Markapet Kedi Köpek Taşıma Içi Peluş Minder 25*40 Cm

29,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Markapet Kedi Köpek Taşıma Içi Peluş Minder 25*40 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DORUAVM Satıcı Ünvanı: HAKAN ARI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0740440729
    Bu ürün DORUAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Markapet Kedi Köpek Taşıma İçi Peluş Minder 25*40 cm 25 cm genişliğinde, 40 cm uzunluğunda çift taraflı peluş minderdir. 30 derecede yıkanabilir. Yumuşaktır. Taşıma çantalarının içerisinde minder olarak kullanabilirsiniz. Çeşitli renklerdedir. Stokta olan renk gönderilecektir. Özellikle istediğiniz renk olursa mağazamızla irtibata geçiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Küçük Boy
  • Tip Simit Yatak
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Markapet 08941 25*40 Cm İçi Peluş Minder Kedi Köpek Taşıma Çantası

Markapet kedi köpek taşıma içi peluş minder 25×40 cm ölçülerindedir. Oldukça yumuşak dokuya sahip olmasıyla kedi ve köpeklerin rahat etmelerini sağlar. Ürün çeşitli renklere sahiptir. Minderler seçime göre desenli veya desensiz olabilir. İstenilen renkte ürün hayvan taşıma çantalarının içine konularak kullanılabilir. Böylece seyahat esnasında evcil dostların rahat etmeleri de sağlanabilir. Ürün, yumuşak dokusunun yanında peluş olması sayesinde soğuk havalar için de oldukça kullanışlıdır. Küçük dostlarımızı soğuk günlerde sıcak tutmak için Markapet kedi köpek taşıma içi peluş minder 25*40 cm 08941 kullanılabilir. Böylece evcil hayvanların soğuktan etkilenmesi önlenirken, rahat etmeleri de sağlanabilir.

  • 25x40 cm ölçülerine sahiptir
  • Ürün peluş yapısıyla oldukça yumuşak bir dokusu vardır
  • Çeşitli renklerde satışa sunulur

Markapet Kedi Köpek Taşıma İçi Peluş Minder Özellikleri

Markapet Kedi Köpek Taşıma İçi Peluş Minder Özellikleri

Markapet kedi köpek taşıma içi peluş minder 25×40 cm ölçüleri sayesinde standart taşıma çantalarına oldukça uyumludur. Ürün dikdörtgen şekillidir. Minder, 25 cm genişliği ve 40 cm boy ölçüsüyle uygun ebatlardaki çantalara kolaylıkla yerleştirilebilir. Farklı tasarımları ve çeşitli renkleri sayesinde istenilen görünüme sahip bir ürün satın alınabilir. Ürünlerin peluş yapısı taşıma çantalarının sert zemininde kullanılarak kedi ve köpeklere rahat bir oturma alanı oluşturulmasına imkân sağlar. Minderin temizliği de oldukça kolaydır. Markapet kedi köpek taşıma içi 25×40 cm peluş minder çamaşır makinesinde yıkanmaya uygun bir yapıya sahiptir. 30 derecede rahatlıkla yıkanabilir. Kullanmadan önce ürünün yıkama talimatları incelenebilir. Böylece ürünler kirlendikçe pratik bir şekilde hijyen sağlanabilir. Bununla birlikte minderin çift taraflı oluşu da ürünün uzun süre temiz bir görünümle kullanılabilmesini sağlayabilen bir özelliktir.

Markapet Kedi Köpek Taşıma İçi Peluş Minder Kullanışlı mı?

Markapet Kedi Köpek Taşıma İçi Peluş Minder Kullanışlı mı?

Ürün oldukça kullanışlıdır. Kedi, köpek ve çeşitli evcil hayvanlar için kullanılabilir. Hayvanların sıcak ve yumuşak bir alanda oturabilmesini, yatabilmesini sağlayabilen bir özelliğe sahiptir. Sert zemin üzerine konulacak Markapet kedi köpek taşıma içi 25×40 cm peluş minder ile konforlu bir alan yaratmak mümkün olur. Bu üründen birden fazla alınarak dönüşümlü olarak da kullanılabilir. Ürün uzun süreli yolculuklar için de faydalı olabilir. Seyahat sırasında çantanın içine koyulabileceği gibi koltuk üzerine de yerleştirilebilir. Böylece hem üzerinde bulunduğu zemin temiz kalır hem de evcil hayvanın kendine ait bir alanı olur. Ürünün üretildiği kumaş sayesinde ses çıkarmayan yapısı da kullanım avantajlarından biridir. Ebatlarının küçük oluşu saklama konusunda yardımcıdır. Fazla yer kaplamaz. Kullanılmadığı zamanlarda çekmecelerde, dolaplarda veya uygun görülen herhangi bir yerde rahatlıkla muhafaza edilebilir.

Markapet Kedi Köpek Peluş Minder Temizliği Nasıl Olmalıdır?

Ürünün temizliği oldukça kolaydır. Makinede, belirtilen yıkama sıcaklığı ve talimatlarıyla oldukça pratik bir şekilde yıkabilir. Böylece kirlendiğinde uygun temizlik sağlandıktan sonra tekrar tekrar kullanılabilir. Ürünün uzun süre kullanılabilmesi için yıkama ve kullanma talimatlarına uyulması gerekir. Böylece herhangi bir yıpranma veya deformasyon oluşması önlenebilir. Temizlik sırasında oluşabilecek deformasyonları önlemek için uygun temizlik malzemelerinin kullanılması yararlı olur. Bu ürün Türkiye’nin önde gelen online alışveriş platformları arasında bulunan Trendyol üzerinden kolayca satın alınabilir. Satın almadan önce Markapet kedi köpek taşıma içi peluş minder 25*40 cm 08941 yorumları incelenebilir. Ürün hakkındaki kullanıcı deneyimleri ve incelemelerinden faydalanılabileceği gibi fotoğrafları da gözden geçirilebilir. Alınmak istenen ürün hakkında ek soru olması hâlinde satıcı ile kolayca iletişime geçilebilir. Ürün hakkındaki tüm sorulara satıcıdan hızlıca cevap alınabilir. Bu ürün satın alınırken Trendyol’a özel avantajlı fiyatlardan ve indirimlerden yararlanmak da mümkündür.