
  • Renk Bej
  • Beden 180 x 300
  • Desen Çizgili
  • Paket İçeriği 1

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk

Yıkama Talimatları

  • type 0
Geri Bildirim Ver

Markateks KLKR45 Battal Boy Pamuk Koltuk Örtüsü

Koltukların kirlenmesini önlemek için kullanılan örtüler kolay yıkanabilir yapıları sayesinde sıkça tercih edilir. Markateks kol örten battal boy pamuk koltuk örtüsü, boyutları sayesinde beklentileri karşılar. Ürünün yumuşak dokusu konforlu bir kullanım vadeder. Koltuğun yüzeyiyle birlikte kol bölümlerini de tamamen örten ilgili ürün, son derece kaliteli bir duruş sergiler. Sade bir tasarıma sahip olduğu için farklı tarzları benimsemiş kişilerin ortak beğenisini kazanmıştır. Rengi ve çizgili deseni sayesinde ev dekorasyonunuza uyum sağlayacak olan bu koltuk örtüsünü uzun bir süre boyunca keyifle kullanabilirsiniz.

  • Materyal: Pamuk
  • Renk: Bej
  • Beden: 180 cm x 300 cm

Markateks Kol Örten Battal Boy Koltuk Örtüsünün Özellikleri

Markateks Kol Örten Battal Boy Koltuk Örtüsünün Özellikleri

Kaliteli kumaştan üretilen Markateks kol örten battal boy pamuk koltuk örtüsü her mevsimde rahatlıkla kullanılır. Nefes alabilen pamuklu kumaş özelliği sayesinde yaz aylarında oluşan terleme kaynaklı sorunları önler. Bu özelliğe bağlı olarak koku ve leke oluşumunu da önler. Hijyenik bir kullanım imkânı tanıdığı için öne çıkar. Ürünün sahip olduğu yumuşak doku, bir koltuk örtüsünden beklenen konforu fazlasıyla karşılar. Koltukta otururken ve yatarken pamuksu dokunun vermiş olduğu rahatlık hissi kullanıcıları memnun eder. Markateks 180 × 300 cm krem kol örten battal boy pamuk koltuk örtüsü, ebatları sayesinde kolay kullanım olanağı sunar. Büyük boyutlu koltukları da örter ve bu mobilyaların lekelenmesini ya da yıpranmasını önler. Markateks kol örten battal boy pamuk koltuk örtüsü sade ve şık bir tasarıma sahiptir.

Markateks Battal Boy Pamuk Koltuk Örtüsünün Ebatları Nasıldır?

Markateks Battal Boy Pamuk Koltuk Örtüsünün Ebatları Nasıldır?

Koltuk yüzlerinin kirlenmeye müsait olması koruyucu bir örtü kullanmayı gerekli hâle getirir. Markateks kol örten battal boy pamuk koltuk örtüsü, tam koruma sağlayarak işlevini başarıyla yerine getirir. Ürünün battal boy olmasının sunduğu konforlu kullanım imkânı, örtünün pek çok farklı kişi tarafından tercih edilmesini sağlar. Bu örtü, koltuğun yüzünü tamamen örter. Kalın dokusu sayesinde lekelere karşı koruma sağlar. Koltuğunuzun enine ve boyuna uyum sağlayacak olan bu ürün, kaymadığı için son derece pratik bir kullanım vadeder. İlgili ürün, mobilyaların kol bölümlerini örtmek için de yeterli uzunluğa sahiptir. Koltuğu tamamen koruma altına alarak bu eşyanın kullanım ömrünü uzatır. Püskülleri, rengi ve deseni ile oldukça modern bir görünüme sahiptir. Siz de Markateks kol örten battal boy pamuk koltuk örtüsü ile yaşam alanlarınıza şıklık katabilirsiniz.

Kol Örten Battal Boy Pamuk Koltuk Örtüsünün Temizliği Nasıldır?

Kol Örten Battal Boy Pamuk Koltuk Örtüsünün Temizliği Nasıldır?

Markateks kol örten battal boy pamuk koltuk örtüsü, temizlik işlemi sırasında da pratik bir kullanım imkânı sunar. Leke ve kir tutmayan dokusu sayesinde her yıkamadan sonra ilk günkü kalitesini yansıtır. Bej renge sahip olan üründe solma gibi deformasyon belirtileri gözlemlenmez. İlgili ürünü 30° ayarda yıkayarak hijyen sağlayabilirsiniz. Koltuğu dış etkenlere karşı koruyan bu örtü, pamuklu kumaştan imal edildiği için son derece uzun ömürlüdür. Sık dokuması sayesinde çekme yapmayarak sahip olduğu formu korur. Koltuk yüzlerini çıkarıp yıkamak zahmetli olacağı için ilgili örtüyü kullanarak işlerinizi kolay bir hâle getirebilirsiniz. Pratiklik sağlayan ürün, özellikle çocuklu evler için sıklıkla tercih edilir. Çay, kahve ve meşrubat lekelerine karşı koruyucu bir görev üstlenir. Koltuk yüzlerinin uzun süreli kullanıma bağlı olarak yıpranmasını ise önler. Markateks kol örten battal boy pamuk koltuk örtüsü yorumlarını okuyarak diğer kişilerin düşüncelerini öğrenmeniz mümkündür. Dilerseniz siz de bu ürünü Trendyol’dan hızlı ve zahmetsiz bir şekilde satın alabilirsiniz.