10
Okey Takımı kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Spot Büyük Boy Plastik Okey Takımı

449 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Spot Büyük Boy Plastik Okey Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İstoçAVM Satıcı Ünvanı: ABDULKADİR ERGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3550372712
    Bu ürün İstoçAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Büyük Boy Spot Plastik Okey TakımıÜrün Ölçüleri : 44 x 7 x 8 CMPaket Ölçüsü : 10.5 x 14 x 53 CM
Geri Bildirim Ver

Spot SPTOKY Büyük Boy Okey Takımı

Spot büyük boy okey takımı, kullanıcıların keyifli vakit geçirmesi için tasarlanmış bir oyun setidir. Bu ürün ile birbirinden farklı ve eğlenceli oyunlar oynamak mümkündür. Bu okey takımının içerisinde üzerine taşların dizilebildiği 4 adet ıstaka ve 1’den 13’e kadar 4 farklı renkte numaralandırılmış taşlar yer alır. Ürün, son derece şık ve modern bir tasarıma sahiptir. Istakaların beyaz rengi sayesinde üzerine konulan taşların rahat bir şekilde görülebilmesi mümkün hâle gelir.

  • Dayanıklı plastik materyal
  • Şık ve ergonomik tasarım
  • Ölçü: 44 x 7 x 8 cm

Spot Büyük Boy Okey Takımını Özellikleri Neler?

Spot Büyük Boy Okey Takımını Özellikleri Neler?

Spot büyük boy plastik okey takımı, kullanıcıların keyifli vakit geçirebilmeleri için tasarlanmış olan bir üründür. Söz konus ürün ile okey başta olmak üzere çok çeşitli oyunlar oynamak mümkündür. Bu nedenle takımın kullanım alanı da oldukça geniştir. Bu set ile 2, 3 ve 4 kişinin birlikte oyun oynaması mümkündür. Ürün, 44 x 7 x 8 cm ölçülerine sahiptir. Set, sahip olduğu bu ölçüler sayesinde kullanıcılara rahat bir oyun oynama imkânı sunar. Okey setinin ıstakaları, geniş yapısı sayesinde taşların üzerinde bir rahat şekilde konumlanmasına imkân verir. Aynı zamanda bu ıstakalar, boyutları sayesinde kullanıcıların taşları rahat görebilmesini de sağlar. Ürün, kullanıcılara karton bir kutu içerisinde gönderilir. Ürün taşları ise kumaş bir çanta içerisinde yer alır. Bu çanta sayesinde taşları kaybetmeden saklamak mümkündür.

Spot Büyük Boy Okey Takımını Kimler Alır?

Spot Büyük Boy Okey Takımını Kimler Alır?

Spot okey takımı, keyifli vakit geçirmek isteyen herkes için uygundur. Ürünün kullanımı ile ilgili herhangi bir yaş kısıtlaması bulunmaz. Her yaş grubundan erkek ve kadın kullanıcı, bu ürünü rahatlıkla kullanabilir. Okey takımı, aile ve arkadaşlarla keyifli vakit geçirmek için sıklıkla tercih edilir. Kişiler, evlerinde okey oynamak için Spot okey setini edinebilir. Ürün, ayrıca kafe ve restoran gibi mekânlarda da kullanıma uygundur. Set, bu ve benzeri mekânlarda müşterilerin keyifli vakit geçirmeleri için iyi bir seçenek olabilir. Okey takımı, bir hediye alternatifi olarak da değerlendirilebilir. Bu ürün, okey seti ile oynanabilen oyunlara karşı ilgi duyan kişilere bir armağan olarak satın alınabilir. Spot büyük boy okey takımı, bu oyunu öğrenmek isteyen kişiler tarafından da satın alınabilir.

Spot Büyük Boy Okey Takımı Kalitesi Nasıl?

Spot Büyük Boy Okey Takımı Kalitesi Nasıl?

Spot büyük boy plastik okey takımı, son derece dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Ürün, bu sayede kaliteli bir yapıya sahiptir. Spot büyük boy okey takımının üretiminde kullanılan ana malzeme, plastiktir. Ürünün yapımında kullanılan plastik, kaliteli ve kalın yapılı bir üründür. Set, bu sayede oldukça uzun bir kullanım ömrüne sahiptir. Spot büyük boy okey takımının üretiminde kullanılan boyalar da son derece kalitelidir. Bu okey setinin renklendirilmesinde kullanılan boyaların dayanıklı yapısı sayesinde üründe solma ve dağılma gibi sorunlar meydana gelmez. Bu sayede setin uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanılması mümkün hâle gelir. Ürünün kullanımı da oldukça kolaydır. Set içerisinde bulunan taşlar, kolay bir şekilde karıştırılıp dizilebilir. Istakalar ise taşların üzerinde rahat durabileceği şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede taşlar, kayma ve dökülme gibi sorunlar yaşamadan rahatlıkla kullanılabilir. Dilerseniz Dilerseniz Trendyol'da yer alan Spot büyük boy okey takımı yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürünü Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla kolayca satın alabilirsiniz.