Marka Dr. Lory Dezenfektan + Dr. Lory Maske

189 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Marka Dr. Lory Dezenfektan + Dr. Lory Maske

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yesil Portakal Satıcı Ünvanı: UĞUR KURTULMUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1192652244600000 Vergi Kimlik Numarası: 5960461291
    Bu ürün Yesil Portakal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DR. LORY AVANTAJLI PAKET 1 PAKET YENI NESİL %99.9 KORUMA MELTBLOWN 3 KATMANLI TELLİ CERRAHİ MASKE 50'Lİ MASKE 1 ADET DR. LORY EL VE CİLT DEZENFEKTANI 1LT PAKET İÇERİĞİNDEKİ ÜRÜN BİLGİLERİ: Dr. Lory Yeni Nesil Geniş Elastik Bantlı Yüz Maskesi · PLUS + %99.99 KORUYUCU 3 KATMANLI ÖZEL KORUMA SİSTEMLİ YÜZ MASKESİ · 3 KAT MELTBLOWN+SPUNBOND CİLDE DOST 3 KATMAN · TEK KATMANDA DEĞİL HER KATMANDA KORUMA · PAMUKSU DOKUSU İLE SAATLERCE KONFORLU KULLANIM · KULAK ARKASINI RAHASTIZ ETMEYEN . YUMUŞAK ESNEK LASTİK · RAHAT KULLANIM . ÇOK RAHAT NEFES ALABİLME · YÜZE TAM UYUMLU BURUN TELİ SAYESİNDE GÜVENLİ VE RAHAT KULLANIM DR.LORY YENI NESİL %99.9 KORUMA MELTBLOWN 3 KATMANLI TELLİ CERRAHİ MASKE 50'Lİ MASKE BELGELER: ISO:13485 ISO :9001:2015 ISO:14001:2015 OHSAS 180001-2007 MEVCUTTUR DR.LORY EL VE CİLT DEZENFEKTANI 1LT POMPALI · Bakteri ve virüslere karşı etkİli · El ve cilt için kullanılır. · İçeriğindeki geri yağlandırıcılar cildin kurumasını engeller. · Kullanımdan sonra ciltte hoş bir koku bırakır. · Formülasyon şekli sıvıdır. · %72 alkol içerir. (%62 ethanol, %10 propanol) · sağlık bakanlığı tarafından onaylıdır. Biyosidal ürün ruhsatı vardır. Kullanım şekli: Bir miktar ürünü elinize uygulayın ve kuruyuncaya kadar ellerinizi ovalayın. Oda sıcaklığında, güneş ışığından ve ısı kaynaklarından koruyarak saklayın. Ürünün belirtilen saklama koşullarında raf ömrü 24 aydır. !!! TÜM SIVI ÜRÜNLER ÖZEL VAKUMLU AMBAJLARDA TARAFINIZA GÖNDERİLMEKTEDİR !!!
Geri Bildirim Ver